Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 sty 2009, 01:26

Gdzie Sikorka??? Jestem jestem, nie zginęłam :-D Ja właśnie dziś się meblowałam, kupiliśmy nową kuchenkę gazową, to znaczy używaną ale w dobrym stanie i nie taką wiekową jak była nasza, bo miała tyle lat co nasz blok więc ponad 20 już. A trafiła się okazja, ta naszą opchnęliśmy jeszcze za 50 zł, bo była zadbana, a kupiliśmy za 100 więc kuchenka amica z grilem, wyniosła nas 50 zł. No ale trzeba było robić małe zmiany, bo szersza o 10 cm od naszej i blat musieliśmy ciąć, no i bałaganu kupa. Na obiad do rodziców pobiegłam, potem siostra ze szwagrem jeszcze przyszli i tak dzionek zleciał.

A tu widzę, że meblowanie na całego, zborra, ja też mam w planach tegorocznych zakup w końcu narożnika i co trochę wertuję i szukam czegoś fajnego więc wrzucaj swoje znaleziska, może kupimy takie same :-D Te co pokazałaś mi się podobają, tylko ja napewno chcę na sprężynach, a ten pierwszy to tylko pianka, strach, że się szybko wygniecie. :ico_noniewiem:

Wybaczcie, że już nikomu nic nie odpiszę, ale padnięta jestem po całym dniu szalonym :-D

Awatar użytkownika
Ewcik
4000 - letni staruszek

04 sty 2009, 09:43

a ja się witam z rana

z tesiami no cóż topoór póki co zakopany, chociaż małe zgrzyty są.

My dziś też pójdziemy na sanki, jak tylko śnieg przestanie padać. Fajnie że przyleciał śnieżek, tyklo że my mamy tylko letnie opony i zaczynam się bać powrotu po południu do wrocławia.

Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 sty 2009, 09:45

OOOOOOO jeszcze tu nikogo nie było, śpicie???

A ja już przejrzałam oferty narożników na allegro i podoba mi się ten:

http://www.allegro.pl/item513994000_now ... esign.html tylko nic tam nie piszą o rozkładaniu i powierzchni spania, może nie rozkładany :ico_noniewiem: a dla mnie to istotne, bo ten narożnik ma nam służyć do codziennego spania.

i jeszcze takie:
http://www.allegro.pl/item514648980_pro ... z_mtp.html
http://www.allegro.pl/item520796959_naroznik_rodos.html
http://www.allegro.pl/item515798566_nar ... uliet.html

A teraz już musze narazie zmykać, bo Karol jakis marudny :-D
Ostatnio zmieniony 04 sty 2009, 13:53 przez Sikorka, łącznie zmieniany 1 raz.

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 sty 2009, 11:23

A u nas masakra od samego rana - Wiktora coś dopadło, wymiotował już 3 razy, brzuszek go boli bo pokazuje :ico_olaboga: Nie chce jeść ani pić :ico_olaboga: Już od dwóch dni go troszkę pobolewał brzuszek ale myslałam, że coś mu zaszkodziło ale dziś to już apogeum :ico_placzek: Obawiam się, że to wirus - niedawno dopadł Maję z III pietra więc ppobiegłam do koleżanki po leki, zestaw homeopatyczny i zaczynamy kurację. Póki co usnął bo był taki słabiutki :ico_placzek: Oby mu przeszło :ico_sorki: :ico_sorki: No i żebyśmy my nie podłapali :ico_olaboga: :ico_sorki:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

04 sty 2009, 12:13

witam na resztkach baterii mojego kompa

wczoraj tyle śniegu napadało że zaraz jedziemy po sanki :-D no i moze dla mnie ten nieszczesny kabel co kinia przegryzla, bo ja bez kompa nie wytzrymam...

