Awatar użytkownika
slonko2008
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

15 lip 2008, 19:25

witajcie :) ja dzisiaj zaspałam hihi wziołam się za pranie i jakoś dzień zleciał nawet nie wiem kiedy .
Widze ze temat bardzo słodki :) u mnie słodycze mogą nie istnieć nie mam na nie ochoty , no chyba ze Jarek coś wcina i mi daje to ugryze ale zeby samej to nie .
Jutro idziemy do pani dr na wizyte ciekawe czego się dowiemy ?

Awatar użytkownika
wiola85
Jestem mózgiem tego forum!

15 lip 2008, 20:26

Witajcie dziewczyny. Byłam dzis na usg tym 3D i ................. BEDZIE CHŁOPCZYK :509: tak jak podejrzewałam, moj maz jest przeszczesliwy :-D ale niestety nie jest wszystko tak dobrze jak bym chciala :ico_placzek:
Moje przeziebienie nie pozostało bez sladu na dziecku, podobno ma jakies problemy z serduszkiem nie wiem dokłanie bo tego nie rozumiem, ale lekarz mnie pytal czy ostatnio bylam chora ja na to ze tak, wiec odbilo sie na dzidzi niby nie jest to grozne i mam za dwa tygodnie znowu przyjsc do kontroli, dobrze sie wyleczycz i wykurowac wtedy lekarz stwierdzi co dalej czy to jest nadal niegrozne czy choroba sie rozwija :ico_placzek: smutno mi z tego powodu bo nie wiedzialam ze zwykle przeziebienie moje malenstwo tak moze odczuc. Co jeszcze gorsze to ma pempowine owinieto w okół szyi :ico_placzek: to znowu zalamka, ale podobno to nic zlego i czesto sie zdarza. Moze i tak jest ale ja jestem tym wszystim przerazona :ico_olaboga: oby tylko wszystko dobrze sie skonczyło :ico_oczko:

Awatar użytkownika
slonko2008
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

15 lip 2008, 20:48

wiola85, gratulacje super kolejny chłopak będzie :ico_brawa_01:
Mam nadzieje że wszystko będzie dobrze , z serduszkiem . Koleżanka też po zrobieniu tego badania dowiedziała sie że jej córeczka ma wade serca , urodziła sliczną córeczke mała musiała być przez pierwsze dni w inkubatorku i zrobiono jej wszystkie badania , teraz mała rośnie i jest przekochana , musi być jednak pod kontrola kardiologa .Ale pomyśł jak dobrze że można wykonać takie badanie . Ja też urodziłam sie z wadą serca i dopiero jak miałam 6 lat to się okazało ze mam wade serca wrodzona i mnie operowali .
Kotek pisze to żeby cię pocieszyć , ale zdaje sobie sprawe jak bardzo się boisz o synka ,ale musisz miec wiare w to że wszystko będzie dobrze i sie nie załamywać .

Awatar użytkownika
iza
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

15 lip 2008, 21:58

wiola85, gratuluje syneczka..i trzymam mocno kciuki za serduszko twojej dzidzi.wierze ze wszystko bedzie dobrze!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Awatar użytkownika
adia26
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

15 lip 2008, 22:22

Wiola85 gratulacjie z powodu synusia :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: , nie zamartwiaj sie jesli to prawda ze ma wade serduszka dobrze ze teraz to wykryli im wczesniej tym lepiej, moze za dwa tygodnie diagnoza bedzie inna, ze wszystko jest ok. :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
wiola85

16 lip 2008, 08:59

Dziekuje dziewczyny za słowa pocieszenia :ico_sorki: ale wiecie jak jest stres itak pozostanie. Musze isc do mojego lekarza prowadzacego z wynikami usg i zobaczymy co ona zadecyduje, a teraz czeka mnie dwa tygodnie meczarni w oczekiwaniu na kolejne badanie usg :ico_olaboga:
No mam nadzieje ze dobrze sie to skonczy :-)

Awatar użytkownika
mikkado1
Niemowlak forumowy
Niemowlak forumowy

16 lip 2008, 12:43

witam was , mam spore zaległości bo w końcu coś się zaczęło dziać w nieruchomościach i nie mam głowy myśleć o niczym innym, jak wszystko dobrze pójdzie to może już za kilka tygodni przeprowadzimy się do nowego domku, chodzę zakrecona i bardzo niewyspana:585: , bo wiadomo dopóki nie spisze się umowy to może nic nie wyjść ze sprzedaży,mam nazieje ze to się do końca tygodnia wyjaśni i będzie można odetchnąć :ico_haha_02:

zauważyłam że mamy nową tiktakowiczkę, witam się serdecznie blumek :607:

wiola gratuluję syneczka :ico_brawa_01: trzymam kciuki żeby wszytko było ok
na razie zmykam :516:

[ Dodano: 2008-07-16, 13:45 ]
przy okazji stawiam :ico_tort: na studnióweczkę

blumek
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

16 lip 2008, 13:38

mikkado1, - dziękuję za powitanie :ico_buziaczki_big: Mam nadzieję, że uda Ci się z tym mieszkaniem, trzymamy z Mają kciuki. I gratulacje za 100 :ico_urodzinki: :ico_zdrowko: ( bezalkoholowe).
Ja dziś :ico_pranko: :ico_prasowanko: i jeszcze lasagne na obiad robię. Szkoda tylko ze pogoda niebardzo już od dwu tygodni.
wiola85, - trzymam kciuki za maluszka, ale dziewczyny chyba mają rację, że dobrze że jeszcze u Ciebie w brzuszku zauważyli bo to w razie czego pozwakla na szybsze ewentualne wyleczenia ( o ile będzie potrzebe). A może umów się na kosultację z innym lekarzem jeszcze? Jesli oczywisciemasz mozliwość. Będzie dobrze, zobaczysz. :ico_prezent: specjalnie dla Ciebie :532:

Awatar użytkownika
mmarta81
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 lip 2008, 14:13

Wiola85Trzymam kciuki za Twojego synka-nic sie nie martw wszystko bedzie dobrze zobaczysz :ico_sorki: nie zamartwiaj sie :ico_sorki: ja nawet nie wiem co u mojej Igusi bo juz usg nie bede miala :ico_noniewiem: oststnie mialam prawie miesiac temu :ico_olaboga:
Trzymam kciuki zeby wszystko bylo dobrze :ico_sorki:

blumek
Gaduła niepokonana!
Gaduła niepokonana!

16 lip 2008, 18:50

A my dziś kończymy 24 tydzień i jutro zaczynamy 25 :ico_brawa_01:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”