Awatar użytkownika
Aneta 30
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

29 lis 2007, 22:56

asiab brzusio cudny :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Basiu jak masz sie zamartwiac to podjedz do szpitala nich zrobia usg i bedziesz wiedziec czy dzidzius po prostu ma juz coraz mniej miejsca i dlatego czujesz mniejsze ruchy czy tak jak pisze Sylwia dzidzius ma leniuszka :-)

Awatar użytkownika
zirafka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 lis 2007, 09:54

Asiab super brzuszek :ico_brawa_01: . Po południu spróbuję się zmobilizować i wkleję swój. A wczoraj wieczorem jak brałam prysznic to tak stanęłam sobie przed lustrem i zobaczyłam, że strasznie urosły mi piersi :-D . Zrobiły się takie pełne a mój mąż mówi, że sa teraz super :ico_oczko: :ico_oczko:
No i niewiem jak wy ale ja mam teraz problem z zaśnięciem i długo sie wiercę na łóżku - dzis np usnęłam dopiero o 1 w nocy. Tragedia - biorąc pod uwagę, że rano muszę wstać do pracy :ico_olaboga: . Pozdrawiam z rana.

Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 lis 2007, 09:57

witam kochane marcóweczki :ico_haha_02:
dziekuje za opinie o moim brzuszku wklejajcie swoje tez chce zobaczyc jak wam rosna :ico_brawa_01:

cos w nocy mnie brzusio pobolewał tak jakbym miała wzdecia i więzadła ciagneły a o 2 w nocy synek jak mi przypierdzielił w pecherz to odrazu zryw do kibelka bo bym chyba sie posiusiała :-D

tez was kopią po pecherzu ?

a jaki dzis miałam sen sniło mi sie ze urodziłam bliżnieta synka i córeczke szkoda ze to sen kiedys bardzo chciałam miec blizniaki jeszcze parke super by było.

miłego dnia kobietki :-)

Dona
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 lis 2007, 09:59

zirafka, ja tez mam problemy z zasypianiem, dodatkowo budzę się po czwartej i tak leżakujemy sobie we dwie ( z naszej córci to chyba ranny ptaszek będzie), bo mężulek jeszcze śpi.

asiab, ja jeszcze nie odczuwam kopnięc w pecherz, za to wczoraj maluszek miał chyba czkawkę, w kazdym razie brzuch trząsł mi się cały przez jakis czas

emilia7895
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 lis 2007, 10:04

Witajcie kochane

wczoraj wróciliśmy od rodziców, było super, jak zawsze

Kamila_torun kilka postów wcześniej pisałaś coś o Śremie, ja tu właśnie mieszkam :-) a mój mąż też jest zawodowym kierowcą :ico_oczko:

zirafka gratuluję chłopczyka :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Asiab super brzusio :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

a co do swędzącego brzucha, to ja też tak mam, ale jak się posmaruję balsamem, to od razu mi przechodzi

dzisiaj rano byłam na badaniach, po południu mam odebrać wyniki, a jutro wreszcie idę do lekarza i mam nadzieję, ze będę mogła dopisać się do listy :ico_oczko: :ico_oczko: :ico_oczko:

i ja Wam pokaże jaki mi się podoba wózek http://www.allegro.pl/item272501269_qui ... ierka.html
ten zielony

basia24
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 lis 2007, 10:05

czesc kochane, dziekuje wam nie wieem co bym bez was zrobila juz sie nie martwie o coreczke bo dawala wczoraj w nocy mocno o sobie znac i dzis rano tez przez ponad godzine mnie kopala,uwielbiam to uczucie,i ona rowniez kopie mnie po pecherzu,glownie wlasnie po nim bo mam nisko ja, oprucz tego ze mialam dzis sen ze moja zuzia juz sie rodzi i moj maz nie chialm mnie zawiesc do szpitala bo akurat jadl obiad i ogladal cos w tv to noc mialam ok nawet spalam cala bez wstana siusiu co mi sie dzieje raz na miesiac :-) umnie dzis od rana pada strasznie deszcz a ja do sklepu musze isc a nie mam blisko,ale puki co ide zjesc juz 2 sniadanko bo 1 juz jadlam tak mi sie chialo,acha ja nie wiem czy wkleje swoj brzuszek bo duze zdiecia nie chca wchodzic,a ja tylko takie mam! :ico_placzek:

Dona
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 lis 2007, 10:09

basia24, widzisz, wszystko jest w porządku, co oczywiście baaardzo nas cieszy.

Ja odczuwam od tygodnia jakis zwiększony apetyt, tez tak macie? No i wczoraj ubłagałam męża, by kupił mi jakiegos batonika. Finał jest taki, ze dzis na twarzy pojawiłay mi sie krosteczki, super .:ico_zly:
Ostatnio zmieniony 30 lis 2007, 10:13 przez Dona, łącznie zmieniany 1 raz.

basia24
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 lis 2007, 10:09

moj dzidzius chyba nie mial jeszcze czkawki, albo mial a ja ne wiem,a ile to moze trwac????? bo czasami lata mi caly brzuch pare razy tak mocno ale to chyba zuzia cala sie wtydy ruszy i to tak mocno wtedy czuje jak by nurkowala,opiszcie jakie to uczucie jak dzidzius ma czkawke :ico_sorki: :ico_ciezarowka:

Dona
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

30 lis 2007, 10:14

u mnie brzuszek tak śmiesznie rytmicznie podskakiwał :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
asiab
Cyber rusałka
Cyber rusałka

30 lis 2007, 10:15

basia24, co do zdjecia to musisz wejsc na jakis program do zdjec np http://www.imageshack.us/ i tam masz mozliwosc zmniejszenia zdjecia

emilia7895, tez bardzo mi sie podoba ten wózek kolezanka chce mi odsprzedac za 900 zl prawie nie uzywany bo woziła dzidzie w foteliku tylko ze ma czerwony a ja dla synka wolałabym niebie

[ Dodano: 2007-11-30, 09:18 ]
o dopiero zauwazyłam ze zostało 99 dni do konca stawiam :ico_tort: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”