zagłosowałam :)dziewczynki czy mozemy prosic o głosik
jest na TV4 program Mała Czarna i coreczce babki co tam rozmawia tak sie stało. Chyba jak miała ok 1,5 roczku to zaczeły rosnąc piersi po kurczakacha wiecie co moja mama slyszala mowila ze jakiejs dziewczynce 3 letniej zaczely roznac piersi a inna dostala okresu taka malutka. no i wiadomo od czego...mamy kupowaly dzieciom codziennie i robily obiadki z mieskiem z kurczakow, a to wszystko w sklepach sztucznie pedzone i napakowane hormonami. normalnie szok!
zrobionedziewczynki czy mozemy prosic o głosik
ja daję dość dużo wody, a potem trochę zagęszczam kleikiem ryżowym. Wtedy jest bardziej kaloryczna, bo po samych warzywach to młody był głodny juz po dwóch godzinachZrobiłam małej zupke ale chyba cos mi za gesta wyszła bo mała troche rzucało Ale dzielnie zjadła. Musiałam isc wyciagnac spowrotem zev słoiczków i troche rozrzedzic.
schowaj mu chociażby na jeden dzień, może dotrzerobert znowu fochy przez esy....normalnie zabiore mu komorke
Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość