15 maja 2007, 09:13
dorek, kolo wadowic,bliziutenko
[ Dodano: 2007-05-15, 09:17 ]
hejka!my wstalismy jak w wiekszosci nie za wczesnie ,o 8:30,kewinek jeszcze pare minut pospal a teraz juz bzikuja ale mam jak do was napisac
bardzo fajnie w tym parku miniatur w bilet sa wliczone atrakcje dla dzieci ktore tam sa czyli jak narazie ciuchcia ,ktora widac na zdjeciu,samochody elektryczne do ktorych byla ogromna kolejka wiec nie czekalismy,deni chcial koniecznie i powiedzial jak juz wychodzilismy-tata!!!ja przeciez nie lubie siedziec ciagle w domu!hihih madrala maly hihih
jeszcze tam byla wielka dmuchana zjezdzalnia i muzyka jaka sie tam slucha to spiew 11letniej leny bardzo ladnie spiewa przerozne piosenki dody i nie tylko a przypuszzcam jej dziadek -puszcza podklad i wygladalo jakby udawal ze gra hihihi smiesznie ale nie wiem co tak naprawde robil
[ Dodano: 2007-05-15, 09:47 ]
dzwonilam do lekarza ,ktory mialby kewinkowi robic zabieg na jaderka ,z wiadomoscia ze zaczely sie pokazywac zwlaszcza w kapieli ,jak go klade to sie chowaja ,wiec duza poprawa,bo wczesniej wogole nie wychodzil
powiedzial zeby w takim razie przyjechac do niego na zbadanie ponownie kewinka i jutro pojedziemy,trzymajcie kciuki
a mnie od paru dni podbrzusze boli jakby jajniki sama nie wiem jak tak dalej pojdzie to musze sie wybrac