Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

16 lip 2008, 14:29

oki oki to juz nie narzekam... :-D
noo :ico_brawa_01: :-D

ja właśnie pochłonęłam kombinację barszczowo - kisielową :-) nie moge się odkleić od tych dwóch płynów i mogłabym na okrągło normalnie :-)

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

16 lip 2008, 15:04

Dziewczynki znalazłam wreszcie siły zeby troszke poćwiczyć...wsiadam wiec na rowerek i pedałuje.. :ico_haha_01: :ico_haha_01: zoabaczymy ile sie uda...

Awatar użytkownika
Sandrusia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

16 lip 2008, 15:06

ja właśnie pochłonęłam kombinację barszczowo - kisielową
a fuuuuj :ico_szoking:

mnie znowu napadlo na slodycze :-D , bede wygladac jak slonik jak tak dalej pojdzie :-D

bylam dzis u tesciowej na nauce szycia i myslalam, ze to babsko tam rozniose :ico_zly: ja to jednak na ta kobiete to jestem zbyt nerwowa - postanowilam wiec zostac samoukiem :ico_haha_01:

Dziewczyny - macie jakies zwierzaki w domu? No i co z kotami? Ja mam kocura :-D i dlatego mialam robione badania na toksoplazmoze ale wszystko ok. A jak u Was?

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

16 lip 2008, 15:27

a fuuuuj :ico_szoking:
a tam, gadasz :-D Kochana, najpierw szklaneczka barszczyku, a chwilkę później szklaneczka kisielu :-) mniam :-D
bylam dzis u tesciowej na nauce szycia i myslalam, ze to babsko tam rozniose :ico_zly: ja to jednak na ta kobiete to jestem zbyt nerwowa - postanowilam wiec zostac samoukiem :ico_haha_01:
noo, ja na moja przyszłą teściową też mam uczulenie :-)
Dziewczyny - macie jakies zwierzaki w domu? No i co z kotami? Ja mam kocura :-D i dlatego mialam robione badania na toksoplazmoze ale wszystko ok. A jak u Was?
noo, to suprr że ok :ico_brawa_01:
ja mam psa i jedyny z nim kłopot taki, że szczeka, jak opętany, więc go chyba do szopki eksmituję, jak się dzidzia urodzi, bo nie będę siedziała i mu pysk trzymała non stop, żeby nie szczekał :-)

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

16 lip 2008, 15:30

mnie znowu napadlo na slodycze :-D , bede wygladac jak slonik jak tak dalej pojdzie :-D
Z yego co widzilam na fotkach to z Ciebie niezla laseczka jest wiec chyba Ci to nie grozi :ico_haha_01:
A jesli chodzi o zwierzaki to ja mam młodego sznaucerka miniaturkę (tzn troche jest wyrosniety :-D ) ma dopiero 9 miesięcy i spory temperamencik... wiec jak wychodze to modle sie tylko zeby nie zdemolował mi mieszkania...nie wiem jak bdzie reagowal na dzidzię..jak narazie widze ze lubi dzieci ale chce sie z nimi bawic i niebardzo pojmuje ze to tylko małe dzieci..jak to pies..

[ Dodano: 2008-07-16, 15:37 ]
wracam na rowerek...puszczam sobie tylko filmik i jazda,,jestem wielbicielka bollywod..wiec powinno byc przyjemnie :-D :-D

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

16 lip 2008, 16:46

Marcia77, noo, to szalejesz.... ja to mam więcej energii niż wcześniej, ale ograniczam się do spacerów dłuższych z psem :-D
ja przed ciążą dużo ćwiczyłam, ale wyczytałam, że w ciąży wysiłek prowadzący do zadyszki nie jest wskazany, więc teraz ćwiczę mięśnie rąk klikając na różne strony w necie :-D

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

16 lip 2008, 19:14

Filmik był super .. :ico_haha_01: jazda na rowerku tez :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Sandrusia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

16 lip 2008, 20:27

Z yego co widzilam na fotkach to z Ciebie niezla laseczka jest
A Ty moja droga nie masz przypadkiem problemow ze wzrokiem? Radze wizyte u okulisty :ico_haha_01: ja i laseczka - cha cha cha :ico_brawa_01:
wracam na rowerek
ja to Cie podziwiam za ten rowerek.
U mnie sport ogranicza sie do spacerow, takim jestem leniem :-D
Dodam jako ciekawostke, ze moj maz prowadzi klub sportowy :ico_szoking: , ktory mamy niedaleko domu wiec ile razy sie tam u niego pojawiam (oczywiscie w zadnym razie na treningu) to robie mu tam piekna antyreklame :-D :ico_brawa_01: :-D
ja mam psa i jedyny z nim kłopot taki, że szczeka, jak opętany, więc go chyba do szopki eksmituję

Nie rob tak nieladnie pieskowi :ico_nienie: przeciez psy sa super przyjaciolmi maluchow. A jak go najpierw od malutkiego dziecka odseparujesz to w przyszlosci jak do was do domku wroci to moze z dzidzia sie nie lubic. A ze szczeka... no coz aut na ulicy tez sie nie da wyrzucic a przeciez trabia i robia rumor. No to wypowiedzialam sie - ja- zapalony obronca zwierzatek wszelakich :-D

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

16 lip 2008, 20:29

Witajcie, właśnie wróciłam z usg wszystko jest dobrze :-) :ico_brawa_01: , nasze dzieciątko ma 8,9cm :-) . Tak się bałam tej wizyty, bo jechałam do innego lekarza, bo ten mój ma w lipcu remont i urlop. Zdjęcie mam, ale nie wyraźnie, także wrzucę wam z następnej wizyty 11 lipca. Pozdrawiam. Miłej nocy! :-) :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
Sandrusia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

16 lip 2008, 20:31

donatka26, no to gratulacje :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: , dzidzia juz duuuuuza :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :-D

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”