Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 sty 2009, 22:23

Daria musicie przetrwać :ico_sorki: :ico_sorki:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 sty 2009, 22:25

Hej!!!

jestem dopiero..
Frydza więc już wiesz o co chodzi. Na allegro szału nie ma, ale myślę, że warto poszukać bo to bardzo rozwijająca zabawka. Hania miała etapy że się tym nie bawiła, ale teraz lubi sobie poukładać i mulę też często wyciaga.
Glizdunia śliczne zdjęcia! i wielkie :ico_brawa_01: dla Mayci za bayowanie :ico_haha_01: i za puzzle, cudnie jej idzie!!!!
KUlka witaj i napisz coś więcej...tak długo Cię nie było!
Juli no super, że wodę już macie!!! a z gadaniem spoko, ruszy jeszcze...trochę ma na to czasu!
Jagódka to co, bić brawa??? kiedy jakieś oficjalne wiadomości?
Lady no geje widzę biją rekordy :ico_haha_01: naczytasz się za wszystkie czasy...hehehe
Kamizelka witaj kochanie! i cieszę się niezmiernie, że tak Wam idzie! powodzenia, trzymam kciuki za pracę i mocno całuję młodego, że tak ślicznie śpi!!!
Juli wiesz co...no ja tam gejów toleruję...ale generalnie dla mnie to nie powinni mieć dzieci...więc nie będę Hance takich rzeczy pokazywać. Chciałabyś mieć 2tatusiów? dla mnie to beznadzieja...niech oni sobie żyją razem...ale jak to Jacyków powiedział ostatnio..."patologia rodzi patologię"

postaram się Wam pokazać jak Nutka se dziś w kąpieli gadała.."jedzie pociąg z daleka" :-D
byliśmy u dermatologa...Hania się dobijała sama do drzwi "dotola" :-D Zaczepiała w poczekalni kobietę, "dobly" do niej mówiła, wyłudziła husteczkę, wycierała nos i mówiła że ma tam "babole" :-D u lekarki chciała "pisu" a potem "umyć jęcie" :ico_zly: i robiła sceny...No i za 60zł się dowiedziałam, że takie zmiany mogą występować przy atopowej skórze...że może uczulenie na coś...może ten nabiał...ale stwierdziła, żeby nie odstawiać, bo to dziąła jak naturalna szczepionka taki kontakt z alergenem...że zmiany są bardzo małe i delikatne, żeby nie panikować. Mam podawać zyrtec i stosować cutivate przez ok.2tygodnie...powinno zejsć. Jak nie to kontrola. zobaczymy...
a dziś miałam klientkę, hurra, wreszcie....
i w sumie kiepski dzień...kumpela z dawnej pracy kiedyś pisała ze się rozwodzą, że mąż ją zdradza, 2lata po ślubie, małę dziecko mają...i jeszcze ją wyrzucił z mieszkania i ubliżał itp...dziś pisałam do niej, a w odpowiedzi on mi napisał że "to nie jest numer tej maciory" itp itp...Więc mu napisałam że może trochę kultury, że nie wie z kim pisze to nie musi od razu pokazywać że z niego cham i prostak...zaczął do mnie wydzwaniać, pewnie myśli ze to ktoś z jej rodziny. I mnie cały dzien dręczy a ja nawet idioty nie znam :ico_olaboga: wydzwaniał do mnie z 10razy dziś...masakra!!! zbywałam do słowami gówniaż, debil i spadaj...na razie dał spokój...ale jak jutro znów będzie to musze pojechać poszukać tej laski w pracy, bo nei mam z nią rzadnego kontaktu, nawet nie wiem jak ons ie nazywa...wiem, że pracuje w policji, więc jak przegnie to na milion procent pojadę i złożę tam na niego skargę albo coś...

z J wcale niefajnie....czekał wczoraj ale nie na mnie...oglądaliśmy film...super! :ico_noniewiem: dziś mnie jakoś wkurza...e, co za życie...
jedyne fajne to to, że moi rodzice dzwonią, że wypoczywają dobrze, ojciec znalazł 200zł na ulicy :ico_brawa_01: i mama mi powiedziała, że mamy sobie rezerwować tam termin, hurra! pojedziemy se na 3-4dni, bez Hani!!! cieszę się ale jednocześnie mi dziwnie...pewnie bedę o niej myśleć non stop...
zgrywam już filmik na youtube...

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

13 sty 2009, 22:26

Jagodka,nalezy Wam sie!!!!!!bo koncowka byla beznadziejna nie?
u mnie od sierpnia bylo zle ze zdrowiem a teraz kicha z kasa...moze za rok bedzie lepiej;)

Awatar użytkownika
KUlka
4000 - letni staruszek

13 sty 2009, 22:34

Wpadłam powiedziec dobranoc ...

Widze za Kamizela została :) a gdzie ta praca z dziecmi gdzie ??

ja dzis padam na twarz ... zmeczona ...

Urodziny zrobiłam na placu zabaw ... tort .. .ciasteczka i heja zabawa paro godzinna ... kulki slizgawki ... podobało sie :)

teraz jeszcze dla rodziny musze zrobic ale nie chce mi sie .... wrr.... no ale coz ..

