hej
ale naklikałyscie przez te dwa dni

ale doczytałam
plany to macie co niektore konkretne na ten nowy rok..
zborra mi sie podoba ta druga kanapa i pierwsza z linkow od sikorki..a taki remont jak planujesz to chyba o wiele wiecej wyjdzie niz 20 tys..kombinujcie i przeliczajcie moze akurat..powodzenia..ja na razie o zadnych remontach nie chce słyszec, choc nie wiem czy na wiosne nie wezme sie zarobienie gladzi w sypilani i zamontowanie szafy na całej scianie..czas pokaze..
glizdunia Hiszpania pieknie!!ja chetnie bym znow tam pojechała

a wy macie teraz tv pod oknem, nie odbija sie wam swiatło w ekranie?? no i

dla Mayci za siusianie do nocnika
Julii tylko pozazdroscic twojemu tego wakacjowania w trakcie takich mrozow u nas, pod tym wzgledem ma fajan prace, bo duzo pozwiedza nie?a tobie wspołczuje chorobska, oby Małego nie dopadło, bo bedzie masakra
doris przegryzła kabel

ja jestem po prostu uczulona jak Mila podchodzi do kabli czy to od tv czy teraz od choinki, czy do przedluzaczy od razu mnie strach oblatuje ze ja prad popiesci

a no i super ze macie znajomych tez dzieciatych
A wczoraj miał ta impreze urodzinowa i po prostu masakra jakas, latałam jak dzika z kuchni do pokoju, przyszło 18 osob

ale fajnie było, A docenil moje staania na forum powiedział jak bardzo mi dziekuje i jak mnie kocha

i jak sie cieszy ze ma taka zone

skonczyłam sprzatac o 0:45, dobrze ze Mila pospala do 8 to sie co nieco wyspalam..dzis chcielismy jechac do miasta na zakupy, A ma w planach cos se pokupic za pieniadze urodzinowe i co..i cupa..bo auto nam nie chce odpalic, akulmulator sie wyładował

ale jak to mozliwe skoro wszystko było wyłączone, tak jak zawsze i normalnie wysiadł, probowalismy jakos go wypchac z garazu i odpalic ale nic, wiec zakupy odpadły

siedzimy w domu jak sie rozgrzewam rumem z spritem, zmarzłam jak cholera, skad te mrozy sie wzieły
A tez coraz czesciej mysli o kupnie nowego auta i juz dzis powiedział ze chyba te usterki z autem to sa znaki

bo od poczatku roku, pierwszego dnia szyba przestała sie zamykac, drugiego dnia nie szło zamka od strony kierowcy otworzyc (ale nie dlatego ze był zamrazniety czy cos) a teraz ten akumulator, a najlepsze jest to ze w przyszłym tyg musimy zrobic przeglad i chyba sie wku..jak bede musiała jeszcze kupe kasy władowac w auto zanim ten przeglad przejdzie, w tamtym roku poszły hamulce ciekawe co teraz..