cos tam w ciagu dnia podziubie, ale to nadal nie sa jakies konkretne posilki...Emilia a jak Marcelek? Je juz więcej oprócz sinlaca na śniadanko?
będzie miał najpiękniejsza pamiątkę z dzieciństwa , ja nie pisałam nigdzie no tylko tutaj Wam i na poprzednim wątku dlatego zależy mi żeby jakoś to wszystko zapisaćpisze pamiętnik w zeszycie odkad zaszlam w ciaze pisze to do niego i dla niego zeby wiedzial kiedys jak to bylo, gdy byl w brzuszku i gdy juz sie urodzil i byl malutki.
brawo Franulku, tak trzymajAcha już wiem co miałam Wam napisać że franek już przy wszystkim wstaje wspina sie po szybie , przy kaloryferze i przy telewizorze trzyma sie jedną rączką jeszcze nie stoi stabilnie ale może za 2 tyg sie puści i sam bedzie stał na swoim roczku a i jeszcze jak upada jak toi to tak sprytnie sie jakoś przekreca żeby nie udeżyć sie główkę tak wysoko i sztywno wtedy trzyma i chyc jakoś na brzuszek fajnie to wygląda bo ja juz jak leci oczy przymrużam że zaraz bedzie płacz a tu niespodzianka synek spryciaż i mu sie udaje uniknąć upadku.
dobry pomysl, tez sobie zrobięzapraszam na inke
nas też to dopadlo w pewnym momencie... nie wiem, co Ci poradzic, moze zęby, może potrzeba bliskosci, w lozku z rodzicami przyjemniej... odbierz to dziecku... ciezkoOd piątku wieczorem i w nocy jest męka, bo Tosia nie chce spać w swoim łóżeczku, wybudza się i drze niemiłosiernie. Dzisiaj wyciągnęla po kąpieli 120ml mleka, po 15 minutach 150ml melisy i w końcu w bólach i mękach zasnęla u nas w łóżku.
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 0 gości