ja używałam takich poduszek od początku bo one całkiem płaskie byłyzdziwiły mnie tylko troszkę poduszki w zestawie

no są całkiem płaskieja używałam takich poduszek od początku bo one całkiem płaskie byłyzdziwiły mnie tylko troszkę poduszki w zestawie
mi sie az tak nie spieszyjejku jak ja się nie mogę doczekać tego grudnia, już chce mieć przy sobie dzidzie
- ja tez,ja tezjejku jak ja się nie mogę doczekać tego grudnia, już chce mieć przy sobie dzidzie
- oby,obyOby dzidzia była grzeczna i pozwoliła obejrzeć panu doktorowi, co skrywa między nogami![]()
a ja wtedy sily nie mialam...nie dosc ze w ciazy bezsennosc to potem 4 mce kolek takich ze 3 godziny noszenia nic na ryk nie pomagaly. cycki pogryzione. noce nieprzespane. w dzien tez sie nie dalo odespac bo Mati wogole malo spal. noszenie na rekach ze dziecko wydawalo sie ze wazy z pol tony...ja za tym nie teskniedorotaczekolada, - ja tez wiem, co to jest,a mimo wszystko chce,pamietam z tamtego okresu,ze malo spalam a mimo to,mialam wciaz tyle sily
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Amazon [Bot] i 1 gość