Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 lis 2008, 10:12

Dzień dobry w niedzielny poranek.

milutka mam nadzieję, że się lepiej poczujesz. Mnie dziś mało będzie przy kompie.
u nas nanapadalo drugie tyle sniegu i jeszcze pada...
u mnie w nocy też padał śnieg i wszystko jest zasypane.

[ Dodano: 2008-11-23, 09:15 ]
ja wstałam i jakos nadal się dziwnie czuję - pobolewa mnie w nerce i to chyba najgorsze,co mi dolega... także dziś dużo, dużo wody i vit.C będę spożywała, żeby czasami moim nerkom znów coś nie wypadło..
no to kochana pij dużo, żeby Ci się nawet przelewać miało. A Młodemu dobrze zrobi pospanie w łóżku mamusi :-D

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

23 lis 2008, 10:21

no to kochana pij dużo, żeby Ci się nawet przelewać miało.
wiem, wiem... już litra mineralnej wypiłam.. :ico_sorki: mam nadzieję, że mi minie, bo chyba kolki nerkowej bardziej się boję niż porodu :ico_sorki:
A Młodemu dobrze zrobi pospanie w łóżku mamusi :-D
taaa, przytulił się, wypłakał i padł... :-) noo, ale raz można...

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

23 lis 2008, 10:24

hej dziewczynki..ja juz pośniadanku i czekam na kolejna kroplóweczkę..

ananke szkoda ze mamusia tak krótko była...

za oknami widze ze tez popruszyło..martwię sie czy moj mąz przujedzie do mnie bo mamy fatalny wyjazd z garazu..a poazdym biedaka jakies skurcze łapią :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

23 lis 2008, 10:31

Marcia77, hej hej :-)
ananke szkoda ze mamusia tak krótko była...
noo, takie życie.... ale zaraz w styczniu też przyleci, na 10 dni, także dłużej Młody się nacieszy... no i my :-)

u mnie też napadało :ico_sorki: teraz już mało zostało, ale jak wyjeżdżaliśmy przed 5 na lotnisko, to auto było odśnieżane i wszędzie bielusieńko..
martwię sie czy moj mąz przujedzie do mnie bo mamy fatalny wyjazd z garazu..a poazdym biedaka jakies skurcze łapią :ico_olaboga:
noo, to piaseczkiem na podjazd :ico_sorki: a na łydki magnefar B6 najlepszy... a jak go mocno łapię to "aspragin" dla mojego chłopa najlepszy

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

23 lis 2008, 10:32

mam nadzieję, że mi minie, bo chyba kolki nerkowej bardziej się boję niż porodu :ico_sorki:
no powiem Ci, że ja też.
martwię sie czy moj mąz przujedzie do mnie bo mamy fatalny wyjazd z garazu..
Marcia na pewno da radę

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

23 lis 2008, 10:35

a na łydki magnefar B6 najlepszy... a jak go mocno łapię to "aspragin" dla mojego chłopa najlepszy
no jego łapie skurcz pleców ze nie moze nawet usiąść..bidulek...ale oczywiscie do lekarza nie pojdzie :ico_zly: :ico_zly:

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

23 lis 2008, 10:39

no jego łapie skurcz pleców ze nie moze nawet usiąść..bidulek...ale oczywiscie do lekarza nie pojdzie :ico_zly: :ico_zly:
o, kurczaczki.. sorki, mi ostatnio skurcze to tylko z łydkami się kojarzą :ico_sorki:

Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

23 lis 2008, 11:07

hej
wczoraj nie zajrzałam,ale sporo sie działo. rano z mamą wózek zamówiłyśmy więc decyzja zapadła strasznie sie cieszę, ulżyło mi - to będzie x lander xa :ico_sorki:
później obiad u mamy i małą do teściowej mąż zaprowadził bo nocowac tam chciała a ja drzemke - wyobraźcie sobie że jak wstałam to poprawłam całą prace dyplomową :ico_brawa_01: - kosmetyczne sprawy zostały - marginesy itp. ale to już chłop mi zrobi. a wieczorem na imprezke ruszyliśmy i całkiem miło było - nagadałam sie z koleżaneczkami.
mała jeszcze u babci a ja na jajecznice od męża czekam :-D

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

23 lis 2008, 11:14

wyobraźcie sobie że jak wstałam to poprawłam całą prace dyplomową
to super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

23 lis 2008, 11:16

wyobraźcie sobie że jak wstałam to poprawłam całą prace dyplomową :ico_brawa_01: - kosmetyczne sprawy zostały - marginesy itp. ale to już chłop mi zrobi.
noo, to już prawie gotowa :-) :ico_brawa_01:
rano z mamą wózek zamówiłyśmy więc decyzja zapadła strasznie sie cieszę, ulżyło mi - to będzie x lander xa :ico_sorki:
suprr, dziewczyny, które mają wózki tej firmy są bardzo zadowolone :ico_sorki:

moje Małe jakos się odwróciło wczoraj i tak mocno się wierci, że normalnie szok... mam nadzieję tylko, że jeszcze się nie pcha do wyjścia :ico_sorki: :-D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”