Awatar użytkownika
spinka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 gru 2007, 15:29

Siunia no to piękne prezenty Ci mąż sprawił :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
NOWA
Trzy tysiące lat minęło...

20 gru 2007, 15:58

Siunia no to piękne prezenty Ci mąż sprawił :ico_brawa_01:
Super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Ja dopiero co wyszłam z kuchni :ico_olaboga: , posprzatałam i zrobiłam obiadek, który właśnie spożywam (robiłam dziś peene spinaci- PYCHA).
Teraz leniuchuję, potem umówiłam się z m. pojedziemy zamówic (nareszcie :ico_brawa_01: )dwie komody do naszej sypialni. Gdy się wprowadzalismy to kupiliśmy tylko łózko, komódki i toaletkę (na resztę kasy nie było i w sumie potrzeby). Teraz to myslę o miejscu na rzeczy maleństwa. Choc mamy garderobę, to jakoś ciasno się w niej zrobiło :ico_oczko: . A tak z komodami sypialnia się zapełni i miejsca przybędzie.
Poza tym wczoraj kupiłam pierwsze spodnie ciążowe, ale sportowe sztruksy i chyba je pojadę wymienic (jak się da :ico_noniewiem: ) na inny fason, bo te jakieś szerokie mi sie wydają. A chciałam jeszcze jakieś eleganckie do pracy, ale wybór strasznie mały i te ciuchy dziwne, w ogóle to mi się nie podobają. A może dziś pójdzie lepiej, może wpadnie mi w oko jeszcze jakaś bluzeczka fajna. Przez te moje zrośniete cyce w prawie żadną z moich szmatek się nie zmieszczę :ico_szoking: , a przynajmnie żadna nie nadaje sie chociażby na Święta :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
spinka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 gru 2007, 19:58

Nowa czekamy na zdjęcia maleństwa!!!

Awatar użytkownika
Tuska
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!
JEEEST! Przekroczyłem 1000 postów!

20 gru 2007, 20:31

Ja znow dzis plamie :ico_placzek: Teraz juz mniej, ale rano sie poplakalam az mi krew z nosa poleciala :ico_placzek: Wykoncze sie nerwowo.. A biore luteine i nospe i magnez caly czas

Musze sprobowac ten sok zurawinowy na pecherz, mi lekarka kazala lykac Urosept, 2 opakowania i potem robie badanie. A wlasnie nie mialam pieczenia i takich objawow jak przy nieciazowym zapaleniu pecherza - tylko bolal brzuch i lekarka wybadala ze to pecherz.

Awatar użytkownika
spinka
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 gru 2007, 20:43

Tuska wiem, że okropnie się denerwujesz, ale staraj się opanować, spróbuj zadzwonić do gin i jak nie przejdzie plamienie, to jedź może do szpitala. Tylko staraj się trochę uspokoić, bo u mnie np nerwy powodują skurcze. Trzymaj się i pisz co i jak.

:ico_pocieszyciel:

Awatar użytkownika
Marta26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 gru 2007, 10:47

Tuska, myslę że dobrze bvy było iść do szpitala tylko rozumiem że teraz na święta sie położyć to okropne,. A czy Ty przed braniem Uroseptu robiłaś badanie moczu? Bo piszesz że robisz po i własnie nie wiem czy przed też miałaś? Ja myslę że krwawienia nie możesz pozostawić bez konsultacji z lekarzem i raczej nie na telefon. Krwawienie z układu moczowego to chyba rzadko się zdarzaja, siusiałabyś z krwią wtedy.Trzymam kciuki żeby wszystko było OK, tylko wiem że nie sposób się nie stresować a stres tylko pogarsza sprawe :ico_olaboga: :ico_olaboga: :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
NOWA

21 gru 2007, 11:23

witajcie :ico_ciezarowka:
Tuska i jak tam sie masz kochana, mam nadzieję, że wszystko u Ciebie dobrze. Bardzo Ci współczuję wiem ile to nerwów i niepewności, tez przecież niedawno przez to przechodziłam :ico_olaboga: . Tak jak dziewczyny radzą najlepiej udac się do gina i rozwaic wątpliwości niz stresowac się, bo to dzidziusiowi szkodzi.
Trzymaj się :ico_pocieszyciel:i daj znac co i jak.
Marta witaj , a co u Ciebie, jak się czujesz , nadal masz te bóle, a mdłości dały sobie siana?
Spinka wstawaj śpiochu :ico_nienie: , myslałam, że juz tu bedziesz. Jak się masz, jak samopoczucie, mam nadzieję, że lepsze niż wczoraj. Pamietaj pozytywne myśli to podstawa

Awatar użytkownika
siunia
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 gru 2007, 11:33

Witam.

