Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 sty 2009, 15:18

doris, no to super że Kinia w końcu zaczęła jeść :)
Juli to czekam z niecierpliwością na info o stanie zdrowia Krzysia.

A u nas właśnie mówili że przez te opady śniegu zamknęli obwodnicę :( I jak ja się do domu dostanę? :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 sty 2009, 15:43

Patrycja.le, a innej drogi nie ma?? ja tam nie znam tych terenów... ale wiesz co przeczytałam na trojmiasto.pl??? ze dzisiaj rano ktos w gdyni skoczyl z mostu na obwodnicę! masakra

[ Dodano: 2009-01-07, 14:45 ]
Patrycja.le, http://www.trojmiasto.pl/wiadomosci/new ... news=31108 o obwodnicy piszą

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

07 sty 2009, 15:51

Pati,a to jedyna droga?oj wspolczuje....ja wcale za sniezycami nie tesknie :ico_noniewiem:

Doris,gratulacje...chociaz u Ciebie dobrze poszlo z zupka,u mnie tragedia bo ja czekalam az Maya zglodnieje a A. jej podsuwal tu jabluszko,tu rogalika i tym sposobem nie tknela zupy :ico_zly: ...A. dostal opieprz jak hoho ale czy dotarlo? :ico_noniewiem:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 sty 2009, 16:11

GLIZDUNIA, jak pisałam o zmianach to miałam na myśli to że twój A. nie ma już nocek i chodziło mi o to, że nie chciała wczoraj zasnąć z Tobą...

wiecie co moje dziecko zrobiło?? wzięło przykład z Mayi i zasnęła na kanapie...

[ Dodano: 2009-01-07, 15:11 ]
ale zasnęła bez smoka :-D

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

07 sty 2009, 16:18

aha doris,a ja myslalam ze mialas na mysli jedzenie... :ico_oczko:

i super,Kinia na kanapie i spokoj nie?Maya juz tez lezy pod kocem i oglada Iggoty Piggoty House :ico_haha_01: ....i za kilka minut pewnie odplynie....mi sie podoba to jej zasypianie... :-D

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 sty 2009, 16:24

no fajnie, że sama zasnęła i bez smoka, ale czemu tak późno??? będzie pewnie szaleć do późna i A. będzie się wkurzać.
u mnie sypie jak cholera, mam nadzieję, że A. szybko wróci z pracy bo muszę go wysłać po jakieś leki dla siebie...

Awatar użytkownika
Patrycja.le
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

07 sty 2009, 16:27

No jest inna droga tylko że tą drogę będę pewnie ze 2 godziny wracać zamiast 35 minut :( I jeszcze korki. Kurna :(

Mój mały też sam zasypia ale wtula się w misia i zasypia. Taki dorosły mi się wydaje wtedy :D

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 sty 2009, 16:31

mam pytanko do mam dziewuszek! Czy planujecie kolczyki w uszach pociech?? bo właśnie zobaczyłam u znajomego na nk że jego chrześnica ma, a jest młodsza od Kingi. Moja mama chciała na pierwsze urodziny Kini zrobić, ale mój A. się nie zgodził.

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

07 sty 2009, 16:47

Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek
Obrazek

zalegle focie ktore odzyskalam dopiero wczoraj z sylwka :ico_oczko:

Doris,kolczyki,tak owszem ale jeszcze nie teraz....moze po drugich urodzinkach Maya bedzie spokojniejsza ciutek :ico_sorki: ...choc juz tak sie nie boje ze wyrwie jak dawniej ale uwazam ze dodatkowych ozdob nie potrzebuje jeszcze ,wyglada dziewczeco i jest ladna i bez tego :-D Maya tez dostala od chrzesnego kolczyki i upierali sie ostro nie sluchajac nas oczywiscie zeby na roczek jej zalozyc..ja mam od roczku i ok ale nie jest to koniecznoscia nie?a my pojechalismy do siebie i temat kolczykow wraca tylko jak ja widza na skypie ale sie nie rozgadujemy,nasze dziecko-nasze decyzje :ico_haha_01: ....mi sie wydaje ze u tak malego dziecka nie wygladaja fajnie,poprostu przesyt-jak dla mnie bo dziecko male ma w sobie cos tak fajnego i uroczego ze zloto czy oczka moga tylko to popsuc....gdyby Maya byla bardzo meska,nie wygladala dziewczeco i kazdy by pytal czy to chlopczyk czy dziewczynka to pewnie bym jej zalozyl,ale skoro mam sliczna dziewuszke to narazie polazi jeszcze bez :-D ...moze w lato sie skusimy ale to bedzie zalezalo od Mayci...na ile bedzie rozwinieta :ico_noniewiem: ...lubi sie ubierac i stroic i moze bedzie chciala miec kolczyki jak mama-lubi mije ogladac :ico_oczko:

doris
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 sty 2009, 16:55

kazdy by pytal czy to chlopczyk czy dziewczynka to pewnie bym jej zalozyl,
właśnie dlatego rozważam kolczyki...

a jak zobaczyłam to zdjęcie z pralką to aż się oplułam - piłam wodę.
słodko wygląda z Nikolasem.

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”