Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

24 lis 2008, 10:03

hej dziewczynki...ja zniepokojem czekam na wizyte i badanie..

[/b]ananke kochana Ty sie trzymaj...mam nadzije ze pochodzisz jeszcze troszke z brzuszkiem..

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

24 lis 2008, 10:04

były owoce w galaretce, z lodami polane advocatem - pycha
obśliniłam się :-) ale zacznę delikatnie - zjem z synem płatki miodowe na śniadanie... a potem skoczę do sklepu po jakiegos batona :-)

[ Dodano: 2008-11-24, 09:05 ]
Marcia77, :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: czekamy na wieści od Ciebie...
mam nadzije ze pochodzisz jeszcze troszke z brzuszkiem..
chciałabym, ale wiesz... to dzidzia tutaj decyduje... :ico_sorki:

Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

24 lis 2008, 10:22

hej
jak tak czytam Was to normalnie sie boje tych ostatnich m-cy. ja niby najmłodsza ciążą tu jestem, ale też już wieczorami coraz gorzej sie dzieje, boli krocze, brzuszek pobolewa...a w ciągu dnia nic - moge śmigać i gdyby nie brzuszek i słodkie kopniaczki to nie czułabym że w ciąży jestem...M mi przypomina że z olą też tak pobolewało, ja nie pamietam, a wydaje sie że tego sie nie zapomina...

dziś mam córcie w domku - ma straszny kaszel na 11.45 jedziemy do lekarza. potem oddać moją pracę do szkoły i na zakupki. chociaż może oddanie pracy sobie odpuszcze bo za dużo będzie z olką jazdy, czy oddam dzi ś czy jutro to już żadna różnica. trzeba sobie zadania rozłożyć...

Marcia zaciskam kciuki, napisz szybciutko co tam zadecydowali

Ananke, Ty chyba pierwsza nam napiszesz że tulisz maleństwo, ale chyba lepiej by jeszcze troszke posiedziało, odpoczywaj jak najwięcej sie da :ico_sorki:

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

24 lis 2008, 10:36

Ananke, Ty chyba pierwsza nam napiszesz że tulisz maleństwo, ale chyba lepiej by jeszcze troszke posiedziało, odpoczywaj jak najwięcej sie da :ico_sorki:
też tak myślę, że się wypchnę przed kolejkę :-)
dziś mam córcie w domku - ma straszny kaszel na 11.45 jedziemy do lekarza. potem oddać moją pracę do szkoły i na zakupki. chociaż może oddanie pracy sobie odpuszcze bo za dużo będzie z olką jazdy, czy oddam dzi ś czy jutro to już żadna różnica. trzeba sobie zadania rozłożyć...
noo, to mam nadzieję, że w miarę przyjemnie Wam dzionek zleci i załatwisz wszystko, co zaplanowane

ja już Młodego wypuszczam, chwilkę posiedzę i brykam w bety

Awatar użytkownika
secret25
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

24 lis 2008, 10:51

Hej:)
Kurcze zima sie u nas zrobiła,ze szok :ico_szoking: i w dodatku dołapało mnie jakieś przeziębienie wstrętne :ico_zly: .Mam tylko nadzieje,ze Młodego nie zaraże,bo z Nim pójść do lekarza to masakra jest :ico_olaboga: .Straszna niedotykała z niego i drze się jakby go ze skóry obdzierali,więc ja zawsze w ostateczności z nim idę.Na szczęście mało choruje :-D
ananke, Ty się może jeszcze wstrzymaj z tym rozpakowywaniem,tak z 3 tygodnie conajmniej,zeby Ci się za wczesny wcześniaczek nie trafił :ico_noniewiem:
milutkaodgapiłam stronę ze zdjęciami,mam nadzieję,że sie nie obrazisz :ico_sorki:
ja już Młodego wypuszczam, chwilkę posiedzę i brykam w bety
Dobry plan :ico_brawa_01: Ja nastawiłam pranie i oprócz tego nic dziś nie robię,nawet obiad został mi z wczoraj :-D

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

24 lis 2008, 10:55

ananke, Ty się może jeszcze wstrzymaj z tym rozpakowywaniem,tak z 3 tygodnie conajmniej,zeby Ci się za wczesny wcześniaczek nie trafił :ico_noniewiem:
noo, nózki trzymam razem, jak tylko mogę :-)

zjadłam z Młodym płatki miodowe na śniadanie i moje mniejsze dziecię szaleju jakiegoś dostało.... najpierw był obrót i leży w poprzek brzucha, były dzikie harce i szturchańce i kopniaki, a teraz czkawka i to solidna :-) nagrałam na video 3 minuty tergo szeleństwa, żeby chłopu pokazać, no i pamiątka będzie.....
ale batona to sobie odpuszczę, bo jak po płatkach takiej amby dzidzia dostaje, to po snikersie chyba bokiem wyskoczy :-)
Ja nastawiłam pranie i oprócz tego nic dziś nie robię,nawet obiad został mi z wczoraj :-D
ja muszę pranko rozwiesić właśnie, bo już dawno się skończyło :-)

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

24 lis 2008, 11:03

witajcie :-) , ja sobie pospałam, o 5 się obudzilam jak mąż do pracy wstawał i tak mnie kolano i jena noga zaczęła bololeć, do tego mały miał czkawkę, no ale po pół godzyny zasnęłam. Teraz zrobię sniadanko i będę leniuchować.
ananke, no to niecakawą mialaś nockę, połóż się i odeśpij, będzie dobrze :ico_oczko:
Miłego dnia! :-)

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

24 lis 2008, 11:11

jeju ale mam nerwówke..obchod juz był i teraz czekam na badanie..robli mi jeszcze ktg -serducho bije, skurczy duzych nie ma..wiec jak tylko szyjak bedzie ok to powini mnie stad wypuścić...

[ Dodano: 2008-11-24, 10:13 ]
nagrałam na video 3 minuty tergo szeleństwa, żeby chłopu pokazać, no i pamiątka będzie.....
ale super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: moja nie daje takich popisów..oby taka grzeczna była tez jak sie urodzi..

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

24 lis 2008, 11:14

Ja też muszę wstawić pranko i do pracy zanieść zwolnienie. A obiad też mam z wczoraj.

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

24 lis 2008, 11:15

ananke, no to niecakawą mialaś nockę, połóż się i odeśpij, będzie dobrze :ico_oczko:
dzięki :-)

Marcia77, trzymam kciuki.... :ico_sorki:
moja nie daje takich popisów..oby taka grzeczna była tez jak sie urodzi..
ja to sobie w drugą stronę wmawiam - jak się teraz wyszaleje to potem grzeczne będzie ;-) :-D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”