Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

01 sty 2009, 19:39

Doris,to meza do czynnej apteki wyslij....moze jakas jest otwarta nie? :ico_noniewiem: chusteczka zimna na czolo albo chlodna kapiel moze pomoc...

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 sty 2009, 19:55

Hej!
Wszystkiego najlepszego w nowym roku! :*

Ja siedze zmarnowana w getrach, roztrzepana.. Echh.. Wrocilam dzis dodomu o...10:40!!!!! :ico_szoking:
Sylwester przerosl wszekie oczekiwania, bylo full ludzi, masa znajomych.. I mnostwo roboty! Siedzielismy do bialego rana..
Potem sprzatanie, podliczanie, raportyitp.. I bylo po 9 jak wyszlam z knajpy. Zaszlismy do knajpy znajomych, wypilismy po malym piwku i z moim menagerem wrocilismy busikiem dodomu. JEszcze jakis koles na starowce robil nam zdjecia..I przysle do nas do lokalu.. A potem siedzielismy na lawce, palilismy i patrzylismy jak pada snieg.. I takim oto sposobem wrocilam o 11, o 12 poszlam spac.. A wstalam o 16:30. Rodzice zrobili obiad, a teraz pojechali. Sama z Misiem siedze. Smutno mi.
O polnocy mialam kryzys i wyłam jak bobr.. Bo pierwszy raz od 5ciu lat osobny sylwester.

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 sty 2009, 20:01

Witam i ja w Nowym Roku :ico_haha_01: U nas było spokojniutko - o 1 poszliśmy wszyscy do łóżek :ico_oczko: Wiktor o 21.30 :ico_szoking: i tym oto sposobem się nie wyspał więc dziś poległ już o 18.45 :ico_noniewiem:

No i oczywiście nie mogę nie napisać, że Daria, Lady i Karola prezentowałyście się świetnie na tych imprezkach :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: A Gosia na domowym balu :ico_oczko:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 sty 2009, 20:06

Juli no to było ostro!!! świetnie!!! no wiesz, jeśli to pierwszy osobny sylwester to w sumie nie tak źle prawda? pomyśl, ile jeszce wspólnych Was czeka i nie rycz tylko myśl pozytywnie piękna kobieto!
Kamizela no cudnie śpioszki!!!!

ja idę zjeść kolację, młodą spać i też się kładziemy.
Doris no jakaś apteka powinna mieć dyżur nie? kup termometr, coś na zbicie ewentualnie...albo rób jak radzi Glizdunia...chłodniejszy okład na głowę i już.
no lecę...

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

01 sty 2009, 20:08

Juli,kurka jak tak piszesz ile to sie dzialo tej jednej nocy i rano to powiem Ci ze jakbym siebie widziala ale kilka lat temu,kiedy to na wszystko byla chec,na wszystko sily i pomysly...teraz ja po pracy do domu jak z procy...i sprzatac ,gotowac itp.ale sie postarzalam...widze to na Twoim przykladzie :ico_wstydzioch: ...nie smutaj sie...czas biegnie do przodu w zastraszajacym tempie wiec duzy nim sie oblukasz juz bedzie z toba....przykro no bo przykro byc musi...mysl o plusach :ico_noniewiem:

Kamila,no i fajnie...towarzystwo bylo to i lepiej sie siedzialo nie?to jak my :-) ...i wiesz ze Maya tez szla spac o 21.30 u sasiadow a caly dzien nie spala nic...dzielne sa maluszki :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 sty 2009, 20:10

Wiecie co, chyba jednak nie będziemy wynajmować tamtego mieszkania tylko inne ... :ico_haha_01: W naszym bloku, na III piętrze, też dwupokojowe ale mniejsze, z kuchnią bez okna ale za 500 zł plus prąd i gaz, ogrzewanie jest centralne więc zaoszczędzimy sporo i w dodatku uniekniemy tych kłopotów z przyprowadzaniem, odprowadzaniem Wiktora do babci.

[ Dodano: 2009-01-01, 19:12 ]
Daria no dziś Wiktor już nie był dzielny hehe bo wstał już po 7 i poległ przed chwilą :-D Ale już był taki marudny, że wyprowadzał mnie z równowagi ... A wczoraj oczywiście nie za bardzo chciał się wykąpać u mojej siostry ... w brodziku :-D Wlazł i od razu kazał się wyciągać :ico_puknij: On chce kąpać się tylko w wannie :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

01 sty 2009, 20:13

Kamila,u Was zmiany za zmainami...no i pewnie...jak taniej....i blizej do babci....i bez klopotu z ogrzewaniem a okolica Ci pasuje to bierzcie.....a szwagier nie bedzie Was za czesto nawiedzal jak bedziecie pod nosem?czy raczej nie jestescie na takiej stopie kolezenstwa zeby Was odwiedzal? :ico_noniewiem:

[ Dodano: 2009-01-01, 19:14 ]
no...Kamila...Maya w prawdzie pospala do 9.30 rano ale padla o 17.00 mimo iz nie chcialam jej klasc usnela sama...i spi juz godzinke przeszlo...i pewnie bedzie buszowac dlugo :ico_noniewiem:

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 sty 2009, 20:16

kamila jak jest okazja to czemu nie skorzytac, tylko czyczesciej nie bedziecie sie ze szwgrem widywac?? :ico_noniewiem:

gosia i to ma byc duzo :ico_oczko: no przestan, ale jestescie piekni, kot tez niczego sobie :ico_oczko:

no i czekam na ojca marnotrawnego, ktory juz 10 min dzwonił ze wychodzi i jeszcze go nie ma, a dziecko chodzi i woła "byby byby"(czyt. ryby) a to znaczy ze juz chce sie isc kapac bo tam beda w wannie rybki :-)

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 sty 2009, 20:17

Eeee spokojnie, w takiej komitywie to my nie jesteśmy :ico_nienie: Zresztą, kto by go wpuścił hehe. Dziś pytał dlaczego się wyprowadzamy na to III pietro, to mu odpowiedziałam, żeby mieszkać bez niego :-D Idiotyczne pytanie :ico_puknij: To mieszkanie wynajmują teraz nasi znajomi, ci od Majci z lipca 2007, oni wyprowadzają się około końca miesiąca do swojego domu i na ich miejsce wchodzimy my, będziemy musieli odświeżyć ściany więc jeszcze trochę się tu pomęczymy :ico_sorki: No ale, szybko minie :ico_sorki: No i najprawdopodobniej będę miała internet :ico_oczko: :ico_brawa_01:

[ Dodano: 2009-01-01, 19:18 ]
lady Wiktor kąpie się ze swoimi trzema samochodami Tonka :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

01 sty 2009, 20:19

oooo...no to spoko...i jeszcze necik bedzie to juz wogole....hehe...to juz zalatwiaj zeby poszlo szybko jak u Doris :-D

[ Dodano: 2009-01-01, 19:21 ]
Lady,a Maya z" kaka"czyt. kaczka...ma teraz dwie w tej zjezdzalni co na swieta dostala :ico_haha_01:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”