mam kilogram na minusie
dzwoneczek82, dobranoc
- zwlaszcza na kogos,kto zyje powietrzemto cłakiem niedużo
- przystojniak i faktycznie wyglada na starszegoa tu moj synuś...
- super,ja juz w ej sprawie przeszukuje allegro i tablicea mnie się trafiło, jak ślepej kurze ziarno,
- bo one stworzone dla Zuziek samoja zuzka miala te same buciki z hello kitty z h&m
- e tam,glupie tlumaczenie,nawyki zywieniowe od malego sie wprowadza,nie wierze,ze ona tak przytyla nagle,jak juz sama do lodowki chodzi i potrafi kopnac mamematka jak nie pozwolila jej lodowki otworzyc to ja bila i kopala
- hehe,no bo ona zaraz po operacji,jak jej zdjelismy kokilke,stracila prawie wszystkie wloski,prawdopodobnie od ilosci narkoz,jakie miala i jak jej odrosly,to blond,wiec z czarnulki,zrobila sie blondiZuzua śliczna i jak dla mnie jakaś taka niepodobna
- supermam kilogram na minusie
nie raz chcialabym zeby moje dziecko zylo powietrzem ona gdy cos widzi do jedzenia to pierwsza krzycze na meza zeby jej tyle nie dawal teraz kupil jej jablka i przywiozl ze wsi malinki to jej nie zaszkodzizwlaszcza na kogos,kto zyje powietrzem
zgadza sie tam cala rodzina by tylko kotleciska jadlae tam,glupie tlumaczenie,nawyki zywieniowe od malego sie wprowadza,
- to chyba Zuzki tak majaona gdy cos widzi do jedzenia to pierwsza
- pisalam wyzej,ona po rodzeniu byla czarnulka a po operacji zrobila sie blonynka,stracila prawie wszystkie wlsoki,zostala jej tylko taka grzywa na czubku i te co odrosly,sa blonda dlaczego zuzia ma na jednym zdjeciu ciemne wloski a na 2 jasne
u nas jest tak ja blondynka maz blondyn podchodzacy do rudego jak byl maly byl prawdziwy rudy a zuka ciemnaA w sumie dziwne,bo m z mezem ciemni,tesciowa blond
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość