No wróciłam od dentysty, nikogo w domu nie ma wiec na chwile sobie na tt weszłam. Strasznie bolało jak robił, na szczescie mam to już za sobą i ząbek śliczny, jestem bardzo zadowolona.
Tuska, ja smaruje Nivea Q10, i jestem zadowolona, , bo po pierwszej ciąży to wogole nie mam rozstepow na brzuchu, za to mam kilka kresek wysoko na udach, bo poprostu uda z dnia na dzien mi sie rozrosły i od razu czerwone krechy pojawiły, teraz juz są blade, i mało widoczne. Wiec z tymi rozstepami niegdy nie wiadomo, jesli stopniowo bedziesz sie powiekszać to uda ci sie jakos je powstrzymać, a jesli rozrośniesz sie z dnia na dzien to skora naprawde chyba juz tego nie wytrzyma., no ale smarować sie trzeba
kasiulinka, oj, kości ci pękają, mnie ostsnio na wieczor tak mocno bolą że ciązko wytrzymac i sie ruszyć
NOWA, a u nas swieta beda wyglądały tak:
gdzies na 16 wigila u mojej babci, gdzie zbierze sie cała rodzinka, potem jedziemy na wigilie do teściów( na wies), a wieczorem wrocimy tu i bedziemy sie objadać i cieszyć prezentami.
Natomiast na drugi dzień,od rana przyjmuje życzenia

na wieczor idziemy do mojej siostry bliźniaczki, ponieważ mamy urodziny (24) i razem je zawsze obchodzimy, wiec ona przyjęcie małe robi dla znajomych.
spinka, tak szybko sie mnie nie pozbedziecie, jeszcze bede do Nowego roku tu zaglądać tylko poprostu rzadko
A no i byłam w srode u fryzjera, moge wam pokazać zdjęcie
Przed chwilą robiłam