Awatar użytkownika
kilolek
4000 - letni staruszek

20 lut 2009, 22:03

Byliśmy dzisiaj u alergologa :zly: niestety nowe ograniczenia, już nawet ogórka i pomidora Kubie nie wolno. I dostaliśmy skierowanie do sanatorium :ico_placzek: tzn Kuba dostał, a ja jak chce z nim jechać muzę zapłacić. Z kasą krucho a przeciez samego go nie wyślę na 10 dni :ico_placzek: :ico_placzek: :ico_placzek: już sama nie wiem co robić. Niby allergolog dała to skierowanie, że tam nam zrobią wszystkie badania ale on jest i tak za mały na większosć badań :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Agnieś81
Umiem skakać na skakance po całym forum

20 lut 2009, 22:05

Ciężka przeprawa dziś była. Adaś wstał z takim płaczem po drzemce, że przez godzinę nie mogłam go uspokoić. A kiedy chciałam go nakarmić czy dać pić to od razu głowę odwracał. W końcu namówił się na jogurcika a potem już lepiej poszło. Tak strasznie mi go szkoda :ico_placzek: Mam nadzieję, że szybko mu się polepszy i z tym sikaniem się wyjaśni.
mysiorka023, widzę że u ciebie też wesołe chłopaki :-)

[ Dodano: 2009-02-20, 21:11 ]
kilolek, biedny Kubuś :ico_olaboga:
tzn Kuba dostał, a ja jak chce z nim jechać muzę zapłacić
z każdej strony ciągną nasze pieniądze :ico_zly: jak chciałam z dzieckiem być w szpitalu to musiałam za noclegi płacić :ico_zly: A łóżko należy się mamie karmiącej, której dziecko nie skończyło pół roczku. A dziecko co ma 7 miesięcy to już mamy nie potrzebuje w trudnych chwilach :ico_puknij:

[ Dodano: 2009-02-20, 21:40 ]
Mało tu zdjęć ostatnio to wklejam parę aktualnych moich urwisów

mój przedszkolak - oczywiście w otoczeniu dziewcząt (siedzi na schodku)
Obrazek

Adaś dołączył się do zabawy w starego niedźwiedzia
Obrazek

po prostu odpoczywam sobie :-)
Obrazek

Obrazek

to idę, nie wiem kiedy wrócę :ico_oczko:
Obrazek

w szufladzie, która niestety jest teraz w naprawie
Obrazek

świetny pomysł starszego brata (w tle widać przekręcone uchwyty w szafkach :ico_olaboga:)
Obrazek

chyba drugi inżynier będzie
Obrazek

jak słodko sobie śpi
Obrazek

i jak wyglądam :-D
Obrazek

Obrazek

Awatar użytkownika
Janiolek
Trzy tysiące lat minęło...

20 lut 2009, 22:42

kilolek, jakie mleko pije Kubus? Lenke wczoraj potwornie obsypalo od szyji do pasa i zastanawiam sie czy to nie przez Bebilon Pepti, chociaz piła go juz od ok. miesiaca

[ Dodano: 2009-02-20, 21:44 ]
jak chciałam z dzieckiem być w szpitalu to musiałam za noclegi płacić A łóżko należy się mamie karmiącej, której dziecko nie skończyło pół roczku. A dziecko co ma 7 miesięcy to już mamy nie potrzebuje w trudnych chwilach
w Prokocimiu nalezy ci sie twoj wlasny leżak i bieganie po calym szpitalu do kibla, bo na oddziale nie ma dla rodzicow.

Awatar użytkownika
Agnieś81

20 lut 2009, 22:59

w Prokocimiu nalezy ci sie twoj wlasny leżak
to luksus, ja musiałam udawać, że wcale nie spałam na podłodze obok łóżka mojego dziecka.

Awatar użytkownika
mysiorka023
Jestem mózgiem tego forum!
Jestem mózgiem tego forum!

20 lut 2009, 23:19

w Prokocimiu nalezy ci sie twoj wlasny leżak i bieganie po calym szpitalu do kibla, bo na oddziale nie ma dla rodzicow.
ale to dopiero od niedawna , bo jak ja byłam z moim patrykiem jak był mały to musiałam mieć swój leżak lub krzesło , a na rydygiera jak moja siostra była z synem , bo mu trzeci migdał wycinali to musiała płacić za siebie ale łóżko mieli wspólne :-D to jest właśnie nasza polska , ciągną z nas jak tylko mogą :ico_olaboga:
mysiorka023, widzę że u ciebie też wesołe chłopaki :-)
oj tak a teraz mała im wtóruje :-D

Janiolek, no fakt musimy sie w końcu spotkać , ale może już jak sie cieplej zrobi , bo teraz z tą pogodą nigdy nic nie wiadomo , wczoraj nawet do iki mówiłam że muszę się z tobą w końcu umówić na pogaduchy

[ Dodano: 2009-02-20, 22:20 ]
Agnieś81, a co do zdjęć to moje dzieciaki też tak wchodzą do taboretów :-D

Awatar użytkownika
Janiolek

20 lut 2009, 23:24

Agnieś81, bo moglo byc zle zrozumiane (przepraszam) lezak ktory sobie przyniesiesz. Jak spisz na podlodze to gonia.

[ Dodano: 2009-02-20, 22:25 ]
ja mialam tylko za 3 razem, a tak to udawalo mi sie zalapac na lezak mamusi ktorej dziecko bylo na zabiegu.

myszka105
Zaczynamy gimnazjum!
Zaczynamy gimnazjum!

21 lut 2009, 08:44

ale to dopiero od niedawna , bo jak ja byłam z moim patrykiem jak był mały to musiałam mieć swój leżak lub krzesło , a na rydygiera jak moja siostra była z synem , bo mu trzeci migdał wycinali to musiała płacić za siebie ale łóżko mieli wspólne to jest właśnie nasza polska , ciągną z nas jak tylko mogą
no to jest skandal.Jak leżałam z Dominiką .Pierwsza noc spedzona w świetlicy Dominika w łóżeczku a ja na krześle.Wprowadziły mnie na świetlice zeby nie budzić innych dzieci.Następny dzień to walka o łóżko.Dziewczyny które były wcześcniej miały swoje łóżka a ja musiałam czekać bo które zostało było moje.I co najlepsze jak już wychodziłam ze szpitala piguła do mnie podeszła i powiedziała ze muszę zapłacic za łóżko a ja powiedziałam ile a ona "ze dają nie mniej niż 10 zł"za dobę.Zapłaciłam 10

Awatar użytkownika
kilolek
4000 - letni staruszek

21 lut 2009, 09:53

to luksus, ja musiałam udawać, że wcale nie spałam na podłodze obok łóżka mojego dziecka.
w Grodzisku jjest dokładnie tak samo :ico_olaboga:

Janiolek, Kuba pije bebilon pepti właśnie. Nie mozna być na niego uczulonym. On najwyżej może nie pomagać w uczuleniu, bo ma właściwości lecznicze ale slabsze niż nutramigen. Niiestety nutramigen jest jeszcze obrzydliwszy i chyba droższy

Awatar użytkownika
Agnieś81

21 lut 2009, 10:35

Agnieś81, bo moglo byc zle zrozumiane (przepraszam) lezak ktory sobie przyniesiesz. Jak spisz na podlodze to gonia.
dobrze zrozumiałam, bo tam gdzie Jaś leżał to nie można było z dzieckiem zostać na noc. W szpitalu jest hotelik i tam ewentualnie można przenocować. A w ogóle to od lekarza zależy, ja trafiłam na tego gorszego, który kazał mi szukać miejsca w hoteliku :ico_zly: A i tak spałam na karimacie obok Jasia :-) A w maju czeka nas to samo, jedziemy z Jasiem do Białegostoku na badania i kilka dni w szpitalu nas czeka :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
Janiolek

21 lut 2009, 12:12

kilolek, tak poczytałam i roznie z nim bywa, ma jakies tam bialka na ktore rzadko wystepuje, ale bywa. Pogadałam ze znajoma i wyszlo, ze to jednak od leków. Miały być nieuczulajace. Dzis juz jest lepiej, jeszcze przy szyji troszke zostalo.

Wróć do „Przedszkolaczki”