Awatar użytkownika
aniabella
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

25 lis 2008, 14:27

nasza mała też raczej spokojniutka, tylko wieczorami się rozkręca

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 lis 2008, 14:30

to tylko nasze chopaki tak warjują, Wy się tak nie cieszcie, bo róznie może być :-D

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 lis 2008, 14:31

ja wam powiem jednak ze cos w tym jest!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! po znajomych mam doswiadczenie .... chlopaki szaleja szaleja w brzuchach a potem jest to samo po urodzeniu... za to dziewczynki anioleczki....ale to tez chyba zalezy od dziecka i genow rodzicow

Awatar użytkownika
secret25
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

25 lis 2008, 14:39

aniabella :-D jak miło Cię znów czytać! Fajnie,że sie jednak odezwałaś do nas :ico_brawa_01: Tak,jak zauważyłaś będę miała córeczkę,to znaczy mój gin tak twierdzi,ja nauczona historiami koleżanek,na 100% bedę pewna po porodzie.Ale sukieneczek oczywiście kilka mam :-D
Wy się tak nie cieszcie, bo róznie może być
Pewno,ze tak:)Temperament w ogóle nie zależy od płci :ico_haha_01: .Ja mam dwie siostry i każda z nas była innym niemowlęciem-ja sie podobno darłam do 2 roku zycia bez przerwy,z moją młodszą siostrą mama po specjalistach chodziła bo myslała,że coś z nią nie tak,ze taka spokojna :ico_haha_01: ,a najmłodsza to taka chyba normalna była,za to teraz jaja daje :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
aniabella
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

25 lis 2008, 14:44

Ale sukieneczek oczywiście kilka mam
hehe, ja mam sukieneczek sporo a na dodatek co drugi ciuszek to różowy :ico_oczko: ale to dlatego, że mnóstwo ubranek dostaliśmy od znajomych i tam przeważał róż.

ja się już pożegnam i chyba się zdrzemnę bo głowa mnie dziś boli, źle spałam w nocy.

do miłego napisania

jak dobrze być znów wśród WAS :-)

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

25 lis 2008, 14:44

Temperament w ogóle nie zależy od płci :ico_haha_01:
jasne że nie - koleżanka ma córeczke takiego dibałeka ze strach sie bac.. :ico_olaboga: :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
secret25
Forumowy szkolniak!
Forumowy szkolniak!

25 lis 2008, 14:49

jak dobrze być znów wśród WAS
Bardzo nam miło,to znaczy przynajmniej mnie jest miło :ico_wstydzioch: :-D
Idę obiad robić,bo moja mamusia przychodzi po pracy i pewnie głodna będzie.Na razie:)

Awatar użytkownika
Sandrusia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

25 lis 2008, 15:23

ja juz po dlugiej odprezajacej kapieli :ico_haha_01: brzuszek troche przeszedl, wiec jestem dobrej mysli :ico_haha_02: w ramach diety upieklam kawalek lososia i zjadlam z ryzem i z surowka, co Dzidzia przyjela z zachwytem (chyba :ico_noniewiem: ), bo myslalam, ze mi brzuch rozniesie, takie szalenstwo w nim zapanowalo :-D :ico_szoking: Ide sie troche zdrzemnac :ico_spanko:

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

25 lis 2008, 15:26

do miłego napisania

jak dobrze być znów wśród WAS :-)
suprr i niech Ci się Aniu zdarza to pisanie z nami częściej :-)
po znajomych mam doswiadczenie .... chlopaki szaleja szaleja w brzuchach a potem jest to samo po urodzeniu... za to dziewczynki anioleczki....ale to tez chyba zalezy od dziecka i genow rodzicow
dokładnie po genach - mój Norbert szalał w brzuszku (choć chyba nie tak mocno, jak o małe teraz) i jest grzecznym, ułożonym i mądrym chłopcem... to jakie dzieci nasze będą to tez kwestia wychowania...

a ja sobie ogarnęłam w chacie, zjadłam lunchyk, byłam z pieskiem i wypatrzyłam, że listonosz jest dopiero na osiedlu domków za drogą - także nie kładę się na drzmkę, bo czekam na przesyłkę :-D

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 lis 2008, 15:33

Wyskoczyłam na trzy godzinki na zakupy, a Wy tyle napisałyście, że pół godziny czytałam :ico_olaboga:

aniabella super, że jesteś :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
chlopaki szaleja szaleja w brzuchach a potem jest to samo po urodzeniu... za to dziewczynki anioleczki....
oj to nie do końca tak, moja kuzynka miała córeczkę i normalnie brzuch jej roznosiła.

donatka ja tam jeżdżę samochodem i zamierzam jeździć do samego końca, chociaż czasami też już muszę na pół leżąco :-D , bo młody akurat nogi wciska w żebra

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”