Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 sty 2009, 20:25

Daria myslę, że potrwa to niestety przynajmniej do końca stycznia zanim tam się wprowadzimy :ico_noniewiem: Trudno .... Grunt, że to mieszkanko nas nie zrujnuje :ico_sorki:

A ja jutro do pracy ... W Sylwestra dyrektorka przygotowała poczęstunek, był czerwwony Dorato, czekolada hehe i nawet powierzyła mi opiekę nad konkursem - mam zebrać kilku chętnych wychowanków i zaopiekować się nimi merytorycznie. O umowie póki co nic nie wspomina :ico_noniewiem:

A w przyszły wekend pracuję od 6 do 14 :ico_olaboga: Za to będę miała dwa dni wolnego w tygodniu :ico_sorki: Nie bedzie jednego z wychowawców i stąd ta zmiana.

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 sty 2009, 20:27

temperatura kingi nie jest wysoka, stawiam ze to raczej stan podgorączkowy ewentualnie ciut wiecej, wiec nie panikuje. co do apteki - latwo mowic, kuźwa ja tu nie wiem gdzie co jest a tym bardziej apteka czynna w święto!

Juli don't panic, bedzie dobrze. jeszcze nie jeden sylwek przed wami.

Daria ja kiedys tez miala tyle sily i energii z opowiesci Juli a teraz to len smierdzący ze mnie

kamila bardzo dobrze odpoiedzialas szwagrowi, sama prawda. no i fajnie ze w sumie okolice znasz, a graty tylko na inne pietro trzeba bedzie przeniesc. to lepiej niz do innego bloku czy innego miasta tak jak ja... no i jak ja bym chciala za tyle tu w wawie wynajac mieszkanie...

[ Dodano: 2009-01-01, 19:32 ]
nic nie mowcie o kąpieli :ico_olaboga: tutaj nie ma wanny a Kinga PANICZNIE boi się prysznica :ico_olaboga: wczoraj była katastrofa... skonczylo sie na tym, ze A. wszedl z nią pod prysznic ale i tak byl ryk... :ico_olaboga: nawet w duzej misce nie chciala się kąpać. a specjalnie jak tu kupowałam miske to wybieralam taka by w razie czego móc w niej kinie wykąpać

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

01 sty 2009, 20:33

Doris,jak podjedziesz pod jakakolwiek apteke to powinna wisiec kartka ktora apteka pelni dyzur dzis..u nas tak bylo zawsze :ico_noniewiem: a na necie mozesz sprawdzic najpierw :ico_oczko:

Kamila...i zobacz...pojutrze D. mila Was klimatyzowc w uk a w efekcie przeniesiecie sie na 3 pietro...ale zwrot akcji nie?

[ Dodano: 2009-01-01, 19:37 ]
Doris...oj wierze ze to moze byc problem bo Maya tez sie bala...ma teraz zabawkowy prysznic wiec obawy minely,pomaga mi tez czesto wkosy myc i daje jej sie troche umoczyc tym prysznicem....
hmm moze zacznijcie etapami...najpierw miske ustaw w sypilni i przyzwyczajaj,pozniej ja wstawisz do lazienki,pozniej do brodzika....a potem moze sama zechce stanac w brodziku :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 sty 2009, 20:38

No i jeśli chodzi o to mieszkanie na III pietrze to o tyle nam ułatwia, że jak ja wracam z prcy o tej 21 to D. po mnie jedzie i wtedy teściowa nie będzie musiała lecieć po nocy na miasto żeby popilnować te 15 minut śpiacego Wiktora :ico_puknij: tylko podejdzie dwa piętra wyżej :ico_sorki: Tak samo jak będę wychodziła o 6.50 rano :ico_noniewiem:

Daria, racja ... Teraz byśmy się żegnali :ico_olaboga: :ico_oczko: Widocznie tak miało być :ico_noniewiem:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 sty 2009, 20:45

GLIZDUNIA, o necie nie pomyslalam - pod latarnią najciemniej jak to mówią. a nawet nie wiem gdzie jest najblizsza apteka... ale spoko - nie panikuje.

[ Dodano: 2009-01-01, 19:47 ]
GLIZDUNIA, dzisiaj odpuszczam kapiel, ale jutro bedziemy dzielne :) i sie jakos wykapiemy

[ Dodano: 2009-01-01, 19:55 ]
chcialam mloda polozyc spac, ale ona nie chciala, wiec wrocilysmy. w gdansku usypiala sama w lozeczku, ale tu ma duze lozko wiec jej czytamy bajki do snu bo inaczej to bylby sajgon w pokoju

Sikorka w wiadomosciach na regionalnym tvp mowili o kozienicach :-D nie wiem czy to normalne, ale mnie ucieszylo. od razu mojemu A. powiedzialam, ze tam mieszka znajoma z TT

[ Dodano: 2009-01-01, 20:20 ]
chyba wszystkie swoje dzieci usypiaja lub spedzaja czas z mezulcami...

