Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

27 wrz 2009, 16:40

Heeja...

i ja wpadlam wrzucic kilka fotek z dzisiejszego dnia :-D

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

Obrazek

a tu jeszcze filmik

http://tinypic.com/player.php?v=35n4mwz&s=4

:ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

MARGARITA - Maja jest swietna, nie moge sie napatrzec na te Jej wielkie cudne oczy!!!! :ico_szoking: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Napis na bluzce- czadowy!!!

Co do filmiku, na ktorym Maja tanczy :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: ooo maatkooo, Ona jest NIESAMOWITA!!!!! Ale daje czadu, az zawolalam pana, zeby obejrzal!!! Jestesmy zauroczeni!!!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Chyba rosnie Wam niezla tancerka latino... :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Plywa tez niezle!!!

Zuzka tez sobie tancuje, ale zazwyczaj na kolankach...

IWONKA- znicz byl szklany, ale Zuzia skaleczyla sie chyba o te blaszana pokrywke, ktora ma po bokach dziurki - ja nie zwrocilam uwagi, a Ona pewnie trzymala kciuk w tej dziurce, dlatego tak skorka jej sie zdarla...

JAGNA - jak po wizycie tesciow?? Przezylas??

my wlasnie skonczylismy jesc lasagne, pan sie na chwile polozyl, bo zaraz idzie na noc do pracy, Zuzka rozrabia w kojcu, a ja sie relaksuje przed kompem... :-D

Awatar użytkownika
margarita83
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

27 wrz 2009, 18:57

MARGARITA - Maja jest swietna, nie moge sie napatrzec na te Jej wielkie cudne oczy!!!! :ico_szoking: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
Napis na bluzce- czadowy!!!

Co do filmiku, na ktorym Maja tanczy :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: :ico_szoking: ooo maatkooo, Ona jest NIESAMOWITA!!!!! Ale daje czadu, az zawolalam pana, zeby obejrzal!!! Jestesmy zauroczeni!!!!! :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: Chyba rosnie Wam niezla tancerka latino... :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:
:ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

ja zawołałam swojego p. zeby pokazać mu jak Zuzka cieka, też jesteśmy zachwycenie - przeciez ona sie wiecznie usmiecha :DD
Zdjatka super, szkoda tylko ze to ostatnie dni takiej pogody :-/
Ciekawe jak shoo minęła podróż i Jagnie wizyta teściów :-|
Zuzka rozrabia w kojcu, a ja sie relaksuje przed kompem... :-D
o rany jak ja ci zazdroszcze, u nas kojca nie ma odkąd Maja zaczęła chodzić :ico_olaboga:
Jak tylko usiądę do kompa to mała zaraz wyje i wyciaga ręce zeby ja brać a jak P. siedzi to mała nie reaguje :-|
dzisiaj Maja spała u teściowej i wstała o 5 rano, na drzemke poszła dopiero o 14,30 i teraz już nie tomna jest. Ide ją kapać i kładziemy "Dziubka" spać ;-)

Awatar użytkownika
Jagna30
Trzy tysiące lat minęło...

28 wrz 2009, 07:29

witam z poranna :ico_kawa:

musze wyslac dzieci do szkoly...za chwilke napisze cos wiecej... :ico_oczko:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 wrz 2009, 07:57

i ja witam z ranka :)

MARGARITA - co znaczy zwrot "cieka???" :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:

JAGNA - Ty to masz dopiero na głowie... trójka dzieci... ehh... :ico_olaboga: jak Ty sobie radzisz??

Awatar użytkownika
Jagna30

28 wrz 2009, 08:24

no...,jestem :-D

dopijam kawusie....Emilka wytrabila flache...teraz sie bawi... :ico_brawa_01:

Gie-Zuzia juz sobie niezle radzi ... :ico_brawa_01: i Margarita ma racje...ona jest wiecznie usmiechnieta... :ico_brawa_01:
no ale,majac takie doleczki.... :-D

jezeli o tesciow chodzi...nie siedzieli zbyt dlugo..wpadli na kawe...jakos dałam rade,hahha :ico_oczko:
JAGNA - Ty to masz dopiero na głowie... trójka dzieci... ehh... jak Ty sobie radzisz??
jak byłam w ciazy z Emi..bałam sie cholernie..jak to wszystko bedzie wygladało....jak sobie dam rade...ale jest ok...chlopcy juz sa na tyle duzi,ze pomoga.
czasem nie powiem,natłok obowiazkow mnie przerasta..

naszczescie rzadko mi sie do zdarza :ico_sorki:
zapewne gorzej by to wszystko wygladalo gdybym miala taka trojke rok po roku.... :ico_szoking: :ico_olaboga:

teraz tak z innej beczki....
Film "Oszukana" zrobil na mnie ogromne wrazenie...A.Jolie idealnie pasowala mi do tej roli...jestem zachwycona jej gra...
oczywiscie poryczałam sie jak głupia.... :ico_placzek: jak ktoras z Was nie widziała tego filmu naprawde polecam... :ico_oczko:

[ Dodano: 2009-09-28, 08:31 ]
wczoraj (chyba) widziałam SZKRABIKA na forum...i nawet do nas nic nie napisała... :ico_placzek:
w ogole cos dziewczyny zaniedbały nasz watek.... :ico_placzek:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 wrz 2009, 08:46

Gie-Zuzia juz sobie niezle radzi ... i Margarita ma racje...ona jest wiecznie usmiechnieta...
no ale,majac takie doleczki....
:-D :-D :-D :-D dzięki... te dołki i mnie rozbrajają... :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:
jak byłam w ciazy z Emi..bałam sie cholernie..jak to wszystko bedzie wygladało....jak sobie dam rade...ale jest ok...chlopcy juz sa na tyle duzi,ze pomoga.
No tak, Nimi juz nie trzeba sie tak mocno zajmowac... to juz praktycznie dorosli chlopcy...
jezeli o tesciow chodzi...nie siedzieli zbyt dlugo..wpadli na kawe...jakos dałam rade,hahha
to dobrze :-D
teraz tak z innej beczki....
Film "Oszukana" zrobil na mnie ogromne wrazenie...A.Jolie idealnie pasowala mi do tej roli...jestem zachwycona jej gra...
oczywiscie poryczałam sie jak głupia....
jak juz pisalam kilka dni temu, bylam na tym w kinie... Film mi sie bardzo podobal, ale akurat mam odmienne zdanie co do wielkoustej... :-D Mi ona srednio pasowala do roli, ale to moze wynika tylko i wylacznie z tego, ze identyfikuje ja z zupelnie odmiennymi postaciami, ktore grala (L. Croft, etc)

ale film takze polecam...

[ Dodano: 2009-09-28, 08:51 ]
czy SHOO juz w Polsce??
Będzie miala dostep do netu, zeby do nas zajrzec, nie wiecie?? Mam nadzieje, ze tak :)

Awatar użytkownika
Iwona H
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

28 wrz 2009, 09:41

Czesc kobitki

Gie, świetne zdjęcia, brawo dla Zuzi za chodzenie ( i się doczekałaś :ico_oczko: )
co znaczy zwrot "cieka???" :ico_noniewiem: :ico_noniewiem:
pewnie chodzi o to,że wszędzie jej pełno, chyba...
Film "Oszukana" zrobil na mnie ogromne wrazenie
jak ktoras z Was nie widziała tego filmu naprawde polecam...
ja jeszcze nie widziałam, muszę sobie ściągnąć i oglądnąć
w ogole cos dziewczyny zaniedbały nasz watek.... :ico_placzek:
kogo masz na myśli?
czy SHOO juz w Polsce??
pewnie tak
Będzie miala dostep do netu, zeby do nas zajrzec, nie wiecie??
chyba będzie u rodziców to i dostęp do neta będzie ale czy znajdzie czas żeby zaglądnąć do nas??? :ico_noniewiem:

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 wrz 2009, 09:46

witaj IWONKA :-D
Gie, świetne zdjęcia, brawo dla Zuzi za chodzenie ( i się doczekałaś )
tiiaaa, dzięki... :ico_sorki: :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Jagna30

28 wrz 2009, 10:28

Czesc kobitki
czesc :-D

kogo masz na myśli?
w sumie ,tak ogolnie...czasem cisza jest przez caly dzien.... :ico_placzek:
jak juz pisalam kilka dni temu, bylam na tym w kinie... Film mi sie bardzo podobal, ale akurat mam odmienne zdanie co do wielkoustej... Mi ona srednio pasowala do roli, ale to moze wynika tylko i wylacznie z tego, ze identyfikuje ja z zupelnie odmiennymi postaciami, ktore grala (L. Croft, etc)
no usta to ona rzeczywiscie ma imponujace...
ja nie ogladałam L.Croft...(nie lubie filmow tego gatunku)
Angelina jakos kojarzy mi sie z dziecmi... :ico_oczko: takze do roli pasuje jak ulał...zreszta nominowana byla do Oscara za role Ch. Collins...

Iwona H, oto zwiastun tego filmu...;)
http://film.wp.pl/cid,2810,id,27271,tit ... astun.html

Awatar użytkownika
Gie
Cyber rusałka
Cyber rusałka

28 wrz 2009, 10:31

JAGNA - ja tez nie ogladalam Lary Croft, bo to zdecydowanie nie moje klimaty, ale nie zmeinia to faktu, że Ona kojarzy mi się właśnie z tą rolą...

ale film, polecammmmmm.... :ico_haha_01:

Wróć do „Mam dwa latka, dwa i pół”