Witam się i ja!!!
Maya dla Ciebie :ico_prezent: :ico_prezent: :ico_prezent: od cioci Sikorki i Karolka
Dziś dzień narazie mało groźny, tylko kółko od wózka mi odleciało na spacerze
Mąż jeszcze nigdzie nie był, siedzi w zakładzie i ma jakąś robotę. Ma podjechać do tych ludzi od psa, ale kiedy

tak to z moim Sikorem.
GLIZDUNIA, z moim Kacprem było i jest dokładnie tak samo jak z Twoim bratem, jeżeli chodzi o TV, zaczynaliśmy od teletubisi, które uwielbiał. A teraz jak wróci ze szkoły to na półgodzinki włącza sobie jakieś bajki lub film. Bardzo lubimy oboje oglądać filmy z seri "Magiczne drzewo", poprostu są superaśne. Ale ostatnio wiem, że za dużo siedzi przy komputerze, no ale bierze przykład z rodziców
A Karolek tak jak Maya, wie co trzeba z pilotem zrobić i jak go gdzies dopadnie to TV odrazu działa
A my już po pięknym spacerku, idziemy zjeść zupkę, dziś cała rodzinka, Karolek już też będzie zajadać krupniczek na serduszkach

A wczoraj był pieczony kurczak i ziemniaki, nie macie pojęcia jak Karol krzyczał "jeszcze, daj, jeszcze, szybciej"
[ Dodano: 2008-01-15, 13:52 ]
A zapomniałam, moje chłopaki, jak to chłopaki wolą Króliczka Titou ( a to z brzydkimi wyrazami szczególnie Kacper)
http://pl.youtube.com/watch?v=Kz06HSOr5PI