Maju super fotki Adi wyglada świetnie wtej umywalce hihi świetna masz rodzinke ja nie jestem nszcescie taka panikara stram sie spokojnie do wszystkiego podchodzic co do tyczy Kubunia ale może macie racje z tym lekarze zadzwonie do cioci ktora mi poleciła ta nowa lekarke i dowiem sie kiedy jescze przyjmuje oprucz środy .
A zdjecia domu wkleje tylko musze wgrac z aparatu bo miłam duzo zdjeci z budowy ale przez przypadek skasowałm i nawet nie powiedziałm mojemu mezowi bo chciła miec pamiatke jak wszysytko wygladało ja budowlismy wsciekł jestem na siebie
. a na jesien mam tylko nadzije ze nam sie uda bo ta pogoda niczego dobrego noe wrozy a my mam jeszce duzo do zrobienia narazi tylko na duł bo poddasze nie damy rady wykonczyc i na dole tez nie bedzie wszystko na tiptop jeszce nie mamy tynkow wiec jeszce daleko ale ja tylko czekam na tynki jak zrobia i wtschna i chce isc tak jek jest bo juz mam dosc tego małego mieszkani .
Mrgot z Ani to śliczna dziewczynka i jak pieknie stoji
.
A ja jade dzis do detysty wyrwac zęba bo leczył go kanałowo i juz kila razy mi mekał i sie kruszył ale teraz jak siekubus urodził to nie byłm u detysty i juz mie i rusz i musze do wyrwac na sczescie to ostatni na koncu ząb .
Bede konczyc bo musze sie szykowc trzymajcie zamnie kciuki .