[ Dodano: 2009-07-08, 11:18 ]
no właśnie, to ja nie wiem po co tak gadałaty sie nie przejmuj jej gadaniemWszystkie mamy dzieci w podobnym wieku a zadne jeszcze samo nie siedzi. nt:

masz racjedonatka olej to co baba gada, Szymek ma tak jak Bartek jest zbyt ruchliwy żeby siedziećmojego młodego zaraz coś interesuje sięga po to, przewraca się na brzuch i zaczyna turlać
![]()
moja tez ma asymetrie i to tez na lewo..i ma obnizone napiecie w rączkachmogę spytać z jakiego powodu?
to testy biorezonasem..prywatnie sie to robi..i nie kazdy w to wierzy..ja tez robiłam bo narazie inych nie mozna zrobic a chciaąłm wiedziec na co niunia jest uczulonaakie testy robiliście małej? ze krwi? potrzebne jest jakieś skierowanie? j
moja wazy 6100 wiec niewiel wiecj..taka juz ich uroda..mamy drobniutkie dziewczynkiOla nadal powoli przybiera na wadze, waży dopiero 6kg.
wiesz to zalezy czy sie wierzy w takie biorezonans..ja stwierdizła ze jej to nie zaszkodzi wiec zobaczymy..mnie taki test kosztował 25 zł bo nie robiłam pełnej palety czyli ok 300 alergenów..całosc 120 zł a u milutkiej 140 zł wiec to zalezy pewnie od miasta ile sobie licza za takie cosale są one wiarygodne?? bo ze krwi podobno nie wychodzą u takich małych dzieci... a nie wiesz może jaka jest cena?
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość