MAm teraz chwile bo mąż ogląda oczywiscie mecz, wiec moge posiedzieć przy kompie. Wróciliśmy od lekarza. Byłam taka dumna z Bartusia bo nawet nie zapłakał tym razem jak robili mu zastrzyk!! Spodziewałam się ze też 2 dawki bedą ale tym razem tylko pentaxim, a żółtaczka dopiero jak skończy 6 miesięcy.
Natomiast zszokowałam sie jak pielęgniarka go mierzyła.
Bartuś waży: 8600, wzrostu ma: 79 cm!! No, normalnie zdębiałam!!
Obwód główki: 43cm. Mój kolosik pobił wszystkich!!
Teraz na szczescie śpi i nie marudzi. Całe szczęście ze tak dobrze tym razem czuje sie po szczepieniu!
hekkate miałam identycznie jak Ty z kupką! Tylko ja byłam sama w domu. Przebrało pampersa i chciałam go zmienić a ty jak otworzyłam to poszło dalej! Jak wytarłam i opanowałam sytuacje to znowu zaczęło wyciekać, cholerka myślałam że padnę! A Bartuś oczywiście się cieszył, jak to on! W końcu nalałam wody do miski i zamoczyłam nonono po dokładnym wytarciu, ale jakby nie ta miednica to nie wytarłabym wszystkiego do czysta! UFFF!!!
Ja nigdy nie zakładalam synkowi czapeczki po kąpieli. Odradzali mi już w szpitalu a wcześniej jeszcze w szkole rodzenia.
karolas wózeczek macie super, a parasoleczka w deche!! My tez mamy taką tylko niebieską! Fajna sprawa!
Ale masz kobieto utrapienie z tymi katarkami! Biedne te Twoje dzieciaczki, ciągle coś do nich się przyplątuje, a Ty masz zmartwienie... My odpukać nic!
asiam_26 biedaczek z Twojego Łukaszka, podcinanie języczka to pewnie nic przyjemnego! Oby trzymał się dzielnie!
Jak widzę pierwsze zdjęcie synka które masz wyświetlone to bardzo przypomina mi mojego Bartka.
Bardzo ładne zdjęcie!!
Moj synek jak jest tak gorąco to częsciej woła o cycka, bo właśnie chce mu się pić. Possie kilka minut i spoko, dzięki temu nie ulewa jak tak krótko je. A Twoj bączek to przeprosił się z herbatką jak mu się chce doić, hihihi:) Niezły szkrabik!
mamciaKochana, hekkate ja wreszcie też muszę wywołac zdjęcia. Ale blizej mi bedzie do ilości mamci niż Twojej hekkate!! Pięknie musiałaś zabulić za 400 zdjec!!
Dziewczyny które karmią butelką: mam pytanie, czy karmicie smoczkiem 1 czy 2?? Jak jade do szkoły to mój mąż daje 1. Ale zastanawiam się czy to dobry rozmiar? Może z tego bardzo dobrze leci, bo po takim karmieniu bardzo płacze jak mu z cycka samo nie leci. Na szczęście tak jest tylko jeden raz, potem sie juz z powrotem brata z moim cycusiem!! Ale martwi mnie że gdyby to częściej się zdarzało że muszę go karmić butelką to może już w ogóle nie chciec piersi...