Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

01 sty 2009, 17:11

Zborra,jejka ciesze sie baaardzo ze impreza sie udala :ico_sorki: :ico_brawa_01: ...bo co jak co ale dobry nastroj w tym roku jest wskazany!!!a Tobie to juz wogole bo jednak latwo wpadasz w smutki nie?ale teraz juz nie ma odwrotu,imprezowy i wesoly rok sie zapowiada :-D dawaj focie,masz jakies jak sie prezentowaliscie?a Hanka,no pewnie zeby bo czesto u niej takie zawroty jak zabkuje nie? :ico_noniewiem:

my juz po obiadku,ciasto pieke bo wczorajsze u sasiadow zostalo i nic nie mamy na ten nowy rok do przekaszenia :ico_noniewiem:

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 sty 2009, 17:24

hej ho i ja sie witam w nowym roku :-)
u nas tez bal sie udał bosko..w sumie pierwszy taki sylwester miałam w pełni udany :-D zarcia tez bardzo duzo i pyszne i napoje co chwila dolewane, alkohol, choc wzielismy kazdy dodatkowo po 0,5 to tylko jedna butelke dodatkowo otworzylismy i wyjezdzalismy ok 3:15 praktycznie trzezwi :ico_szoking: były dwie sale, jedna z orkiestra (ta na ktorej my mielismy stolik) i z dj i na oby dwoch salach muza swietna, takze potanczyłam ze ho ho..
Mila ponoc wyła odkad sie stracilismy, nie chciala sie kapac, nie chciala pic mleka,usneła dopiero w płaczu ponoc o 22..pobudke miałam o 6:30 :ico_szoking: coz..troche ze mna polezakowala, ale i tak 7:30 trzeba było wstac :ico_noniewiem:

zaraz wkleje jakies fotki o ile fotosik nie zawiedzie..jestem sama z Mila w domu, bo A musiał oczywiscie isc zyczenia rodzicom i dziadkom złoyc osobiscie :ico_zly: nawet nie mysle w jakim stanie od nich wroci i zas sie bede :ico_zly: ledwo sie zaczał ten niby lepszy rok..ach..

glizdunia widze ze u was tez sylwek udany :-D fajowo i nawet opiekun starszy dla maluchow :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2009-01-01, 16:59 ]
to tak sie prezentowałam
Obrazek

a tak razem z mezem
Obrazek

zabawa, otwieranie szampana i toast
Obrazek

Obrazek

ten w środku to moj brat :)
Obrazek

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 sty 2009, 18:00

No Lady :ico_brawa_01: to to czego nam było trzeba prawda??? byle tylko Twój A nie zepsuł atmosfery po powrocie...trzymam kciuki
i idę wybrać jakieś focie...

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 sty 2009, 18:03

dzień dobry i ja :-D aby ten był lepszy - a mam przeczucie , że bedzie :-D
do nas przyszedł znajomy i było milutko - pogdalismy - poszły 3 butelki wina :-D i wiskacz- pół - pojedlismy - o północy na taras - a tam fajerwerki - puszczane przez wszystkich okolicznych sąsiadów :-D - Hubert spał - nie obudził się mimo huku :ico_szoking: :-D ..a około 1 - obok nas - zaczał płonąc dom ( nie zamieszkały) taki stary drewniany stał - ale w okolicy same bloki - obok działki - i była atrakcja - straż pożarna i mnóstwo dymu :-D
pobudka - o ..... 9 :ico_brawa_01: wiec w miare pospalismy - a teraz siedzimy oglądamy bajki i ustalamy postanowienia na ten rok
Daria- ja juz wiem po kim ta Mayeczka taka śliczna - po
Tobie!!! :-D fajnie, ze sie dobrze bawiliscie i za czytanie - no no
Doris- witaj w wa-wie !!!
zborai lady- no gratulacje !!! za wytanczenie sie i za fajna zabawe - troche wam zazdroszcze :ico_wstydzioch: moze my w przyszlym???? chodz watpie - no zobaczymy
a teraz to ja mam ochote na jakas bajke - i znalazłam - zakleta w sokoła :-D obejrze ładna bajke - wypije kawusie i se poleniuchuje a co

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 sty 2009, 18:04

ale śliczna jesteś!!! na prawdę gwiazdeczka!!!
a ja idiotka nie pomyślałam o zdjęciu przed wyjściem...no i w ogóle fajnie...

Awatar użytkownika
Gosia A
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 sty 2009, 18:05

lady :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: zobacyłam zdjecia - ale ty laska jestes !!!!! włoski chyba podciełas ??? no rewelacja!!!!! piekna!!

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 sty 2009, 18:07

widze ze dziewczynom bale sie udały!!! super. A ty Lady prezentujesz sie bosko!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! laska jak nic

Karola czekam na foty

my po szybkim mroznym spacerze po warszawskiej starówce.

zaraz robie grznki czonskowe z serem :-D

kinia malo je. ale jak teraz wrocilismy to wciagnela zupke ktorej wczesniej nie chciala

[ Dodano: 2009-01-01, 17:10 ]
Gosia A, dzięki za powitanie no i fajne atrakcje z tym domem, dobrze ze nikogo tam nie bylo

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 sty 2009, 18:13

no to lecimy :-D gwiazdeczki
Obrazek

tu już lekkie szaleństwo
Obrazek

tego nie trzeba opisywać
Obrazek

a tu mężo robi rachunek sumienia :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01:
Obrazek

[ Dodano: 2009-01-01, 17:14 ]
a jescze pokażę Hanutkę wczoraj bo taka mi śliczna wyszła
Obrazek
Obrazek
Obrazek

[ Dodano: 2009-01-01, 17:16 ]
Gosia no to mieliście wspaniały wieczór! :ico_szoking:
Doris powiedz jakim cudem masz neta?

a tu jescze jedna fotka
Obrazek

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

01 sty 2009, 18:27

NOOOOO..piekne jestescie!!!!!obie...i Lady i Zborra!!i macie cos takiego w sobie ze widze w Was podobienstwo :ico_haha_01:
Lady,koszula twojego A. mi sie baaardzo podoba...dobrze mu w tym kolorku zreszta!
Zborra,no i biust elegancki wyszedl :-D :ico_brawa_01: i Hanka sliczna,jak Ci sie udalo takie bliskie foty strzelic he?

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 sty 2009, 18:29

a wiecie...mi się Lady do Jagódki w pierwszym momencie podobna wydała... :ico_noniewiem:
no, cycki się trzymały, hehehe.
zdjęcia robiłam w miarę z bliska, młoda siedziała na topie i śmiała się do tv...a jeszcze zbliżenie zrobiłam i jakoś wyszło...
ale chyba kupimy se nowy aparat na raty, póki promocje są jakieś...chcemy lustrzankę cyfrową, możecie coś polecić? znajomi mają sony i robi rewelacyjne zdjęcia....

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”