Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

07 wrz 2010, 21:05

tibby, Wyglądałaś Cudnie :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
a z Tobiego przystojniaczek jak sie patrzy :-D :-D
wisnia3006, :-) zobaczysz wszystko będzie dobrze Trzymam kciuki

lidziasc
Wodzu
Wodzu

08 wrz 2010, 10:00

Wisnia wszystko bedzie dobrze zobaczysz

a na szyje dopasuj sobie apaszke pasujaca do stroju i bedzie ładnie zobaczysz :)

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 wrz 2010, 11:00

wymyslilam sobie wyprostowane wlosy to moze tak tego do zdjec nie bedzie widac

a moj maz przyniosl dzis wypis ze szpitala to wiecie co napisali radykalne badanie wezłow chlonnych. ja na to badanie czekalam jeden dzien a sa ludzie co czekaja 3 miesiace, coraz bardziej zaczynam sie bac

Awatar użytkownika
tibby
Wodzu
Wodzu

08 wrz 2010, 12:03

wisnia3006, spokojnie. wszystko będzie dobrze :ico_pocieszyciel:
musisz w to głęboko wierzyc. my wszystkie jesteśmy z tobą. pamiętaj o tym!

kaczorek, wszystkiego najepszego dla Jasia z okazji skończonych 4.miesięcy!!!!!! :ico_brawa_01: :ico_tort:

my po oddaniu moczu Tobiego do badan. wczoraj byłam w innym laboratorium, to mi kobieta powiedziała, że za mało moczu przyniosłam małego i mi nie zrobi badań. wkurzłam się i poszłam prywatnie zrobic badania do przychodni bliżej domu. na szczęście posiew i ogólne badanie moczu kosztowało tylko 33zł :ico_sorki: ale co ja sie namęczyłam, żeby te siuśki do kubeczków (bo to trzeba dwa osobne do każdego badania!) nałapac!!!! :ico_olaboga: Przed karmieniem ściągnęłam małemu pieluche z nocy - oczywiście zasikana po pas! :ico_haha_01: i położyłam go na naszym łóżku. podłozylam specjalną ceratkę, zeby w razie czego nie zsikał mi się na pościel. no i go karmiłam z taką gołą pupcią. jedną ręką trzmałam butlę, a drugą kubeczek pod siusiakiem :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: komiczny widok! :ico_haha_01: pierwsza partia moczu jakoś nawet poszła szybko! :ico_sorki: ale teraz co z drugą :ico_szoking: siedziałam nad maluchem i prosiłam jego siusiaczka by oddał mi jeszcze trochę moczu :ico_haha_01: :ico_haha_01: :ico_haha_01: i udało się!!! :ico_brawa_01: nasiusiuał do dwóch pojemniczków! :ico_brawa_01: w tempie natychmiastowym poszlismy do laboratorium i wszystko oddałam.
niestety nie zrobili mi badania krwi małego, bo nie mają tak małego sprzętu do pobierania krwi. więc po powrocie do domu dzwonię do poprzedniego laboratorium, w którym byłam wczoraj, czy robią te badania krwi maluchom i owszem, więc jutro kolejna wyprawa.

maluch chyba jest w fazie jakiegoś przygotowania do wychodzenia ząbków, bo marudzi ostatnio na potęgę. a wgryzanie się w zabawki to na początku dziennym jest. :ico_olaboga: znacie jakieś maście, cco by mu jakoś ulzyc? :ico_sorki:

poza tym życie małżeńskie super! :ico_wstydzioch:

wyobraźcie sobie, że w pierwszą i drugą noc poślubną nie było świętowania łóżkowego, bo byliśmy tak zmęczeni, że nie mieliśmy sił :ico_wstydzioch: :ico_haha_01:

miłego dnia!

lidziasc
Wodzu
Wodzu

08 wrz 2010, 17:48

wyobraźcie sobie, że w pierwszą i drugą noc poślubną nie było świętowania łóżkoweg
hihi nie zdziwilas mnie wcale :)
u nas noc poslubna byla dopiero w srode
kazdy odsypia

ja sie rozchorowalam
wczoraj bylam zdrowa jak ryba a dzis smarkam i mega bol gardla

Wisnia bedzie dobrze---musi byc

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 wrz 2010, 18:43

u nas to samo, mam nadzieje ze mala sie ode mnie nie zarazi

chyba dzis za bardzo pofalgowalam pomylam okno zrobilam 2 prania i posprzatalam caly Zuzi pokoj i ta rana mnie ciagnie, nawet za bardzo nie moge dzwigac zuzi bo boli. a jeszcze okres mam:(

tibby, a co do nocy poslubnej to u nas tez bylo pozno

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 wrz 2010, 19:00

wyobraźcie sobie, że w pierwszą i drugą noc poślubną nie było świętowania łóżkowego, bo byliśmy tak zmęczeni, że nie mieliśmy sił :ico_wstydzioch: :ico_haha_01:
hihi u Nas było podobnie :ico_haha_01: :ico_haha_01:
wisnia3006, kurujcie sie kochane :ico_kawa:
My po szczepieniu młody wazy 7900 i ma 70 cm długości
trochę mu nóżka spuchła więc zrobiłam mu okład mam nadzieje ze raz dwa mu wydobrzeje

[ Dodano: 2010-09-08, 19:02 ]
aaaa i jakbyście czasem trafiły na promocyjne opakowanie czekoladek to chetnie przyjmiemy z Juleczka głosik :ico_wstydzioch: :ico_wstydzioch:
http://www.kinderczekolada.pl/profil/cid,256/

wisnia3006
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 wrz 2010, 19:24

gozdzik, na pewno zglosuje na Julcie jak kupie czekoladki aaa i mam nadzieje ze wygra

Awatar użytkownika
gozdzik
Cyber rusałka
Cyber rusałka

08 wrz 2010, 19:33

:-D Dzięki

[ Dodano: 2010-09-08, 19:34 ]
mój cos marudzi wyciapalismy go a ten śpiący ale zasnąć nie chce :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
kratka
Trzy tysiące lat minęło...

09 wrz 2010, 07:44

hej :-)

tibby piekne zdjecia! :-)

Cycowe dzieci- kiedy zamierzacie dawac cos innego do jedzonka? A moze juz dajecie? Ja poki co robie tylko ekspozycje na gluten mleczna kaszka manna bobovity ale to mikroilosci sa wiec nie nazwalabym tego posilkiem :-D

Wróć do „Przedszkolaczki”