Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 lis 2008, 17:40

My po obiadku, dziś też poszłam na łatwiznę, zrobiłam risotto z warzywami i szynką - szybciutko i pyszne.
dziewczyny w jakim proszku pierzecie ciuszki dla dziecka?
ja w Jelpie - właśnie przed chwilą powiesiłam przedostatnie pranie. Zostaną mi jeszcze kocyki i ze dwie pierdółki które zamówiłam i jeszcze nie dotarły.

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 lis 2008, 18:02

ja tez w jelpie piore:) juz wszytsko poprane no oprocz tej poscielii

Awatar użytkownika
perelka25
Specjalista od nawijania
Specjalista od nawijania

25 lis 2008, 19:09

witam :ico_haha_02:

jak dziewczynki samopoczucie?coraz ciezej co nie :-D u nas ok w sobote przeprowadzka i nie wiem kiedy mi podlacza neta :ico_noniewiem: mam nadzieje ze szybko,tesciowa przyjezdza nam pomoc :ico_szoking: w sumie to dobrze bo ja nic nie bede robic ale wiecie jak jest z tesciowymi :ico_noniewiem: a niedziele bylam u gina mial dyzur 2 godziny bo mialam skurcze ale wszystko ok skurcze przygotowywujace sie do porodu sie pojawily :ico_haha_01: a moj pyrtus wazy 2160 :-D a co u aniabelli?

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 lis 2008, 19:41

perelka25, no coraz ciezej :) moja wazyla 2300 :) ... aniabella ok juz pisze z nami na forum :)

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 lis 2008, 20:42

ja leniuchuje przed tv, zaraz idę robić kolację, brzuch mnie swędzi u góry i mam taki napiety

Awatar użytkownika
Sandrusia
Gaduła nie do pokonania
Gaduła nie do pokonania

25 lis 2008, 21:00

brzuch mnie swędzi u góry
smaruj kremikami i oliwkami, bo Ci pamiatki po tym swedzeniu zostana.
mam taki napiety
jejku :ico_olaboga: ja to mam tak od wczoraj non stop :ico_szoking:

Dziewczyny, co Wy tak usilnie pierzecie, ze ciagle o tym praniu u Was czytam? :ico_szoking: Ja to wszystko upralam w jeden dzien, wrzucilam na 3 raty do pralki i koniec. Czyzbym to tylko ja miala taka mala ilosc rzeczy dla Dzidzi? Zreszta mi sie wydaje, ze mam wszystkiego w sam raz :ico_noniewiem:

Upolowalam nareszcie podgrzewacz do chusteczek, zreszta bardzo tanio i sprzedawca zrobil mi niezla niespodzianke. Babeczka napisala, ze w paczce wysle mi jeszcze (w cenie tego podgrzewacza) waciki, patyczki higieniczne, tetrowe pieluszki i takie tam lekkie pierdoly co jej zostaly a wszystko to oryginalanie zapakowane. Do tego sama zaplaci za przesylke :ico_szoking: a nie jak wczesniej bylo ustalone, ze place ja :-D :ico_brawa_01: Kurcze, normalnie Dzien Dziecka w listopadzie :-D :ico_brawa_01:

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

25 lis 2008, 22:04

Sandrusia, smaruję brzuszek oliwką :-) , ja ten brzuch też mam od paru dni napięty, ale nie panikuje, bo nic mnie nie boli, tylko czuję bardziej małego, każdy jego ruch jakby miał mało miejsca, często się kręci, że w ogóle nie wiem jak jest ułożony,
ja przede wszystkim dużo leżę, bo tak mi lepiej

już się wykąpałam i kładę się pod kołderkę :-D , do jutra :ico_oczko:

Awatar użytkownika
gaga22
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

25 lis 2008, 22:07

Upolowalam nareszcie podgrzewacz do chusteczek, zreszta bardzo tanio i sprzedawca zrobil mi niezla niespodzianke. Babeczka napisala, ze w paczce wysle mi jeszcze (w cenie tego podgrzewacza) waciki, patyczki higieniczne, tetrowe pieluszki i takie tam lekkie pierdoly co jej zostaly a wszystko to oryginalanie zapakowane. Do tego sama zaplaci za przesylke :ico_szoking: a nie jak wczesniej bylo ustalone, ze place ja :-D :ico_brawa_01: Kurcze, normalnie Dzien Dziecka w listopadzie :-D :ico_brawa_01:
no to Ci się udało :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Ja też zmykam spać, coś mnie dzisiaj szybko bierze.

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

25 lis 2008, 22:36

ja tez juz sie chyba pożegnam..kolorowych snów... do jutra pappapa

Beatris60
Trzy tysiące lat minęło...

25 lis 2008, 23:35

hej
u nas popołudnie spokojne, spacerek, potem do szkoły pojechałyśmy prace moją oddać i do domciu.

nie sprawdzają się u mnie te przesądy - olę przenosiłam 2 tygodnie, w brzuszku b spokojna była aż nieraz sie bałam czy ok, a jako dzidzia popalić dała nieźle, teraz jest grzeczniutka, ale jako noworodek dała w kość...

aniabella fajnie Cie poznać, dziewczyny co chwila pisały że ciekawe co u Ciebie. współczuje leżenia, ale mus to mus. moja koleżanka całe 9 m-cy leżała, ale wszystko sie dobrze skończyło, trzymam kciuki by u Ciebie tak było.

ide obejrzeć tv i spać, kolorowych snów dziewczynki :ico_spanko:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”