Janiolek pamiętam tą chustę! Tez miałam na nią chrapkę i kurcze obserwowałam, obserwowałam i w końcu przegapiłam. Potem nie mogłam odżałować. Jakies pół roku temu zobaczyłam ją u Ciebie na zdjęciu! Bo chyba raczej nie możliwe, żeby były dwie identyczne
Barbara Kuba tez na początku tak wcześnie sypiał i potem nie mógł do wieczora wytrzymać. Ale jak go położyłam wczesniej wieczorem to potem wczesniej rano wstawal i koło się zammykało. Po troszku, po troszku i udało mi się przestawić go na później. Teraz je obiad o 12 i idzie spać po tym obiedzie i spi nawet do 16
jak chodzil spac o 11 zaraz po 2 śniadaniu to spał 1,5-2 godziny a jak mu poprzestawiałam, wcześniej zrobiłam 2 śniadanko i lekkie żeby jeszcze obiadek przed drzemką dać to spi jak suseł. Potem już tylko banana na podwieczorek i kolacja o 19.
Właśnie muszę się Wam pochwalić, że już prawie tydzień Kuba nie dostaje kaszy z butli. Wyłacznie łyżką. Starmy sie do picia niekapka wprowadzać ale cięzko nam idzie. Od wczoraj wszystkie butle pochowane, ale niestety rezultat jest taki, ze Kuba prawie nie pije. Chyba będziemy musieli się pogodzić z butlą
Acha no i Kubuś je sam widelcem i to już z miesiąc
Najlepsza moja teściowa - przyszli któregos dnia z teściem do nas i ja daję Kubie kanapeczki - postawiłam przed nim tależ a on wsuwał a ona wielkie oczy i zdziwiona się pyta "to on już sam je????"
no załamka, on juz widelca u zywa a ona się o kanapeczki dziw, a co najśmieszniejsza 2 razy w tygodniu go pilnuje a co za tym idzie karmi