Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 lis 2008, 08:42

Witam z rana. Wczoraj jakoś nie miałam czasu żeby zajrzeć na forum.

Marcia trzymam kciuki żeby cię wypuścili.

milutka mam nadzieję, że już lepiej się czujesz.

ananke pierwszy raz widzę taki pojemniczek, sprytne. Ja będę używać tylko chusteczek, no chyba żeby mały miał uczulenie na wszystkie firmy. Ale to raczej mało prawdopodobne.

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

24 lis 2008, 09:34

dzień dobry Paniom i Brzuszkom!
ananke pierwszy raz widzę taki pojemniczek, sprytne. Ja będę używać tylko chusteczek, no chyba żeby mały miał uczulenie na wszystkie firmy. Ale to raczej mało prawdopodobne.
powiem Ci, że ja długo myślałam, po co te miski, aż w którejś z gazetek, które mi tu przysyłają była "instrukcja" obrazkowa :-) ja będę "mieszać" używanie wody i wacików i chusteczek :-)

u mnie nocka do bani, z bani, chciałabym już o niej zapomnieć... najpierw miałam skurcze, co 9 minut :-) jak przeszły po niecałych dwóch godzinach, to mnie złapało latanie do wc (byłam z 10 razy), potem mnie złapał skurcz w udzie :ico_szoking: prawej nogi i ledwo się Krzyśkowi udało to rozmasować to złapał mnie w udzie lewej nogi :ico_szoking: poryczałam się normalnie... :ico_placzek: jak wyprawię Młodego do szkoły do spadam odespać to, żebym odżyła...

jak tam plany u Was na dziś? ja w domku...

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 lis 2008, 09:39

dzien dobry wszystkim ale obudzil mnie okropny sen szkoda opowiadac

gaga22, dziekuje bardzo dobrze sie cuzje juz nie boli mnie ale za to zab jeszcze daje popalic....

ananke, wspolczuje ci!! cos te skurcze mi sie nie podobają :ico_nienie: ja mialam dzis jeden w nocy bo brzuch twardy jak pilka!! wyszykuj malego i do lozka!

ja juz po sniadaniu zjadlam mala nozkami sie wypina...i ide zaraz sprzatac mialam gotowqac...ale mamusia przyjedzie i mi przywiezie pierogi :-D a wiec moze mi pomoze sprzatac chociaz wole sama to zrobic :P bo wiem co i jak.... npo nic zmykam potem bede buziaki kochane i tyrzymac sie
p.s ja dzis spuchlam na twarzy oczy podpuchniete itd podobno to normalne podkoniec ciazy

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

24 lis 2008, 09:42

ananke, wspolczuje ci!! cos te skurcze mi sie nie podobają :ico_nienie:
noo, niestety tak już może być, macica sobie ćwiczy i jedne kobiety to czują, a drugie w ogóle... ja z Młodym też szybko skurczy dostałam... więc teraz podobnie...

ja już pranko wstawiłam, bo sobie wczoraj uszykowałam, jeszcze 15 minut i się skończy, to akurat jak Młody będzie wstawał, więc rozwieszę i juz z głowy.. ja myślałam, żeby dziś kopytka zrobić z sosem pieczarkowym na obiadek... i pewnie tak będzie :-)

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 lis 2008, 09:44

ananke, 15 minut pranko u mnie to marzenia :-D ale posciel musze nastawic tylko nie wiem na jaka temp... zawsze biore na 90 moze za duza?

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 lis 2008, 09:47

u mnie nocka do bani, z bani, chciałabym już o niej zapomnieć... najpierw miałam skurcze, co 9 minut :-) jak przeszły po niecałych dwóch godzinach, to mnie złapało latanie do wc (byłam z 10 razy), potem mnie złapał skurcz w udzie :ico_szoking: prawej nogi i ledwo się Krzyśkowi udało to rozmasować to złapał mnie w udzie lewej nogi :ico_szoking: poryczałam się normalnie... :ico_placzek: jak wyprawię Młodego do szkoły do spadam odespać to, żebym odżyła...
ananke coś za często ostatnio miewasz te skurcze
p.s ja dzis spuchlam na twarzy oczy podpuchniete itd podobno to normalne podkoniec ciazy
milutka, ale nie na twarzy. Normalne jest puchnięcie nóg i palców u rąk, ale twarzy nie, obserwuj to, jak bardziej spuchniesz, to dzwoń do gina

Ja dziś też w domku, zrobię większe porządki

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

24 lis 2008, 09:48

milutka204, pranko łącznie 30 minut, zostało już mniej niż 15.. noo, pościel na 90 to chyba za dużo.. a nie ma metki żebyś zerknęła??

[ Dodano: 2008-11-24, 08:49 ]
ananke coś za często ostatnio miewasz te skurcze
z Młodym też tak miałam... a 35 tydzień juz "za rogiem", także chyba się jednak spakuję w tym tygodniu :ico_sorki:

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 lis 2008, 09:49

ale posciel musze nastawic tylko nie wiem na jaka temp... zawsze biore na 90 moze za duza?
czy ja wiem ? ja w najwyższej temperaturze to piorę na 60 stopni i to tylko ręczniki i czasami pościel

[ Dodano: 2008-11-24, 08:50 ]
z Młodym też tak miałam... a 35 tydzień juz "za rogiem", także chyba się jednak spakuję w tym tygodniu :ico_sorki:
kobieto, nie kracz, bo wykraczesz :ico_nienie:

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

24 lis 2008, 09:54

kobieto, nie kracz, bo wykraczesz :ico_nienie:
heh... a oże właśnie odstraszę? :ico_noniewiem: w każdym razie czuję się, jakbym się nie czuła... i to mnie martwi... i tak sobie pomyślałam, że zjem dziś coś słodkiego to może poziom endorfin mi się chociaż na chwilę podniesie...

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 lis 2008, 10:02

i tak sobie pomyślałam, że zjem dziś coś słodkiego to może poziom endorfin mi się chociaż na chwilę podniesie...
no to ja swoje wczoraj wybitnie podniosłam :-D byliśmy u ciotki mojego chłopa i były owoce w galaretce, z lodami polane advocatem - pycha

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”