Ja właśnie wysłałam męża z synem, do teściów, a sama musze sie szykować bo na 12 do dentysty wkońcu po swojego zęba.

W domu totalny burdel, ale juz tak zostanie do świat, bo nie oplaca sie robic zwykłych porządków jak okna trzeba pomyć i wszytko porobić.

Miłego dnia życzę :ico_buziaczki_big:

Awatar użytkownika
NOWA

21 gru 2007, 11:34

A u mnie kochane wszystko dobrze, za oknem piekne słoneczko świeci, od razu inaczej, chce się życ!!!
Ja juz po sniadanku i właśnie popijam :ico_kawusia: i przegryzam ciasteczka :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: -ZAPRASZAM :-)
Wczoraj wieczorkiem chcialam zagladnąc, ale wróciłam bardzo późno i byłam padnięta. Ale wymieniłam spodnie (teraz tylko skrócic i w koncu bedę chodzic jak prawdziwa :ico_ciezarowka: ), kupiłam tez bluzeczkę, a m. kupił mi sliczną sukienkę (na początku stycznia zawsze u niego w firmie szefowa ogranizuje bal), mam nadzieję, ze będzie mi dane w niej wystąpic. Poza tym kupiłam jeszcze ozdóbki swiateczne takie jak sobie umyslałam i po powrocie uparłam sie, żeby ubrac chionkę :-) Od razu zrobiło się tak światecznie i nastrojowo. Jutro m. zawiesi na zewnatrz i to by było wszystko
Dziś jeszcze troszkę posprzątam (została mi nasz gabinet tzn. mały jak ja to mówię burdelik m. :-) ), reszta zostaje na jutro dla m.
Piszcie kochane co u Was, gdzie spedzacie Wigilię i Święta?

[ Dodano: 2007-12-21, 10:36 ]
Witaj Siunia :ico_brawa_01: juz myslałam, że Cię tu nie zastanę,(dopiero po nowym roku) a tu taka miła niespodzianka :-D

[ Dodano: 2007-12-21, 10:43 ]
Dziewczyny wpadnę potem, mam nadzieję, że będzie nas więcej. Teraz tt mnie wkurza, bo strasznie muli.
Wielkie :ico_buziaczki_big: dla Was

Awatar użytkownika
Marta26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

21 gru 2007, 11:45

Hej ja juz zmykam sprzątać, tzn kurze pościeram bo u nas co chwilę meble białe, wystarczy ze M. pali w piecu i nie zamknie drzwi do piwnicy :ico_olaboga: Z odkurzaczem chyba jemu każę wieczorem polatać ,jutro pomyjemy podłogi, sprzątniemy łazienkę i kuchnię i bedzie czysto :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
mdłości sa dużo słabsze ale tak całkiem to nie daja o sobie zapomnieć, niestety. już mnie nic nie bolało więc może wczoraj po prostu zle leżałam w nocy i ucisnęłam pęcherz.
Wczoraj jak leżałam wieczorem to miałam 3 razy takie wrażenie że poczułam jak Bąbel fika koziołki. nie było to kopniecie ani nic takiego, po prostu poczułam że coś tam sobie fika i było to całkiem inne uczucie niz inne które znam. Ale to chyba za wcześnie, no nie? Pewnie kiszki skakały a ja od razu sie łudze, jak myślicie?

[ Dodano: 2007-12-21, 10:48 ]
Dodam że dziś stuknęło nam 13 tc, bo ten dolny suwaczek jest według mnie prawdziwy :ico_oczko:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”