Ja dostalam skierowanie do szpitala na jutro,dzis mam brac czopki przeciwwymiotne co 6 godzin i jak do rana nie przejdzie - to do szpitala

oj biedactwoJa dostalam skierowanie do szpitala na jutro,dzis mam brac czopki przeciwwymiotne co 6 godzin i jak do rana nie przejdzie - to do szpitala
- nie wiedzialam,to niech spada ta dyrektorkaod zeszlego roku jest obowizek przyjedzia dziecka do przedszkola i szkoly podstawowej z kazda niepelnosprawnoscia
przy cholestazie jest tak że maxymalnie sie czeka do końca 37 tyg ciąży a że łożysko jest już stare wczoraj dokładnie oglądal to nie bedą ryzykowac dodatkowo nie chcą mnie już dłużej męczyć bo skórę z siebie zdrapię P. mnie wieczorem codziennie drapie najgorzej stopy tak swedzą że jak mnie drapie to tak wzdycham jakbym orgazmu dostawała błogie uczucieasia, Ula już pojutrze będzie z nami. jak się z tym czujesz? myślisz, że to dobra decyzja? a może jak jest TAK ŹLE z twoim samopoczuciem to ginek jakoś wszystko przyspieszy co? nie da się? a jakbyś się zgłosiła znów do szpitala i powiedziała co i jak tam się ma?
Rybciu aby to nie to było chociaż dobrze sprawdzić bo czesto cholestaza i cukrzyca chodzą parami moja koleżanka z forum z Frankiem miała cukrzyce i pod koniec ciązy przyplątała sie też cholestaza . Trzymam kciuki aby to nie to byłoA jak bedzie poprawa,to dostalam skierowanie na badania w kierunku cholestezy - ale mnie nic nie swedzi,wiec mysle,ze to nie to
Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”
Użytkownicy przeglądający to forum: Ahrefs [Bot] i 1 gość