nie masz za co dziekowac, a tym bardziej za co przepraszac, po prostu chcialam dac znac, bo sie stesknilamBarbara, dziękuje za wiadmośc i przepraszam,ze nie odpisałam
badzo dziekuje Kochana ...basiu jeszcze raz wszystkiego najlepszego
ja też...zobaczcie co znaczą internetowe przyjaźniestęskniłam się
justynka każda z nas ma pod zdjęciami numer gg,emeil,pw i wystarczy że na to klikniesz i będziesz miała każdej z nam numer ggBasiu a ja nie mam twojego nr GG
kochana jestes kwiatunio!! nie wiem czy bede na gg, ale wieczorkie tak ok.19 to bede na 99%basiu zobaczysz i dla Ciebie juz nie długo zaświeci słoneczko![]()
odezwe się popołudniu na gg to sobie pogadamy....
Justynko juz Ci wysylam na PW, bo nie pamietam czy zapisywalam moja gg w profilu...Basiu a ja nie mam twojego nr GG![]()
mnie sie podoba, i mysle ze to jest bardzo dobry prezencik, kolorowy a zarazem zawsze sie zabawi dluzej, mysle ze to dobry wyborco myslicie o tym??chciała bym Julce na 3 latka kupic
ja też sobie nie wyobrażamzobaczcie co znaczą internetowe przyjaźnie![]()
ja nie wyobrażam sobie na dłuzej rozłąki z Wami....dobrze,ze mamy swoje gg i numery telefonów
![]()
![]()
bardzo mi się podobaco myslicie o tym??chciała bym Julce na 3 latka kupic
Podpisuje sie pod tym rekami i nogami!!!! I ja tez nie wyobrazam sobie co bt to bylo, jak bym tu do Was nie trafilazobaczcie co znaczą internetowe przyjaźnie![]()
ja nie wyobrażam sobie na dłuzej rozłąki z Wami....dobrze,ze mamy swoje gg i numery telefonów
![]()
![]()
bo przedtem nie mialam, dopiero teraz dodalamO teraz już widze pod zdjęciem twój nr GG Basiu bo prędzej go nie widziałam![]()
![]()
![]()
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość