no własnie o tym czytałam..ale dziewczyn sa tak przekonane ze działa..ze zaczełam sie zastanawiac..choć osobiscie chce zeby niunia u mnie została jak najdłuzej bo musi jeszcze troszke podrasnać!!!moim zdaniem herbatka z liści malin działa na przyspieszenie porodu tak samo jak mycie okien czy podłóg - czyli nie działa wcale
dokładnie. Moja kuzynka znowu twierdzi, że jeżdżenie na stacjonarnym rowerze jej poród na początku 37 tygodnia wywołało. No ale jak ktoś całą ciąże się nie ruszał, a w 37 tygodniu postanowił pojeździć na rowerkuMarcia77, moim zdaniem herbatka z liści malin działa na przyspieszenie porodu tak samo jak mycie okien czy podłóg - czyli nie działa wcaleproblem w tym, że wszyscy wmawiają sobie, że cos zadziała, a tak naprawdę to ciężko poradzić sobie z totalnym brakiem wpływu na chęci dzieci do wyjścia
no niesety ni zawsze to zadziała..mojej kolezance walsnie połozna o tym mowiła bo była juz po terminie..sexili sie i niesety nic..trzeba bylo w koncu prwoakację zrobic..Jedna rzecz, która naprawdę działa to seks, ponieważ w spermie są prostaglandyny, a więc środki, które są w sztucznej formie podawane na dojrzewanie szyjki macicy.
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot], Majestic-12 [Bot] i 1 gość