Dobry wieczor
A u nas wszystko Super,dzieci mi spia ladnie wykapane.U nas dzisiaj piekna pogoda byla,bylo 5 °C na plusie i poszlam sobie z moimi dziecmi i moim tesciem na spacerek bo on potrzebuje tez swierzego powietrza i razem zawsze razniej.. Spacerek byl Ok,dzieci zadowolone i dlugo nas nie bylo.. okolo 2 godzin,.
A jutro tez ide z dziecmi i tesciem na spacer ale juz nie taki dlugi bo tylko kupic kurczaki na obiad...
Jak moje dzieci sie roznia.. Nicolka to jest taka przytulanka i pieszczoszek i tez jestesmy ze soba zzyte i rozumiemy sie super,Marcusek to kochany i slodziutki Bobasek,ale nie lubi sie przytulac.. Owszem troche sie poprzytula moze tak z 5 -10 minut a pozniej juz sie odpycha i chce na podlodze sie bawic.. a jak zobaczy swojego tate gdzies w poblizu to odrazu sie trzesie na jego widok i chce do niego isc.. Marcusek jest calkiem inny jak Nicolka,ale mam wesolo w Domu
Mam troche inne zdanie na temat przedszkola od was.. Mysle ze dziecko 3 letnie to jest za wczesnie zeby je dac do przedszkola.. Moze jestem jakas staromodna.. ale tak mysle.. Ja wiem ze Nicolka jest bardzo zywym i otwartym dzieckiem i wiem ze poradzi sobie w przedszkolu miedzy innymi dziecmi.. ale ona jeszcze ma na to czas,jak bedzie miala okolo 4 latek wtedy pojdzie do przedszkola tym bardziej ze ja jestem i bede w domku jeszcze dlugi czas wiec po co dawac Nicolke do przedszkola szybciej.. cos innego jest w przypadku mamy pracujacej.. Radze sobie dobrze z dwojka dzieci,tesciowa razem z tesciem mnie chwala..

co sie im nigdy nie zdarza.. ale co jest mile..
Nicolka i Marcusek pieknie na siebie reaguja,trzasa sie oboje jak sie widza i lubia sie razem bawic a ja razem z nimi

Albo cos sobie w miedzy czasie tez moge przyszykowac do obiadu itd.. Wszystko super Ogulnie
Piekne foteczki waszych dzieci,Anotos super wyglada w tej cieplej czapecce,a Kinga taka slodka a Patryczek podobny do swojego taty

Pozdrawiam cie Mamo-Aniu
Wybaczcie ze tak tylko o sobie..
Milej nocki dobranoc papa
[ Dodano: 2009-01-13, 14:44 ]
Na to wyglada ze was wszystkie Poodstraszalam.. Ok juz sie nie odzywam ..