Pozdrawiam i życze zdrówka , zwłaszcza dla Twoich dzieciaczków Maju!!!
  Pozdrawiam i życze zdrówka , zwłaszcza dla Twoich dzieciaczków Maju!!! Pozdrawiam i życze zdrówka , zwłaszcza dla Twoich dzieciaczków Maju!!!
  Pozdrawiam i życze zdrówka , zwłaszcza dla Twoich dzieciaczków Maju!!! , teraz to napewno już będzie ćwiczył te kroczki coraz częściej
 , teraz to napewno już będzie ćwiczył te kroczki coraz częściej   .
 . .
. 

teraz już zacznie chodzić i to szybko
  teraz już zacznie chodzić i to szybko   

tylko mam nadzieje ze szybko przejdzie bpo u nas odciaganie katru jest tragiczne i mam apatar frida i kuba ja go tylko widzi to odrazu sie odwraca a jak mu probuje odciagnac to jest płacz i rzuca sie i wygina wiec unas nie sprawi mu to zabawy .
 tylko mam nadzieje ze szybko przejdzie bpo u nas odciaganie katru jest tragiczne i mam apatar frida i kuba ja go tylko widzi to odrazu sie odwraca a jak mu probuje odciagnac to jest płacz i rzuca sie i wygina wiec unas nie sprawi mu to zabawy . , a jak wam sie podoba Kubus na czworaka??
  , a jak wam sie podoba Kubus na czworaka?? 
    Nie wiem czy Wam pisałam ale Filipek ma juz 5 zeba i chyba idzie nastepny bo dzisiaj w nocy cos okropnie marudził i płakał
  Nie wiem czy Wam pisałam ale Filipek ma juz 5 zeba i chyba idzie nastepny bo dzisiaj w nocy cos okropnie marudził i płakał   Poza tym na szczeście wszystko w porzadku-wszyscy jsteśmy zdrowi i mam nadzieje ze tak zostanie. Od przyszego tyg znowu nowa niania, biedne to moje dziecko ciagle inne opiekunki, mam nadzieje ze ta bedzie ostatnia do czasu jak dostaniemy sie do złobka. Jesli chodzi o czysczenie noska to u nas jest to po prostu horror. musimy trzymac go siła bo tak sie wyrywa nie wspominajac juz o krzyku
  Poza tym na szczeście wszystko w porzadku-wszyscy jsteśmy zdrowi i mam nadzieje ze tak zostanie. Od przyszego tyg znowu nowa niania, biedne to moje dziecko ciagle inne opiekunki, mam nadzieje ze ta bedzie ostatnia do czasu jak dostaniemy sie do złobka. Jesli chodzi o czysczenie noska to u nas jest to po prostu horror. musimy trzymac go siła bo tak sie wyrywa nie wspominajac juz o krzyku   Monis a może byscie sobie zrobili chociaz jeden dzien takiego leniuchowania, tak zeby kompletnie nic nie robic
  Monis a może byscie sobie zrobili chociaz jeden dzien takiego leniuchowania, tak zeby kompletnie nic nie robic   
 Wróć do „Noworodki i niemowlęta”
Użytkownicy przeglądający to forum: Obecnie na forum nie ma żadnego zarejestrowanego użytkownika i 1 gość