Jak tam po cc? Jak sie czujesz???
izuś_85, czop nie byl podbarwiony krwia wiec pewnie moge sobie czekac. Poza tym razem mamy rodzic

A z tym puchnieciem, to Mama mi tez mowila, ze tak jest, to moze juz sie tam cos dzieje

- nie boj sie,mialam tylko 3 szwy jak kazda pierworotka,tylko troszke to trwalo,bo byla noc i w tym samym czasie rodzily dwie babki podlaczone pod oxy i jak mi akcja zanikla to kazali spac,wiec w sumie na porodowce bylam od 18-stej do 10.45 jak urodzilam,ale wartoiw_rybka, 4590aaa słabo mi.... trzymaj kciuki zeby jednak mniejsza troszke była
![]()
![]()
i na dodatek parke^^ Ja nic nie chce mowic ale mozemy ich juz razem swatacbyśmy miały dzieciaczki z jednego dnia
a mnie ostatnio powiedzial, ze jak Dziecko bedzie wazyc tyle co teraz, czyli ok 3300g, to moge spokojnie rodzic a jak bedzie w okolicach 4000g to mnie rozerwiew sumie pierwszy gin mi mówił ze mam szeroką miednicę
odkad mnie wzielo na wymioty po nich, to sie nie tykam.A pijecie jeszcze te liście?
a podobno to Chlopcy nie lubia wczesniej wychodzic z brzuszkaArturek to już miesiąc miał a tu teraz nic
hehe, a czegóż to się bać, podjadł by odrazutyle ze ostatnio sie mleka wystraszył
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość