emilia7895
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 sty 2009, 18:12

dzieki Basiu, a moglabys podpytac te kolezanke, czy jej mala zaczela jesc z dnia na dzien, czy po wolutku, co jej najbardziej na poczatku smakowalao, jak z jedzeniem w nocy....itp. :ico_wstydzioch:

Anuszka fajnie, ze poznalas nowa mamusie z dzidziusiem

Awatar użytkownika
mika85
Beze mnie to forum nie istnieje!

19 sty 2009, 19:30

ooo fajnie Anuszka ze poznalas kolezanke :ico_brawa_01: ja to bym sie wstydzila zaczepic :ico_wstydzioch: no i mam jak mam :ico_haha_01:

[ Dodano: 2009-01-19, 18:31 ]
zirafka a gdzie mieszkasz? :ico_oczko:

[ Dodano: 2009-01-19, 18:33 ]
moj po kapaniu dostaje butle i zwykle przy niej zasypia... a jak nie to go klade w luzeczku i z nim siedze az zasnie. czasem jednak sie zdarza ze nie chce spac i koniec, to pozwalam mu sie wtedy jeszcze pobawic i jak zacznie ucho drapac to go buch do luzeczka :-)

emilia7895
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 sty 2009, 20:47

a moj po kapaniu jeszcze ma jakies pol godz na zabawe, chociaz zazwyczaj marudzi i chce cyca i spac...
roznie to zreszta bywa, bo czasem dopiero po 21 zasypia...

basia24
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

19 sty 2009, 21:29

dziewczyny , mozecie mi przypomniec przepis na sałatke z gyrosa nasza :ico_oczko:

[ Dodano: 2009-01-19, 20:32 ]
emilia7895, zaczela jesc z dnia na dzien i tak po wolutku zaczela jesc wszystko, w nocy jadla tylko cycusia i czasami herbatke chciala, tyle mi wczoraj powiedziala, jak ja zobacze to zapytam, ona pracuje do 17 niestety

emilia7895
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 sty 2009, 21:39

emilia7895, zaczela jesc z dnia na dzien i tak po wolutku zaczela jesc wszystko, w nocy jadla tylko cycusia i czasami herbatke chciala, tyle mi wczoraj powiedziala, jak ja zobacze to zapytam, ona pracuje do 17 niestety
dzieki kochana

mieso z kurczakla, ogorek konserwowy, kapusta pekinska i cebula - nie wiem czy czegos nie pominelam

Awatar użytkownika
Anuszka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

19 sty 2009, 21:57

ja idę do męza do wyrka :ico_oczko: :diabelek: :diabelek: :diabelek:

miłej nocki, laseczki :-)

Awatar użytkownika
mika85

19 sty 2009, 22:41

chyba małgoska nam dzis gdzies zaginela :ico_olaboga: odezwij sie i daj znac czy z Tosa ok
ja idę do męza do wyrka
moj jeszcze pracuje :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: a synek jeszcze nie spi :ico_szoking: tzn zasnal po 19 i obudzil sie o 20 i do teraz nie spi :ico_zly: za to jaki humorek ma :ico_haha_01: cieszy sie ze szok :ico_haha_01:

malgoska
Profesor Tik-takologii
Profesor Tik-takologii

19 sty 2009, 22:58

dzisiaj znowu na pogotowiu wylądowaliśmy :ico_placzek: Jest masakrycznie. Tośka miała RTG brzuszka - podejrzewaliśmy, że może połknęła spinkę do włosów i dlatego tak się męczy w nocy. Na szczęście to nie to. Badało ją dwóch lekarzy i okazało się, że.... idzie 5 lub 7 ząbków jednocześnie :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga: W ogóle nie je, pije tylko herbatkę i ten sok. Mamy zapisany luminal, ale jak dostała po kąpieli czopek, to zero reakcji. Dopiero po półtorej godzinie usnęła zmęczona krzykiem i płaczem. Już słyszę, że postękuje i marudzi przez sen. A lekarz zapewniał, że jek dostanie ten luminal, to w ciągu 20 minut zaśńie i będzie spała do rana :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: :ico_noniewiem: Ciekawe więc dlaczego na Tosię nie działa.
Byliśmy na chwilę u rodziców, Tosia dała im kwiatki na Dzień Babci i Dziadka. No i sobie na spokojnie porozmawialiśmy o bracholku i jego lejdi. Oj będą mieli jazdy teraz.
Idę się kąpać i spać. Jak zaliczę czwartą nieprzespaną nockę, to skończy się niedobrze... wyglądam gorzej niż mój cień :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
mika85

19 sty 2009, 23:13

malgoska oj biedna twoja Tosienka :ico_placzek: zo ca okropne te zebiska sa :ico_zly: dobrze że to jednak "tylko" zeby! oby juz wyszly wstreciuchy!
Rys zasnal- ufff co za lobuz to szok :ico_szoking: ani chwili dla siebie nie mialam dzis :ico_placzek: gdzie te casy jak maly o 19 zasypial i do rana dziecka nie bylo :ico_noniewiem:
Jak zaliczę czwartą nieprzespaną nockę, to skończy się niedobrze...
moze maz mogl by wziasc jutro wolny dzien na żądanie? bys odespala troche. a jak nie to chociaz zostaw sprzatanie i prasowanie i z Toska sie poluz razem do luzka... z mama napewno dluzej pospi i ty odpoczniesz.

Awatar użytkownika
Sylwia.O.
4000 - letni staruszek

19 sty 2009, 23:23

moj jeszcze pracuje
a mój niedawn pojechal w trasę i wróci w środę rano :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:
idzie 5 lub 7 ząbków jednocześnie
oj biedna Tosieńka. Trzymaj się nasze serduszko :ico_pocieszyciel:

Moje małe diabełki juz śpią. Kuba niedawno zasnął a Julka przez 22.
dziewczyny , mozecie mi przypomniec przepis na sałatke z gyrosa nasza
sałatka gyros:
Pierś z kurczaka (0,5 kg)pokroic w kosteczkę, usmażyć na patelni z dużą ilością przyprawy gyros. Ułożyć na dnie szklanego naczynia i polać keczupem i majonezem (zrobić kleksy), Kolejną warstwę ułożyć z odsczonej kukurydzy (1 puszka). Następnie warstwa pokrojonych w kostkę ogórków konserwowych. Znów polać keczupem i majonezem. Na wierzch położyc pokrojoną kapustę pekińską

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”