a ja tak jak Ty jestem panikara...i latam z Anią do różnych lekarzy dla mojego spokoju...
  a ja tak jak Ty jestem panikara...i latam z Anią do różnych lekarzy dla mojego spokoju...A tu Ania się do was uśmiecha

Free image hosting by http://www.holdthatpic.com/
 a ja tak jak Ty jestem panikara...i latam z Anią do różnych lekarzy dla mojego spokoju...

. a na jesien mam tylko nadzije ze nam sie uda bo ta pogoda niczego dobrego noe wrozy a my mam jeszce duzo do zrobienia narazi tylko na duł bo poddasze nie damy rady wykonczyc i na dole tez nie bedzie wszystko na tiptop jeszce nie mamy tynkow wiec jeszce daleko ale ja tylko czekam na tynki jak zrobia i wtschna i chce isc tak jek jest bo juz mam dosc tego małego mieszkani .
 . a na jesien mam tylko nadzije ze nam sie uda bo ta pogoda niczego dobrego noe wrozy a my mam jeszce duzo do zrobienia narazi tylko na duł bo poddasze nie damy rady wykonczyc i na dole tez nie bedzie wszystko na tiptop jeszce nie mamy tynkow wiec jeszce daleko ale ja tylko czekam na tynki jak zrobia i wtschna i chce isc tak jek jest bo juz mam dosc tego małego mieszkani . .
 . 

i tak kilka razy. No ale na zime mamy wiazane czapeczki wiec nie bedzie tak latwo
  i tak kilka razy. No ale na zime mamy wiazane czapeczki wiec nie bedzie tak latwo  

A i Wiki wkoncu zaczela przesypiac noce
  A i Wiki wkoncu zaczela przesypiac noce 
 , nie można go na chwilę zostawić, a guzów to ma już sporo
 , nie można go na chwilę zostawić, a guzów to ma już sporo   mimo że chodze za nim krok w krok
  mimo że chodze za nim krok w krok
 ale po prostu gdy oboje pracujemy to jakos nie mamy ochoty zarywac nocy i usypiac go pól godziny
  ale po prostu gdy oboje pracujemy to jakos nie mamy ochoty zarywac nocy i usypiac go pól godziny   czasami z 2-3 razy.
  czasami z 2-3 razy.  

Tak wiec pierwszy raz mamy za soba tak wiec pewnie zacznie ostro trenowac wstawanie zeby ruszyc na podboj swiata na 2 nozkach
 Tak wiec pierwszy raz mamy za soba tak wiec pewnie zacznie ostro trenowac wstawanie zeby ruszyc na podboj swiata na 2 nozkach  

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość