Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

29 lis 2008, 12:12

Anuszka ja juz z samego rana głosik oddałam :-D a gdzie to sie sprawdza na ktorej Olinek jest stronce??

Awatar użytkownika
aniabella
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

29 lis 2008, 12:13

aniabella ja robiłam posiew ostatnio. W piatek o 19 zaniosłam próbkę do laboratorium, a w środę rano miałam wynik z antybiogramem - więc nie wiem skąd te 10 dni. Zapłaciłam 50 zł.
gaga, to super, rzeczywiście szybciutko. wczoraj się pytałam w lux medzie i jakaś położna powiedziała, że czeka się ok 7-10 dni bo bakterie muszą się wychodować, zawsze tyle tam czekałam a w szpitalu jeszcze dłużej. zapytam lekarza w środę co powie, moze zaznaczy, ze cito i żeby jakoś to przyspieszyli

Awatar użytkownika
Anuszka
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 lis 2008, 12:13

musisz wysortowac na najwyzej oceniane i ona jest na razie na 17tej... a musi byc na 12tej... :-(

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

29 lis 2008, 12:17

hej hej

aniabella, może Chłop na tle nerwowym ma tę gorączkę... bo mój jak się czymś mocno martwi to też zaraz chory...
no i suprr, że dzidzia Twoja rośnie, a Ty postaraj się ze wszystkich sił jak najmniej denerwować :ico_sorki: i może rzeczywiście spróbuj zadzwonić do laboratorium i zapytać ile ten posiew kosztuje prywatnie i czy byłby szybciej... bo to niby 50zł, ale jak trzeba szybko założyć ten pessar to lepiej wydać trochę kasy....

Anuszka, ja już też głosowałam :-)

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 lis 2008, 12:38

istem :-D istem w domku...jeszcze w domku ;| mam fenoterol.... i zaraz ide wziasc pierwsza tabletke rozwarcie jest zewnetrzne .... i powiedzial ze nie ma co panikowac ale watpi ze do stycznia nie wytrzymam .... jakby sie cos dzialo mam dzownic i miejsce mi od razu znajdzie w spzitalu o to mam sie nie martwic..... a teraz nie chce zebym sie przestraszyla szpitalem i mam lezec lezec i lezec i brac feneterol..... magnez duza dawke urosept i witaminki nospe moge sobie darowac ...ale raz dziennie moge wziasc to tylee... ide bo mamusia przyjechala ide lezec papa

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

29 lis 2008, 13:28

milutka204, to teraz Kochana plackiem leżysz.. ale za to masz dobry pretekst żeby naodpoczywać się i możesz bezkarnie czytać na przykład całymi dniami książki o maluszkach... :-)

moja koleżanka ze Szkocji, Edytka-Poccoyo już rozpakowana :-) :ico_brawa_01:
jeszcze tylko Motylek i czas będzie na grudniówki...nooo, a potem na nas :ico_sorki:

Awatar użytkownika
Marcia77
Wodzu
Wodzu

29 lis 2008, 13:29

moja koleżanka ze Szkocji, Edytka-Poccoyo już rozpakowana
to super :ico_brawa_01: :ico_brawa_01:

Awatar użytkownika
ananke
Wodzu
Wodzu

29 lis 2008, 14:09

noo, ja jestem z doskoku... sałatka zrobiona :-) kupiłam wczoraj dużą puszką tuńczyka (400g) i się zastanawiałam, co zrobię z połową, bo nie potrzebuję za dużo do sałatki (mała miskę robię)... noo, ale Młody mi puszkę otworzył (jako asystent :-D ) i zeżarłam polowę tej puszki... :-D heh.. chyba mi się ryby chciało :-)

noo i pranko już też zrobione, odblokuje zaraz drzwiczki to lecę rozwiesić i wstawię następne :-) i tym sposobem 1/3 z listy juz zrobiona :-) bo kuchnię uprzątnęłam robiąc sałatkę :-D

donatka26
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 lis 2008, 14:09

ja właśnie wróciłam z miasta , deszcz pada, straszny ruch w mieście, zakupów z mama tyle zrobiłyśmy :ico_olaboga: , ale najważniejsze to, że mam zapas owoców, mandarynki, pomarańcze no i banany :-D
a Mały to tak szalał :ico_szoking: , , że ledwo kierowałam i chodziłam, teraz będę leniuchować :-)
aniabella, milutka trzymajcie się, myślcie pozytywnie, leżcie i odpoczywajcie, no i się nie denerwujcie :ico_nienie: , będzie dobrze :ico_oczko:

Awatar użytkownika
milutka204
Cyber rusałka
Cyber rusałka

29 lis 2008, 14:13

ananke, leże leze ale musze was czasem tu poczytac nie ma nawet innej opcji!!! :ico_nienie:

wzielam ten lek i narazie nic sie nie dzieje oby tak dalej...zaraz magnezik wypije idt :-) a moje malenstwo tak sie dzis wypina ze az boli

mamusia jest i mi posprzatala:D bo ja przeciez niemoge;/ ...a wiecie co zdziwilam sie bo chlop zaczal robic wszystko tzn ja mu mowie co trzeba zrobic a on dobrze ze to zrobi i wogole ale pojechal na wies.... no i mama przyjechala wiec posprzatala a wiec on bedzie mial malo do roboty...ale zgaga mnie pali.... jesc co jest jutro jakos cos ugotuje musze;)

donatka26, u nas tez duzo ludzi :ico_olaboga:

to chyba przez te andrzejki czy jak???

Wróć do „Ciąża, czyli nasze 9 miesięcy”