Glizda kominek fajna sprawa ... i taki inny rodzaj ciepła .. no i te nowe za szyba to tez nie czasy kiedy cała chałupa w sadzy i dymiehehe

Awatar użytkownika
kamizela
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 sty 2009, 22:36

KUiKa w domu dziecka :ico_haha_01:

Ja już padam na pysk więc na dziś mówię dobranoc papapa

Awatar użytkownika
Juli
Mistrzu dwa tysiace!
Mistrzu dwa tysiace!

13 sty 2009, 22:37

O tych ksiazeczkach - ja nie wyrazilam swojego zdania...:):
Ja mysle podobnie. BEde mowila Miskowi o takich rzeczach.. typu inne kolory skory, inna orientacja seksualna, niepelnosprawni.. Też nie chcialabym zeby widok dwoch tatusiow byl dla niego normą. JEszczenasze prawo na tonie zezwala.. Wiec mam nadzieje, ze nie bedzie miał w szkole kolegow, czy kolezanek z takich rodzin. Szkoda mi byloby takich dzieci.
Ja rowniez jestem za modelem mama, tata, dzieci..

Zborra- Swietnie, ze sobie odpoczniecie.. 3-4 dni to w miare dlugo.. wiec napewno zregenerujesz sie.
Co do tego typa, ktory tak potraktowal kobiete.. Szkoda słow. ale wyjasnilo mitroche to na koncu, ze pracuje w policji.. To jest masakra, ale sluchajcie -u nas policjanci są w klubie bramkarzami. JEst bezpieczniej ze wzgeldow prawnych.. szefostwo ma cicha umowe z nimi.. I nie uwierzycie, jakie z nich są debile. Wielkie karki,kretyni,głupki.. Male mozdzki.. Zamawiaja sobie dziwki, cpają, chleją, zdradzają zony.. No najwieksza mafia jaka moze byc.
Zreszta mojej przyjaciolki tatus jest policjanet,m. Alkoholik,oblech, walidodziewczyn takimitekstami..Nic tylko dziweczki, piweczko,kumple, schadzki "policyjne"... Najgorsze tałatajstwo.. :/ fee.

Zborra- My tez mamy cutivate. Jest sterydowy, ale dziala.. Smaruje jak Mis ma duze uczulenie i skutek jest natychmiastowy. Oby Hanutka nie miala duzych tych zmian "atopowych" i mogla jesc wszystkie smakołyki :-)

Jagódka- Oby bylo pozytwnie-na kazdej płaszczyznie. Niech ten nowy rok bedzie lepszy..tak naprawde!

Awatar użytkownika
GLIZDUNIA
Wodzu
Wodzu

13 sty 2009, 22:38

Zborra,no to w sumie dobrze ze masz nic nie robic...ale czy to napewno ja zahartuje od tej alergi?moze i tak..nie znam sie...oby zniknelo i nie wrocilo...albo slabsze chociaz...dawaj gadulke!!!i super ze pojedziecie!!troche zazdroszcze :ico_wstydzioch: ...tez bym sie gdzies walnela..no ale....od czego sa marzenia nie? :ico_oczko:

Kulka,o jak oryginalnie na placu zabaw...a nie za zimno bylo? :ico_noniewiem: a kominek no super ale my przeciez sobie zamontowac go nie mozemy nie :ico_haha_01:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 sty 2009, 22:43

Juli sterydowy? cholera...myślałam, że nie... :ico_wstydzioch: no trudno. A do policji...to ja też znam samych kretynów!!!
Glizdunia no dizęki...to w sumie dzięki J rodzicom, bo za kaskę ze świąt pojedziemy, inaczej mogłabym pomarzyć. Problem jest taki, że tam są ćwiczenia, basen itp...więc czeka mnie zakup stroju, dresu, adidasów...porażka!!!

i muszę obiad lecieć zrobić, wrrrrrrr............jeszcze wypać se chciałam w ręku...ble, ble, ble

ladybird23
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 sty 2009, 22:46

jagodka no tak, mi tez to mowia, ale ja chyba bym umarła jak sobie pomysle ze 1 dzien bym nie mogła jej przytulic i buziaka dostac..nie no to nie dla mnie, jeszcze nie teraz..u M. w pracy przyszła jedna nowa z malusim dzieckiem i pojechała na to szkolenie i ona wyła całymi dniami i dzieciak ponoc tez :ico_olaboga:

Awatar użytkownika
zborra
Cyber rusałka
Cyber rusałka

13 sty 2009, 22:59

Lady no różnie bywa.........ja bym może nie wyła, ale po 2tygodniach tęskniłabym jak diabli!!!
Glizdunia no właśnie, obawiam się ze niewykluczenie mleka pogorszy sprawę...nie wiem co robić...może ograniczę jak się da, poczekam....podleczę...mam nadzieję, że uda nam się dotrzeć do tej poradni co jeździliśmy, tam przyjmują też alergolodzy, moze zrobią jej jakieś testy?

[ Dodano: 2009-01-13, 22:00 ]
http://pl.youtube.com/watch?v=hjWN7zq9uLM

Wróć do „Pierwsze kroczki, czyli roczek za mną!”