hej dziewczynki...ja zniepokojem czekam na wizyte i badanie..
[/b]ananke kochana Ty sie trzymaj...mam nadzije ze pochodzisz jeszcze troszke z brzuszkiem..
obśliniłam siębyły owoce w galaretce, z lodami polane advocatem - pycha
chciałabym, ale wiesz... to dzidzia tutaj decyduje...mam nadzije ze pochodzisz jeszcze troszke z brzuszkiem..
też tak myślę, że się wypchnę przed kolejkęAnanke, Ty chyba pierwsza nam napiszesz że tulisz maleństwo, ale chyba lepiej by jeszcze troszke posiedziało, odpoczywaj jak najwięcej sie da
noo, to mam nadzieję, że w miarę przyjemnie Wam dzionek zleci i załatwisz wszystko, co zaplanowanedziś mam córcie w domku - ma straszny kaszel na 11.45 jedziemy do lekarza. potem oddać moją pracę do szkoły i na zakupki. chociaż może oddanie pracy sobie odpuszcze bo za dużo będzie z olką jazdy, czy oddam dzi ś czy jutro to już żadna różnica. trzeba sobie zadania rozłożyć...
Dobry planja już Młodego wypuszczam, chwilkę posiedzę i brykam w bety
noo, nózki trzymam razem, jak tylko mogęananke, Ty się może jeszcze wstrzymaj z tym rozpakowywaniem,tak z 3 tygodnie conajmniej,zeby Ci się za wczesny wcześniaczek nie trafił
ja muszę pranko rozwiesić właśnie, bo już dawno się skończyłoJa nastawiłam pranie i oprócz tego nic dziś nie robię,nawet obiad został mi z wczoraj
ale supernagrałam na video 3 minuty tergo szeleństwa, żeby chłopu pokazać, no i pamiątka będzie.....
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość