Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 lip 2007, 18:07

wyslalam - no to mialas tez niezle przezycie - tak to bywa, ale wydaje mi sie, ze jak lekarz zabiera sie juz za takie bardziej specjalistyczne usg (to 3D, 4D i inne) to raczej takiej wpadki nie zaliczy :/ u mnie bylo widac wyraznie i sama powiedzialam, ze corka - zanim lekarka zdazyla mi to oznajmic :)
Dziękuję :ico_oczko: no wiesz ja już sie nastawiłam że to synuś będzie ale dla mnie było podejrzane że ten lekarz (bo byliśmy na usg z córcia) najpierw spytał sie malej o imię a potem męża co ma być to mąż na to że jak to co syn to mu powiedział to ma pan syna i będzie Kubuś To mu powiedziałam że jednego Kubusia już mamy czeka na nas w domku dlatego sie zdziwił że mamy już synka ale co tam mam nadzieję że nie wymyślił sobie tego siusiaka bo myślał że tak ma być bo bym go chyba :ico_zly: :ico_nienie:

[ Dodano: 2007-07-16, 18:10 ]
mnie kiedys jedna ginekolog tak badala, ze potem 2 dni krwawilam :/ wiec jak pomysle, ze moglaby mi tak zrobic teraz jak mam w sobie dzidziusia to az ciarki mnie przechodza po plecach....
no ładnie to wcale ci się nie dziwie ze chodzisz prywatnie :ico_szoking:

[ Dodano: 2007-07-16, 18:32 ]
a co o tym myślicie http://www.allegro.pl/item215783018_mot ... esien.html bo ja mam taki podobny tylko różowy misiu :ico_zly: Tez kupiłam niedawno dla córci :ico_smiechbig: Dziś jest tak gorąco że już nie mam siły a cały czas tylko piorę i wieszam :ico_pranko: bo trzeba korzystać ze słonka :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Agata27
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

16 lip 2007, 21:46

mam nadzieje, ze lektura do Was dotarła ? ten kombinezonik smiszniutki :)) no i znow rozowiutki ... a ja wlasnie dogadałam sie z kolezanka poznana przez internet i ma mi przeslac ciuszki po swojej corci :-D no wiec wstrzymuje sie z zakupkami i poczekam na paczke od niej - co by nie przesadzic w ilosci ciuchow - , bo jak na razie to nie mamy jeszcze szafy do nowego domu ani zadnej komody na ubrania i maz juz sie martwi gdzie chce to wszystko pomiescic skoro nasze ciuchy do tej starej szafy juz sie nie mieszcza ://
spokojnej nocy paaaaaaaa

Awatar użytkownika
Ika202
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 lip 2007, 23:00

Agata27, ja też tak chce też chce taką koleżankę A to mój brzusio zdjęcie z dzis Obrazek

Awatar użytkownika
kilolek
4000 - letni staruszek

17 lip 2007, 07:28

:ico_brawa_01: Ika, wreszcie widać!!!!! :ico_brawa_01: Jak przestanę się pocić jak mysz to zrobię zdjęcie swojego bębenka!

Agata, załatw i mi taką koleżankę :-D. A tak na poważnie to książka doszła, ale jeszcze nie miałam czasu czytać. Po południu wchodzi mi słońce w okno gabinetu i nie da się wytrzymać przed kompem. Zwłaszcza, że w całym domu nie mamy ani jednej zasłony! Jest koszmar. Szczególnie w tych pokojach, w których są okna dachowe. Jak na patelni. A szafy my też nie mamy. I to nawet lepiej, bo stwierdziłam, że starej nie będę zabierać, bo już się do niczego nie nadaje, a jak jej nie zabiorę to szybciej kupię nową. Tak więc wszystko mam w kartonach i koszach na podłodze. W pokoju Kubusia natomiast, pod ścianą są stłoczone jego rzeczy w kartonach i skrzynkach, a większość pokoju zajmuje siłownia tatusia. Bo się nagle okazało, że mieszkanie mamy za małe i nie ma co z nią zrobić :ico_haha_02: Ehhh

[ Dodano: 2007-07-17, 07:32 ]
Dobra, wezmę się, cokolwiek zrobię zanim znów zrobi sę potwornie gorąco :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Evik.kp
4000 - letni staruszek

