Awatar użytkownika
Sikorka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 sty 2009, 13:43

No widzisz doris, taka stuknięta już jestem :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: i najgorsze, że i tak mam cały czas bałagan, bo przy Karolu to się nie da inaczej. :-D

No ale lecę walczyć z tym piekarnikiem :-D

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 sty 2009, 13:56

Sikorka, zaraz tam stuknięta... ja też lubię porządek, ale nie przepadam za sprzątaniem, aczkolwiek zaczynam się wkurzać tym, że nawet jak tu zamiotę i umyje podłogę to i tak jest syf... a odkurzacza nie mam i na razie kasy na taki zakup też nie mam... więc codziennie zamiatam i myje podłogę...

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

05 sty 2009, 14:25

Doris,no do gina trzeba miec skierowanie od GP i ona moze mi za miesiac takie da...bo nie ma podstaw do tego za bardzo.... :ico_noniewiem: bo ona mnie badala,mialam wymazy i nic....moze to hormony albo ta blizna po cc....albo urojenie moje :ico_noniewiem: ....

Sikorko,mozesz miec racje....bo to wszystko zaraz w tym czasie jak konczylam karmic sie dzialo,kto wie :ico_noniewiem: no ja poczekam,a jak bede sie meczyla dalej to pojde po skierowanie....choc z czasem musze przyznac ze dolegliwosci sa coraz slabsze :ico_noniewiem: ...@mam super regularne...poczekam,i z dobrymi myslami bo babka mowila ze nic zlego mi nie dolega bo wyniki dobre sa....

dziewczyny,dziekuje za 3manie kciukow,widac sa niezawodne!!!!

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 sty 2009, 14:31

zobaczcie co kupiłam http://allegro.pl/item515738544_next_su ... oz_86.html zaraziłyście mnie tym allegroholizmem :ico_haha_01:

[ Dodano: 2009-01-05, 13:33 ]
GLIZDUNIA, no szkoda, że nie możesz od razu iść do gina. ale może faktycznie nasza Sikorka ma racje.

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

05 sty 2009, 14:40

Doris :ico_haha_01: :ico_brawa_01: nie tylko allegroholizmem...Nextem chyba tez :-D :ico_oczko:
ja czekam na reszte mojego zamowienia,ciekawe kiedy dotrze :ico_noniewiem: juz jestem ciekawa tych cudeniek co zamowilam...

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 sty 2009, 14:55

no to fakt, dużo ciuszków z nexta tam jest i jakoś sa one fajniejsze niż te inne :-D

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 sty 2009, 15:10

kochane a ja wrocilam z pazurów i jestem zachwycona
są poki co krociutkie bo moje sa tak male ze ciezko sie przyklejalo
poki co jedno kolorowe ale sie rozkręce i wroce do moich ukochanych fręczów :ico_brawa_01:

ja mam normalnei wodne z pieca ogrzewanie
w przedpokoju kibelku i w kuchni

ale jak mam radzic to w lazience polozylabym elektryczne bo to chwila zeby wyjsc z wanny na ciepłe plyteczki
a pod panele na 30 metrach to bym w zyciu nie polozyla elektrycznego tylko zwykle wodne

sama instalacja bnie jest droga bo to tylko rurki i klamry polozyc
to jest tak proste ze mozna samemu zrobic
ale musisz to przemyslec czy dasz rade sie wpiąc do systemu ogrzewania w domu

no i czy pompa przy piecu wytrzyma

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

05 sty 2009, 15:11

Witam!
My wrocilismy ze spaceru. Brrrr. Straaaszliwy mroz! Oczywiscie dla Misia tonic strasznego i siedzialby na placuzabaw i dlubal w sniegu./. Ale widzialam ze ma cale poliki"poszczypane" zimnem ija zreszta zamarzalam.. A ten dreptał zwawo,wlazil pod gorke, na bujane koniki.. SZalał na maksa:-D
Zaraz sprobuje go polozyc,choc na godzinke. Zeby nie bylo marudzenia i dramatu wieczorem. Teraz sciagnal z parapetu zelazko imajstruje przy pokretle.. Techniczny..

JA do gina nie ide dzis.Umowie sie na czwartek.. Oddalam to jak najbardziej iboje..ciekawa jestem czy ten guzek byl zlosliwy, czy nie.. no ale wole ostatecznie wiedziec wszystko za kilka dni.
Uff.

Doris- Witaj w swiecie allegro hehe :): Ja troche przystopowałam.. ale to ze wzgledu na brak szczescia i malo okazji..
Ja to wole lumpy. Wlasnie. Musze sie w koncu wybrac, bo nie bylam juz z 2 czy 3 tygodnie :/

Awatar użytkownika
jagodka24
Cyber rusałka
Cyber rusałka

05 sty 2009, 15:12

GLIZDUNIA, a nie mowilam!!!!!!!!!!!
wszystko jest dobrze z tobą kochana
ja wiem ze sie stresujesz ale jak masz dobre wyniki no to co zrobisz?????
napewno cos by wyszlo w jakimkolwiek badaniu a u ciebie nic

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

05 sty 2009, 15:13

a ja glodna jestem okrutnie,dzis sniadania nie jadlam b czasu nie bylo,tylko na herbatke sie zalapalam....a gulasz juz sie robi i tak wdycham i az mnie skreca :ico_haha_01:

Juli,idziesz po te wyniki?u nas jest tak ze jak sa zle to dzwonia szybko a jak dobre to samemu sie odbiera :ico_noniewiem: wiec mysle ze wsio u Ciebie ok. bo by szybciej zareagowali...dlugo czekasz juz nie?

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”