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 sty 2009, 21:28

doris dobrze, że w tym mieszkanku, które mamy wynająć jest wanna bo miałabym ten sam problem !

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

01 sty 2009, 21:34

Znowu dokanczam. Wtedy skopiowalam i wkleilam, wyslalam, bo Mis sie dobijał i pisac nie dał.
Wiec kontynuacja.
No tak - mam energie, bo mam taka prace.. A poza tym wszedzie sa mlodzi ludzie, wiec nie moge odbiegac od reszty. Tez mam czasami dosc, no sle staram sie jakos nad tym panowac. :-)

Apropo tego doła, łez nad szampanem itp.. To o 10uspokoil mnie juz Duzy Krzys.. Napisał ze bezpiecznie doleciał, ze Bombaj brudny, zatłoczony ismierdzacy.. Noale hotel ma 5cio gwiazdkowy, z ochrona, obstawa, serwisem.. Luksusami.. Ze zarcie fenomenalne,kolorowe, pyszne i egoztyczne..
I ma przymusowy, platny urlop! Cholera! Mial od razuwsiadac na statek iplynac do Europy, a teraz sie okazuje, ze statek sie spoznia i z 4-5 dni Duzy bedzie sobie na koszt firmy urzedował turystycznie. Cfaniak :P Zazdroszcze mu...
Czekam jutro na jakies wiesci, bojedzie do centrum i bedzie robił rozeznanie w terenie. Oby tylko nie wysadzili jego hotelu.. I nie bylo zamieszek :ico_sorki:
Matko.. To doslownie inny swiat..
Ach.. tesknie.. ale jak wroci, to bedziemyjuz u nas w chałupce, na naszym betonie, z naszym ogrodkiem..achoch. Pieknie. Trzeba pracowac, zeby cos miec.
Bez załamek, bez dramatu ;)

Mis lata w pizamce juz. Przed chwila sie kapalismy.. Bo latal z gołą nonono i nagle nasiusiał na podloge, bo moja mama schowala nocnik do kibelka. :/ No i bylo przymusowe pluskanie :-D
Teraz sie bawi i oglada bajeczke, najedzony.. Wiec za polgodz kłade golulu.
Ida mu gorne trojki i jest kiepsko.. Jęki,stęki, kiepskie nocki, kupy luzne.. Ale juz sie wytrenowalam, nerwy trzymam na wodzy.. Ipo prostu czekam, az wyjda wszystkie mleczaki i mamy spokoj :) Do czasu :P
Moja mama dzis powiedziala, ze zajrzała dio buzki Misia ibyla w szoku,ze nagle ma tyle ząbków- jak mały krokodylek hehe :):

Za oknem piękna zima! Bialutko, cojakis czas pada snieg, jest lekki mroz. Pięknie!
Ach.. Zaraz naprawde kłade Misia, robie sobie gorącą czekolade i siadam tuz wami..
Odpisze wlasnie za godzinke, botroche naklikałyscie!!!

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 sty 2009, 21:42

Juli twarda z ciebie kobiecina :ico_sorki: I masz rację, najpierw trzeba coś poświęcić żeby coś mieć :ico_noniewiem:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

01 sty 2009, 21:51

I masz rację, najpierw trzeba coś poświęcić żeby coś mieć :ico_noniewiem:
oj tak... nawet Juli nie wiesz jak ja bym chciała mieć swoje mieszkanie, a najbardziej to swój własny dom!

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

01 sty 2009, 22:11

oj tak..macie racje...chcialoby sie miec cos swojego....a ja narazie te plany odlozylam na daleka przyszlosc niestety.....za kilka lat bede nad tym myslec...teraz nie mamy szans na nic wiec nie zawracam sobie glowy...i staram sie nie rozmyslac bo sie przygnebaiam niepotrzebnie :ico_noniewiem:

Maya je kolacyjke...kochana moja...ile ona ma pomyslow w glowie mi sie nie miesci,co chwilke cos wymysla,kombinuje...robi, mowi,zalatwia usmiechem czy minka....i dzis mam w planie ze pojdzie sama spac do swojego pokoju...usnie u nas normalnie ale ja zaniose...tak niedrastycznie...zobaczymy czy sie uda... :ico_noniewiem:

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”