17 lip 2007, 08:41

Ika ale masz malutki brzuszek :ico_haha_02:
Ojj dziewczyny widzę, że wy zapasy ciuszków macie wielkie. Ja nie mam ani jednego kombinezoniku, nawet dresika nie mam :ico_placzek: . Ale sama nie wiem co mam kupować bo mam koleżankę, która urodziła w czerwcu i kazała mi nic nie kupować bo mi wszystko pooddaje. więc sama nie wiem co będzie mi potrzebne.Z drugiej strony to ja też nie mam ani jednej komody i jestem przed remontem, który zacznie się pewnie za trzy tygodnie więc dopiero po tym kupimy mebelki no i wszystko co będzie nam potzrebne. Szkoda bo ja już bym kupowała ale gdzie ja to pomieszczę- musze czekać :ico_placzek:
W Rossmanie pormocja chusteczek pampers za 4 paczki 24zł. Kupiłam już dla maluszka tego nigdy nie za dużo.
Jak się nauczę to też wam przyślę swoje brzucho :-)
Język niemowląt już mam ale musze wydrukować. Zabiorę na wakacje :-D

Awatar użytkownika
kilolek
4000 - letni staruszek

17 lip 2007, 08:56

mam koleżankę, która urodziła w czerwcu i kazała mi nic nie kupować bo mi wszystko pooddaje.
Evik, to podobnie jak ja. Tyle, że moja koleżanka urodziła 3 lata temu :ico_haha_02: ale nie miała czasu się tym zająć. Jak będzie miała urlop to zrobi przegląd. Dlatego też nie robiłam jeszcze właściwie zakupów. Tylko te kombinezoniki (ale tylko niektóre, bo część też dostałam), bo jej córa jest z kwietnia, a więc zimówki nie były jej potrzebne. A przegląd dokładny ciuszków zrobię dopiero wtedy jak mój mężuś zabierze siłownię z pokoju małego, a to może trochę potrwać :ico_noniewiem: Na razie pokupowałam takie higieniczne rzeczy, jak właśnie chusteczki (ale ja bambino) oliwki, kremiki, smoczki, butelki itp.
Brakuje mi największych i najdroższych: wózka, przewijaka, pościeli, elektronicznej niani i laktatora! Ale z zakupami musimy poczekać do przyszłego miesiąca, bo w tym i tak już dużo pieniędzy poszło na wykończenie mieszkania, a do pierwszego daleko :-)

[ Dodano: 2007-07-17, 09:05 ]
Jakąś godzinę temu wszedł mi okropny ból w plecy, na wysokości łopatek NA początku nie mogłam się w ogóle ruszyć, teraz już tylko prostować i ruszać głową. Ależ się wystraszyłam. Zarwało mnie podbrzusze. Poszłam do łazienki i chyba (!!!) widziałam małą smużkę krwi w śluzie. Ale wcale nie jestem pewna. Już pół godziny biegam do łazienki co 2 min. i sprawdzam. Dochodzę do wniosku, że mam obsesję. Już wcale nie jestem pewna czy coś widziałam i tylko się niepotrzebnie denerwuję.

Awatar użytkownika
Evik.kp
4000 - letni staruszek

17 lip 2007, 09:06

No mnie też remont przeraża, niby to tylko jeden pokój ale jednak. Do tego komody i już ładna sumka się nazbiera :ico_placzek: Ja też jeszcze nie mam ani wózka ani łózeczka, na razie kupuje takie pierdołki i to tez jak gdzieś promocja jest. Ostatnio kupiłam trzy proszki do prania bo byly w promocji Lovela także myślę ze na jakiś czas starczy

Awatar użytkownika
kilolek
4000 - letni staruszek

17 lip 2007, 10:53

Tak, to się właśnie wydaje takie pierdółki. A jak sobie pomyślę ile już na to wydałam... :ico_szoking: I wcale nie kupowałam najdroższych rzeczy. No ale to już mam właściwie za sobą. Tylko już bym chciała urządzić ten pokoik :ico_placzek: No i brakuje mi praktycznie wszystkiego co będę potrzebowała ja sama :-|

[ Dodano: 2007-07-17, 10:56 ]
W ogóle Evik to napisz nam coś o sobie. O nas na pewno zdążyłaś już coś przeczytać w poprzednich postach. A my o Tobie nic nie wiemy.

Lalka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

17 lip 2007, 10:58

Agata 27
hej mogłabys mi tez przeslac na maila? corusiahanusia@o2.pl dzieki z :-D góry

Awatar użytkownika
kilolek
4000 - letni staruszek

17 lip 2007, 11:02

Zobaczcie jakie cudo, tylko duże http://allegro.pl/item214527328_kombine ... y_usa.html

[ Dodano: 2007-07-17, 12:00 ]
No gdzie się wszyscy podziali??? Nie zmuszajcie mnie żebym rozmawiała sama ze sobą!

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”