Błenas :)
IWONKA - ciesze sie, ze nocka ok, moze Paulinka szybko wyzdrowieje...

Co do spacerow - myslisz, ze jest jakies ryzyko kiedy na dworze tak goraco?? (dzisiaj ma byc chyba 30 stopni

) Pewnie jednak lepiej poradzic sie lekarza...
SHOO - i Wam gratuluje przespanej nocki... Co do okularow - Zuzia bardzo lubi okulary, wczoraj sciagala mi z nosa (dalam jej do zabway, bo to moje stare, ktorych juz nie nosze) i usilowala zalozyc sobie, ale oczywiscie jeszcze nie potrafi tego zrobic - wiec ja Jej zakladalam, a Ona sie cieszyla, jak glupia... Ona sie ze wszystkiego tak cieszy...
Jeśli chodzi o diasteme - tez mam niewielka, podobnie jak moj brat, ale mama miala spora... Ja tego nie lubie i nie chcialabym, zeby Su to po mnie odziedziczyla... mama mi zawsze powtarzala, ze "kobiety z przerwą między zębami mają wielkie powodzenie u mezczyzn

"
Nasza nocka srednia - znowu ubralam mala cieplej i zostawilam otwarte okno (nad nami, nie nad jej lozeczkiem), ale mimo to, mala budzila sie kilka razy, ale pamietam wszystko jak przez mgle, bo to pan do Niej wstawal... karmil ja chyba raz o 24:00, a potem znowu o 3:0)...
Wymyslilam wczoraj, ze jednak nie pojedziemy w sobote na te imieniny do coreczki siostry Pana. Poprosilam go, zeby zadzwonil dzisiaj i przeprosil, ze jednak nie damy rady, bo okazalo sie, ze musi isc dzisiaj i jutro do pracy, wiec nie mamy sie jak ogarnac z przygotowaniami do wyjazd - co jest zgodne z prawda... i tym sposobem nie bede musiala wydawac kasy na prezenty dla tych dziecziaczkow, a za to kupie Panu co na urodziny, ktore obchodzi jutro... Moze jakis fajny pasek do spodni, bo mu sie zepsul...
[ Dodano: 2009-07-30, 09:15 ]
PS. Zuzka na tym filmiku z buziaczkami wyglada troche jak babcia, ktorej cos weszla pod proteze zebowa...