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 sty 2009, 12:21

Dzien dobry
Przespalismy pieknie noc. O 7 Mis sie zbudzil,ale dostał mleczko i spalismydo 9:40 :): Ja ledwo zipie. Ani gadac, ani przełykac..
Za oknem mnostwo bialego puchu,ale nie wiem czy w ogole mam spacerowac.
Misio nafaszerowany witaminami, wapne i syropkiem.. Oby nie złapał bakcyla.. :/
Dzis jeszcze dokupie witamine C i wapno, bo sie wszystko konczy.
O 13 wyruszam na zakupy tapetowo - kanapowo - mieszkaniowe.. Zobaczymy czy wroce zadowolona..
Duzy pisal, ze juz szczesliwie wyladowal na Goa.. I jest pieknie. 31 plaz, wodospady, mnostwo zieleni.. Ale bieda go dobija i zal wypoczywac, jak w okol dzieci zebraja :(
Jutro juz wypływa ibierze sie do roboty.. Koniec rekreacji. Teraz ciezka robota 7 dni w tygodniu po 13 godzin.. No a potem moze wroci do domku.. Pomoglby nam przy pzeprowadzce..

Poki co,ubieram sie izabieram do roboty. Jakiegos kiurczaka kupie imoze rool ugotuje.. :|
Milej niedzieli :*

[ Dodano: 2009-01-04, 11:22 ]
Apropo urzadzania, wymieniania, kupowania.. widze ze u nas wszystkich zapowiada sie rok zmian.
Ja kanape juz mam upatrzona. Koncepcja jest na pokoj.. Wiec do dzieła! :):

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

04 sty 2009, 12:33

halo halo,ja juz po pracy...dzis krotko,przeboje z psem oczywiscie mialam ale mam wskazowki od tresera wiec jakos sobie z nim radze :ico_haha_01:

Kamila,lo matko,brzuszek mowisz...no biedactwo...a goraczkuje przy tym?to jakas grypa zoladkowa czy cos innego?dobrze ze masz leki i mniej wiecej wiesz co podoawac,lecz malgeo i nie zaraz siebie choc to raczej niewykonalne nie? :ico_noniewiem:

Doris,no koniecznie kup kabel bo w weekend maly ruch zawsze na tt i nie bede miala z kim pogadac pewnie

Juli,pochwal sie zakupami jak juz ich dokonasz :ico_sorki:

a my robimy dzis drugie podejscie do nowego auta :ico_noniewiem: ja sie nie napalam i A. tez juz inaczej podchodzi...z dystansem :ico_noniewiem: takie samo jak poprzednie z tym ze kolorek bardziej srebrny niz blekitny :ico_noniewiem: i cena wyzsza :ico_noniewiem: ale moze by nam wzieli naszego na wymiane :ico_sorki: oby...

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 sty 2009, 13:09

Kamila- A co podajesz Malemu!? Ja pamietam jak rok temu, po swietach Mis sie zarazil w Ostródzie wirusem i jedna nocke wymiotował. Duzy tez poległ i w nocy musialam tate sciagac i pojechalismy do szpitala.. A tam!? Mis grzeczniutki i rozbudzony.. Juz mu przeszło. Dawalam mu orsalit, smecte na biegunke no i duuzo picia. Delikatne rzeczy na zoladek.. Takie zatrucia sa ciezkie i meczace, ale szybko przechodza. Oby u was tez tak bylo :* No i zebyscie sie nie zarazili!

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

04 sty 2009, 13:25

aaa.mi sie przypomnialo,Sikorko,masz racje ze sprezynami,takie najlepsze ale juz nie wszystkie tak robia,ja tez takiego szukalam i nie bylo w przystepnej cenie :ico_zly: ...mamy piankowy ale pianka ma jakies 25cm grubosci i jest twarda....na dnie plyta,i balam sie o te pianke ale poczytalam opinie innych kupujacych i pisali ze po 3 latach uzywania przez rodzinke z 3 malych dzieci,nie ma uszkodzen ani sie nie wylezala...wiec zaryzykowalismy i faktycznie jest ok. z tym ze nie bardzo miekka kanapa...a jednak wygodna :ico_noniewiem: najlepiej wlasnie sprobowac usiasc...podotykac albo poczytac opini :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

04 sty 2009, 13:51

Ja juz na te mojej upatrzonej sie kladlam i siedzialam.. I jest rewelacyjna. Musze podpytac jakie ma wypelnienie, ale jest swietna. Cienka, optymalnie twarda.. Mmm..
Oby nie skrzypiala! :): hehe..
Bo ta na wynajmowanym jest tragiczna.. Poce sie, zeby ja zamknac,czy otworzyc..A jak broimy z Duzym to trzeszczy i skrzypi jakby zaraz miala sie złamac w pol :/

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”