anetka607
Trzy tysiące lat minęło...

20 lip 2009, 09:58

zdziwiły mnie tylko troszkę poduszki w zestawie
ja używałam takich poduszek od początku bo one całkiem płaskie były :ico_haha_01:

mikusia
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

20 lip 2009, 10:37

zdziwiły mnie tylko troszkę poduszki w zestawie
ja używałam takich poduszek od początku bo one całkiem płaskie były :ico_haha_01:
no są całkiem płaskie :-) ale ja mimo to wprowadziłam je jak mała miała jakieś 4 mies. Dokładnie nie pamiętam ;-) a tak to kładłam ją na płasko :-) choć jak się da tą poduszke to różnicy w płaskości nie ma :ico_haha_01: :ico_haha_01:

anetka607

20 lip 2009, 10:39

jejku jak ja się nie mogę doczekać tego grudnia, już chce mieć przy sobie dzidzie :ico_oczko:

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 lip 2009, 10:42

jejku jak ja się nie mogę doczekać tego grudnia, już chce mieć przy sobie dzidzie
mi sie az tak nie spieszy :ico_oczko: bo ja juz wiem co mnie czeka... hehe. nieprzespane noce,obolale cycki,kupki,siki itp. a do tego drugi smyk ktorym tez sie zajac trzeba nie odsuwajac na drugi plan...ehhh
ale jednak dziecko to cud :-)

anetka607

20 lip 2009, 10:47

dorotaczekolada, no ja niby tez wiem co mnie czeka ale teraz tak się nudze więc jakaś odmiana by się przydała :-D

[ Dodano: 2009-07-20, 10:50 ]
moje starsze dziecko już mnie tak nie potrzebuje :ico_placzek: i jutro wyjeżdża :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Shiva
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

20 lip 2009, 11:46

Wczoraj wieczorkiem zaczął mi sztywnieć dół brzucha, przestraszyłam się trochę, ale na szczęście dość szybko przeszło. Byłam na siebie zła, ze te kilka godzin posiedziałam, zamiast leżeć :ico_puknij: :ico_zly: Dziś się z wyrka nie ruszam i leżę uparcie. A jutro wreszcie przyjeżdżają moi rodzice. Mieli być już w zeszły czwartek, ale szpital pokrzyżował nasze plany. A ja się za nimi już stęskniłam - ostatni raz widzieliśmy się w maju :ico_szoking:

Już odliczam dni do środowej wizyty u lekarza i usg. Oby dzidzia była grzeczna i pozwoliła obejrzeć panu doktorowi, co skrywa między nogami :ico_oczko: :ico_sorki:

anetka607, ja też się już nie mogę doczekać grudnia :-D

mikusia, dobrze że brzuszkowi nic się nie stało, leż spokojnie, a ten czas do 30 szybko minie :-)

meg nie martw się, już niedługo dzidzia da znać o sobie - zobaczysz :-D A i super że ten lekarz jest lepszy :-)

barbapuppa dobrze, że choć część wyjazdu na chrzciny był udany.

mikusia
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

20 lip 2009, 16:40

jejku jak ja się nie mogę doczekać tego grudnia, już chce mieć przy sobie dzidzie :ico_oczko:
ja też już chce grudzień! :-D

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

20 lip 2009, 19:45

anetka - o to super,ze maz i syn juz czuja kopniaczki,u nas jeszcze nie :ico_wstydzioch:

shiva - za 20 tydzien :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

meg - o to szybko ta glukoza :ico_szoking:

barba - no wlasnie moj tez rozpieszczony i taki mamusi cycus sie znowu zrobil :ico_olaboga: Odkad siedze w domu,to ze wszystkim do mnie lata :ico_olaboga:
jejku jak ja się nie mogę doczekać tego grudnia, już chce mieć przy sobie dzidzie
- ja tez,ja tez :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

dorotaczekolada, - ja tez wiem, co to jest,a mimo wszystko chce,pamietam z tamtego okresu,ze malo spalam a mimo to,mialam wciaz tyle sily :ico_szoking:
Oby dzidzia była grzeczna i pozwoliła obejrzeć panu doktorowi, co skrywa między nogami :ico_oczko: :ico_sorki:
- oby,oby :ico_brawa_01:

My sie zastanawiamy nad USG 3D,jesli bedzie kosztowalo ok 100 zl to idziemy :ico_brawa_01:

A to juz 16-tygodnowy brzusio :ico_brawa_01:

Obrazek

I moj synus :ico_oczko:

Obrazek

dorotaczekolada
Cyber rusałka
Cyber rusałka

20 lip 2009, 20:02

iw_rybka, piękne zdjęcia :ico_brawa_01:
dorotaczekolada, - ja tez wiem, co to jest,a mimo wszystko chce,pamietam z tamtego okresu,ze malo spalam a mimo to,mialam wciaz tyle sily
a ja wtedy sily nie mialam...nie dosc ze w ciazy bezsennosc to potem 4 mce kolek takich ze 3 godziny noszenia nic na ryk nie pomagaly. cycki pogryzione. noce nieprzespane. w dzien tez sie nie dalo odespac bo Mati wogole malo spal. noszenie na rekach ze dziecko wydawalo sie ze wazy z pol tony...ja za tym nie tesknie :ico_wstydzioch:

Awatar użytkownika
iw_rybka
Wodzu
Wodzu

20 lip 2009, 20:23

dorotaczekolada, dzieki :ico_wstydzioch:

A co do tego okresu,to u mnie bylo jakos tak spokojnie,Jedrus plakal tylko jak glodny byl i poczatkowo podczas kapieli,zyczylabym sobie,zeby ta druga dzidzia nie byla inna :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”