Awatar użytkownika
Sylwia.O.
4000 - letni staruszek

29 lis 2007, 15:45

a przeciez nie wolno na ciezarne nic gadac
:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Dona
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 lis 2007, 16:23

A z ta znieczulica to prawda. W Radiu Zet p. Weiss jakies 2 tyg. temu próbował dowiedziec się, czy kobietom w ciąży przysługuja ulgi róznego rodzaju (np. pierwszeństwo do kasy). Nie wiem, czego się dowiedział, bo na drugi dzien o tym zapomniałam. No ale dzwoniły do niego rózne osoby. Jedna dziewczyna mówiła, ze była w 8 m-cu i z 2 pomarańczami stała w takiej ogromnej kolejce. :ico_zly:
Mnie kiedys ustąpiła miejsca pani starsza ode mnie, trochę głupio mi było, a ona powiedział, ze mam siadac i pamiętac, ze potem zobaczę, ze nikt mi miejsca nie ustąpi. I chyba miała rację...

monika83
Śmigam już bez trzymanki po forumku
Śmigam już bez trzymanki po forumku

29 lis 2007, 16:58

sylwia pozwolilam sobie zajrzec do twojego synka na stronke,widze ze mial niezla imprezke :ico_brawa_01: picolo tez chyba malemy smakowalo :ico_haha_01: i jaki apetycznie wygladajacy torcik,a mamusia jaka laska i jak mlodo wygladasz z piec lat mniej niz na tym zdjeciu w podpisie,chyba ciazaci naprawde sluzy :ico_ciezarowka: :ico_brawa_01:

Safaryn
Niemowlak forumowy
Niemowlak forumowy

29 lis 2007, 18:33

Nie pisałam już trochę, ale jestem zajęta i bardzo zmęczona. Mam teraz taki problem z nogami, w żadne buty się nie dopinam. No i cały dzień wyglądam tak- :ico_spanko: . A zaraz święta i myślę o prezentach. Muszę tyyyyle kupić! Dla J, dla rodziców, rodzeństwa, dziadków...
Jeśli chodzi o ustępowanie miejsca to nie mogę się skarżyć, bo najzwyczajniej w świecie mój brzuszek jest jeszcze mały bardzo. :-) Ale jest, wreszcie. Wygląda jak połowa piłki do koszykówki. :-D Ale J. się śmieje, że niedługo z tego wyjdzie cała piłka.

Awatar użytkownika
Aneta 30
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 lis 2007, 19:07

Dizewczynki co do znieczulicy przez ludzi to jest straszne.Ostatnio jak bylam u endokrynologa pielegniarka pyta pania czy mnie przepusci bo jestem w ciązy,a ta z wielką laską no niech bedzie bo jeszcze mi cos myszy pogryzą z takim haslem do mnie :ico_szoking: Normalnie co niektorym ludzią odbija
Ale piekne te wszystkie wozeczki kazdy ma cos w sobie :-D

Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 lis 2007, 20:01

no faktycznie ci ludzie to sa bez uczuc a przewaznie kobiety troche starsze bo one maja takie podejscie ze jak one chodziły w ciązy to nawet w polu pracowały a teraz to ciezarne sa na zwolnieniach. takie czasy my jestesmy teraz słabsze delikatniejsze.

Mnie wkurza jak ide chodnikiem i ludzie sie rozpychaja wrecz wchodza na mnie ja musze zasłaniac brzuch by czasem ktos na mnie nie wpadł a widac juz nawet z daleka ze jestem w ciazy i nikt nie uwaza :ico_placzek: :ico_szoking:

basia24
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 lis 2007, 20:48

ach tak to juz jest,ja jeszcze nie doswiatczylam tekiej przykrosci bo wszedzie jezdze autem,a jesli nie musze to nie wychodze czekam na meza az wroci z pracy i mnie zawiezie,bo boje sie wlasnie takich omdlej i dusznosci,ludzie tacy juz sa i nic sie nie poradzi ,suchajcie ale ja to dopiero doline dzis zalapalam,moja coreczka przez ladne pare godzin nie reagowala na moje zaczepki az mi sie plakac chcialo bo juz myslam ze cos jej sie stalo :ico_placzek: az w koncu godzine temy kopnela pare razy szok poprostu,panikuje tak dlatego ze ona wczesniej tak nie robila miala swoje godziny kopania np,rano jak lezalam sobie potem po sniadaniu troche potem popoludniu dawala o sobie znac no i w nocy najmocniej,a teraz od kilku dni poprostu nie wiem :ico_placzek: pisaliscie ze nie mam sie martwic ale ja sie martwie,wizyte mam za tydzien w piatek ale jak tak dalej bedzie to pojade w srode albo przejade sie do szpitala,pozdrawiam papa

Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 lis 2007, 20:52

a oto mój brzuszek w 26 tygodniu
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Madi
Nakręcona katarynka
Nakręcona katarynka

29 lis 2007, 21:51

Sylwia O., masz rację rączka przekładana w wózku jest istotna, ale ten ma inną funkcję, można i gondolę i spacerówkę przypiąć w dowolnym kierunku jazdy. A co do spacerówki to rozkłada się na płasko, jak dziecko zaśnie a budkę się zwyczajnie odpina z gondoli i przekłada, więc nie ma problemu :-)
Asiab, śliczny brzusio :ico_brawa_01: . Zaraz wyślę swój :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Sylwia.O.
4000 - letni staruszek

29 lis 2007, 22:06

sylwia pozwolilam sobie zajrzec do twojego synka na stronke
zapraszam, cześciej. Przeważnie raz na tydzień coś skrobnę na stronce małego także co jakiś czas mozecie wejść i zostawić po sobie jakiś ślad :ico_oczko:
Sylwia O., masz rację rączka przekładana w wózku jest istotna, ale ten ma inną funkcję, można i gondolę i spacerówkę przypiąć w dowolnym kierunku jazdy.
Ja wiem Madi o co Ci chodzi ale mi chdzi o coś innego bo na jednym spacerku czasami potrzeba żeby wózek był raz w jedną a raz w drugą stronę (np jeśli wieje wiatr albo świeci bardzo słoneczko). Nie wiem czy wiesz o co mi chodzi :ico_noniewiem: ale jak nie to nic nie szkodzi. Najważniejsze że jesteś zadowolona a wszystko i tak wuyjdzie w praniu i może Tobie akurat będzie bardzo pasował.
Asiab Super brzusio

[ Dodano: 2007-11-29 ]
Basia nie martw się. Moja córcia dzisiaj np bardzo mało się ruszała i jak rano ją czułam to potem dopiero po południu. Takiego lenia ma i na żadne moje zaczepki nie reaguje/ jak się bardzo martwisz to idź wcześniej do lekarza i już

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”