Hej
No i posprzatałam całą chatę uff, zaraz kolacyjkę robię i przed tv, Kornel też zawsze wszystko zjada, chociaż ostatnio jak mu gotowałam zupy to za bardzo nie chciał i wróciłam do słoików, jutro spróbuje ugotować, chyba mu moje nie smakują
Aniu- mój mężus tez ma charakterek jak mu ktoś nie pasuje, właśnie ten sąsiad nie za bardzo mu sie podoba ale on na razie jeszcze nie mieszka i szczerze mówiąc nie wiem kiedy zamierza wykończyc dom bo nic jeszcze nie zrobił więc na razie luz, a w domku rzeczywiście mam dużo brązów ale tak jakoś mi sie ostatnio wszystko brązowe podoba
Asiu- to chyba czwórka idzie Kornelkowi ma taka banię i też wszystko gryzie, nawet przesypia noce ciekawe kiedy się przebije, a z ta kasą w banku to przeginają oby gdzieś nie zgineła
Apropos naszych panów, mojemu dzisiaj po obiedzie powiedziałąm, zeby talerze do zmywarki wsadził, owszem sprzatnał ale po jakimś czasie dochodzę do zlewu a tam ziemniaki leżą zamiast w koszu szkoda gadać, teraz śpi na kanapie a miał śmieci wyrzucić
Ale jestem głodna ide coś przygotować do jedzonka
[ Dodano: 2008-01-04, 22:00 ]
No najadłam się ale pusto tutaj, no tak piatek więc nie ma sie co dziwić
A zapomniałąm bo pisałyście o drzemkach, Kornel śpi raz juz od dawna, wstaje o 7 i o 11 ma drzemkę do 13, 14 i wtedy mam czas żeby cos zrobić bo przy nim się nie da, a potem to juz wariuje do 20 ostatnio o 20 juz jest w łózeczku
To miłej nocy papa