witam
majka2183 a ta Irenka to kto to?
to Sz córka z poprzedniego małżeństwa ma 5 lat
[ Dodano: 21-06-2011, 14:12 ]
chciałabym do niej dotrzeć jakoś rozmową ale to nic nie daję.

ja próbuje z nią gadać ale ona wogóle nie mówi ciocia czy wuja, babcia, dziadek. Ja odkąd pamiętam wcześniej było gorzej bo ona jak miała odjeżdżać do domu to był ryk krzyk bo ona nie jedzie, nie rozumiem dlaczego, jak jest tu na te 3 dni to wogóle nie pyta o mamę o babcie mój synek to zawsze sobie każde wieczorem zadzwonić do babci i gada z nią przez telefona jak mała na Ciebie reaguje? od zawsze były z Nią "problemy" ?
to akurat wiem ale ja sie w to nie wtrącam bo po co powinna o to zadbać matka (skoro rzekomo studia robiła jakieś tam związane z dziećmi bo chce dzieci uczyć) dobre swojego nie umie nauczyc a gdzie cudzemajka2183 to ciężki orzeszek z nią jest na wymowę proponowałabym logopedę a na takie zachowanie może rozmowa z psychologiem? bo ona jest jak nic rozpieszczona
on by chciał ją nauczyć wielu rzeczy ale co z tego jak tu jest u niego co 2 tygodnie i wróci do matki a tam oczywiście nikt nie będzie tego dalej drążył to nic nie da przynajmniej takie jest nasze zdanie.a co na to twój partner?
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość