Damian już świruje, bo śpiący a spac nie chce, a jak sapc nie pójdzie to będe miec nielada przeprawę z nim dziś, bo bedzie dozarty

No mi też niby przepisał antybiotyk ale powiedział, że nie wiadomo czy to pomoże i że sama mam zdecydować czy go brać czy nie. Stwierdziłam, że to bez sensu bo zanim wezmę go w całości i zrobię kolejny wymaz to mogę urodzić a wtedy i tak dostanę przed porodem zastrzyk i tak, a ja już tyle tych leków w ciąży jadłam że sobie darowałam. Jestem ciekawa skąd się to świństwo bierze?miałam antybiotyk, ale lekarz mi powiedział, że to leczenie i tak na 80% nic nie dało
mi lekarz powiedział, że nie ma konkretnych powodów, może zostac po infekcji ale nie musi a może tak po prostu - cięzko znaleźc i wskazac konkretną przyczynę niestety :-(Jestem ciekawa skąd się to świństwo bierze?
- ups,i co teraz?Jak wody odejda to biegiem do szpitala i kroplowka z antybiotykiem?kingoza, a ja niestety mam paciorkowca![]()
- podobno kazdy to ma,ale u jednych jest uspiony,a u innych aktywnyJestem ciekawa skąd się to świństwo bierze?
- mam to samo,Andrzej zachwycony,bo caly brzuch podskakuje,a Zuzka wielkie oczy robi i mysli,ze ja tak potrafie brzuchem ruszacjej jej jej..az zle siedziec
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość