ASIAM wiesz co a powiedz mi kto doszedł do tego ze mały ma za długi jezyczek? i jak to sprawdzono u niego? i czy twoj maluch czesto wytyka jezyk na zewnątrz tak kladzie sobie na ustkach?
Bo Amelka czesto wywala jezyk na zewnatrz albo spi z jezyczkiem wysunietym hi hi nno i tez czesto puszcza pierś podczas jedzenia ale ja myslałam cały czas ze taka sobie zabawe wykumała no i nie ma mowy o piciu z butelki za nic w świecie nie chce narazie pic z butli niczego tylko toleruje piers
LUTOWKI któras z was pisałam o zmianie głebokiego wozka na spacerówke? tylko nie pamiętam która. Ja woze Amelke od miesiąca w spacerówce tylko rozłozonej na prpsto i jest to wygodniejsze dla mnie bo jest ten wózek o wiele lzejszy no i jej lepiej bo w gondolce było mało miejsca wiec go sprzedałam kumpeli a sama mam spacerówke, do tego dokupiłam parasoleczke przeciwsłoneczna i mała sobie pieknie spi nawet jak jest mega słonko, jak mi sie uda wkleje fotke tej spacerowki i własnie Amelcia tam spi za parasoleczką na ogródku u mojej mamy ;)
Ja zakładałam czapeczkę po kapieli tylko przez pierwszy miesiąc zycia juz od prawie 3 miesięcy nie zakładam.
Na dwor jak jest taki upał jak przez ostatnie 3 dni ze mamy na dworze po 30stopni Amelka jest ubrana tylko w sukieneczke i skarpetki, nic pod sukienką nie ma poza pampersem i na to koronkowe majtusie tylko ozdobne takie hi hi bo ona cały czas chwyta swoja sukieneczke i zawija do góry to chociaz ma wtedy piekne galotki hi hi hi-zbereznica mała. Natomiast w domku ma bose stopciaki i Kacpi ciagle by je głaskac chciał hahahhaa.
Kacpi znow ma katar ogromny i pokaszluje a ze Amelka tydzien temu była szczepiona 3 ukłucia tak jak wam pisąłam to jest bardzo osłabiona i niestety podłapała od niego katarek ale narazie nie ma go duzo i oczywiscie pilnuje i sciagam jak tylko jejmwiecej najdzie FRIDA-urwanie głowy z tymi katarami u nas-ja mam alergiczny bo sienny mam przez całe wakacje, maz tez cos no i kacpi a teraz Amellajdka ach czy to sie skonczy kiedys.....
Kacpi był wczoraj u alergologa i ten skierował go do laryngologa za tydzx. w poniedziałek a oprócz tego w czerwcu bedzie miał robione testy alergiczne-jestem ciekawa co z tego wyjdzie hi hi hi
IZA@,HKKATE Ja słyszałam tez z tego programu mamo to ja czy jakos tak zeby nie pieluszkowac jak nie ma takiego wskazania profilaktycznie-fizjoterapeuta sie wypowiadał i mowił ze jesli bioderka sie prawidłowo wykształcają to nie trzeba pieluszkowac na wszelki wypadek bo to gorzej. No ale co lekarz to widze, ze mowi cos innego bez sensu i bądz tu madrym i pisz wiersze ach....., my na szczescie nie musielismy pieluszkowac ani kacpiego ani Amelki