Witajcie
unas pogoda sie popsula zaczelo padac

no ale z drugiej strony dla mnie lepiej bo ostatnio tak goraco bylo ze sie niadalo wytrzymac
Wiki miala imprezke urodzinowa zrobiona,tort wyszedl moim zdaniem dobrze wszystki sie podobal no i smakowal tez dobrze
dzieci sie wyszalaly a ja niemoglam sie doczekac kiedy sie to wszystko skonczy bo narobilam sie niesamowicie
i chcialam pojsc tylko
kupilismy Wiki domek dla Pet Shopów bo miala juz upatrzony i byla bardzo szczesliwa jak go dostala hehe
wkleje pare fotek bo moj B robil i zrobil tylko ze 4-5 fotek
a mnie sie juz niechcialo bylam strasznmie zmeczona
jutro ide na badania mam tez to glukoze a czy uwas tez tak wyglada ze najpierw pobiera krew potem daja to wypic i po dwoch godzinach znow pobieraja krew
bo ja tak bede miec
no i badanie moczu,Hbs i morfologia
mam nadazieje ze wszystko bedzie oki
no i musze podejsc do gina po recepte na zastrzyki mam nadzieje ze niewezmie sobie wolnego
mnie juz poki co porzestaly puchnac nogi i palce u rak ale pewnie jak wroca upaly to znowu sie zacznie
kurka moje wszystkie kolezanki kogo napotkam pytaja sie mnie czy juz niedlugo rodze

bo ponoc mam duzy brzuch
juz sama niewiem mysle ze az tak zle niejest zalezy co mam ubrane
jak bardzije obcisla bluzke niejest tak zle
a uwas jak jest??
Co do pakowania torby to ja też pewnie zacznę od początku października.
ja tak samo dopiero w pazdzierniku zaczne no i pod koniec wrzesnia juz łozeczko bedzie stalo zeby bylo gotowe hehe
a co do szpitala zabrac hmm
pewnie wszystko bo jak rodzilam Wiki 6 lat temu to milam zabrane wszystko ale oni dali mi ubranka jak sie urodzila i pieluchy apotem to swoje a pizamy miec niemusialam bo oni mi dali
tylko ze teraz tamtego szpitala niema jest inny i niewiem jak tam jest

ale pewnie tez wszystko spakuje zeby niepotrzebnie sie stresowac i meza wysylac
siunia dziekuje bardzo za zyczonka dla Wiktori
a swoja droga mam nadzieje ze to nie ADHD

i ze sie wyjasni a po czym oni stwerdzili ze moze ma to adhd??
Ja taka sama jestem. To odkurzam, to kurze, umyje okna lub parapety częściej, pozamiatam pod domem, to sprzątnę łazienkę i tak w kółko. Jak siadam to na chwile i zaraz mnie tyłek boli od siedzenia. Wieczorem człowiek twierdzi, że za dużo jednak sobie wziął na głowę:)
to widze ze nietylko ja tak mam tylko moj maz sie zemnie smieje ze ja tak sprzatam i robie wiele innych rzeczy a na wieczor sekam ze mnie wszystko boli hehe
ale ja niepotrafie usiedziec na chwilke w jednym miejscu
matikasia, super ze z zebem juz lepiej
[ Dodano: 2009-08-13, 12:56 ]
A to torcik ktory zrobilam
a to fotki z imprezki