Iza nie przejmuj się że Mirelka przybiera dużo na wadze, popatrz na mojego Bartusia! Do 8600 kg jeszcze Twojej niuni dużo brakuje!!
JA mam rece juz do kolan od dzwigania!! Ale do podwojenia wagi brakuje mu 0,9 kg.
karolas no właśnie te pryszcze i dodatkowe kg, mnie przerażają ale skoro
asiam_26 piszesz że nic Ci się po tych tabletkach nie dzieje, to może warto... Asiam_26, a tobie lekarz powiedział jak to stosować, bo mnie nic nie powiedział. Tylko wypisał receptę. Piszesz że bez przerwy masz zażywać, czyli opakowanie po opakowaniu. Nic mi moj nie powiedział, wredota!!
Nie wiem co robić.
Ja mam o tyle dobrze że moja siostra ma rabat i ja za nie zapłaciłam 33 zł. Ale leżą mi na biurku i ciągle się waham...
Powiedzcie czy zdażyło się waszym dzieciaczkom żeby wpadło im coś do oka? Mojemu Bartkowi wpadł włos i nie miałam pojęcia co zrobić. Miał go 2 dni i teraz już go nie iwdzę. A nie udało mi sie samej go wyciągnąć. Wacikiem robiłam, jeździłam palecm delikatnie po powiece i nic... Co tu robić w takich okolicznościach?
Mój Bartosz też pcha wszystko do buźki. Piąstki to prawie całe wkłada. Hekkate Twój Daniel robi tak jak Bartuś, tak pcha że aż go cofa, hahahah:)
hekkate to ja pisałam ze w szkole rodzenia odradzali nam czapeczek w domu, nawet po kąpieli. Ale nie powiem Ci dlaczego konkretnie, bo nie pamiętam. Ale pewnie chodzi o przegrzewanie. Ze jak w domu jest ciepło po kąpieli to nie ma sensu kisić tej główki dodatkowo.