Awatar użytkownika
moniś
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

24 wrz 2007, 23:59

A moj Kubus chyba jest jedynym tu dzieciaczkiem ktory nie ma ani jednego zabka cikawa jestem kiedy sie pojawi pierwszy bo juz tych alarmow było wiele a tu nic nie ma zadnego .
Agusia mozemy zrobic ale jak jest łądna pogoda w wekeend to moj maz nie moze sobie zrobic wolnego bo tej łądnej podody juz nie bedzie za wiele a w tygodniu to za wiele on nie zrobi bo wraca z regoł pozno z pracy a co drugi tydzien wyjezda w trase za granice i widziz ja k to wyglad jak chcemy am isc to musimy sie spieszyc ale ja to duzo tam nie robie bo co baba moze robic na budowie ale juz jestem tym zmeczona bo to musze ekipy pilnowac a to po cos jechac i tak ciagle a nie wspomne o mojm mezo on juz wogole ma dosc .
A do tego jeszcze moja mama złamał sobie zebro wiec obowiazkow mi doszło :ico_olaboga:

Margot
Maniak forumowy
Maniak forumowy

26 wrz 2007, 11:55

Moniś Kubuś śliczny :ico_brawa_01: a co do zębów to się nie martw...wyjdą.Na razie masz przespane noce i nic go nie boli więc ciesz się chwilą :ico_haha_01: ja pierwszego zęba miałam jak miałam 13 miesięcy więc jest jeszcze czas.Wszystkim mamom i dzieciaczkom życzymy zdrówka.
Ania już całkiem dobrze sama chodzi i na spacerze to ja muszę iść za nią tam gdzie Ona chce....uwielbia zjeżdżalnie i takie dziwne drabinki, no i karuzelę

Obrazek
Free image hosting by http://www.holdthatpic.com/ Obrazek
Free image hosting by http://www.holdthatpic.com/

Co tu tak pusto ? Gdzie jesteście?

julie_377
Umiem skakać na skakance po całym forum
Umiem skakać na skakance po całym forum

26 wrz 2007, 20:50

witam!
natus tez juz sam zasuwa az milo... nie umiem wgrac filmiku bo bym wam pokazala :ico_wstydzioch: moze ktos mi poradzi jek to zrobic??? :ico_haha_01:

mam nadzieje ze chorowitkom juz lepiej
u nas zimno i brrrr dzisiaj kupilismy butki na zime i czape z szalikiem :ico_haha_02: cos mi natek dzis zaczal pokaslywac wiec trzeba go bedzie poobserwowac a ja do poniedzialku bede zalatana :ico_olaboga: ehhh no coz takie zycie nie ma nic za darmo :ico_oczko:

pozdrawiamy

Awatar użytkownika
moniś
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

29 wrz 2007, 10:47

Witajcie mamusie :-)
A gdzie wy sie podziewacie pusto tu u nas !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
U nas troche lepiej Kubus ma troszke mniejszy katarek i jakos w miare pogodził sie z odciganiem. A ja tez jeszcze mam tylko tyle ze w zatokach gdzies mi sie zatrzymał .
Fajnie macie ze wasze maluchy juz chodzm moj Kubus to jeszce ani sni o chodzeniu teraz włazyłm do do chodaka u mojej mamy jak jade bo unas niem miejsca ale jeszce nie chodzi w nim ciekwa jestem kiedy mu sie uda choc kawłęk przejsc :ico_noniewiem:
A jaki z niego koputreowiec :ico_haha_01: nie daj bog rzebym go posadził przy kompie bo jak chce odejsc to jest straszna awntura.
Julie jak tam wasz wyjjazd udał sie bo ja nie wim czy juz pisałas bo co nie co opsciłm??????????
Margot to rzezcywiscie pozno miłas tego pierwszego zeba ale wie ja sie boje zeby mu wszystkie naraz nie szły to byłby bol dopiero :ico_placzek:

Margot
Maniak forumowy
Maniak forumowy

30 wrz 2007, 11:35

Myślę że Kubusiowi naraz wszystkie nie wyjdą...spokojnie :-) Ani wychodziły na raz cztery górne,dwie jedynki i dwie dwójki i nie byłoby jakoś specjalnie źle gdyby nie przyplątała się wtedy trzydniówka.Będzie dobrze nie martw się.A na ząbkowanie nie stosuję żelu tylko taki lek w aerozolu nazywa się HASCO SEPT. Psikasz na dziąsełka i jest super!!! To jest także na ból gardła więc bardzo wygodne dwa w jednym :-) Polecam!!!

Awatar użytkownika
moniś
Biegaczostruś na forum
Biegaczostruś na forum

01 paź 2007, 00:21

Dzieki Margot ja włąsnie kupiłam zel i ale spytam sie w aptece o to co mi napisłas .
A dzis bylismy w figloraju na urodzinach synka kolezanki Kubuś siedził w piłkach i bardzo sie cieszzył jezdził autkie i trktorm oczywiscie musielismy go trzymac jak zgram zdjeci to wam pokaze super sprawa ale dla takich troche wiekszych dzieciaczkow

Awatar użytkownika
maja
maniakogadacz
maniakogadacz

01 paź 2007, 22:04

Witajcie!
Bardzo nie lubię jesiennej aury bo wtedy nie mam ochoty na nic, mimo że pogoda u nas od dwóch dni śliczna, ja jestem w strasznie złym humorze. Mąż w niedzielę zabrał nas na piknik, było wspaniale ale niestety nie rozwiazało to moich problemów :( . U nas kataru ciąg dalszy, trwa to już trzeci tydzień więc lekarz przepisał antybiotyk bo infekcja przeniosła się też na gardło. Mam nadzieje że to pomoże bo mały strasznie marudny jak cały czas cieknie mu z nosa. Teraz musze nadrobić lekturę z tego co napisałyście wcześniej, choć widzę że frekwencja bardzo mała :ico_noniewiem: . Pozdrawiamy cieplutko!

Agusia
Częstowpadacz na plotki
Częstowpadacz na plotki

03 paź 2007, 21:06

WITAJCIE! FAKTYCZNIE FREKWENCJA U NAS NIEZBYT DUZA ale osobiście sie nie dziwie bo sama jestem zabiegana, dom, praca, dom i tak w kólko. Jakos czasu na wszytko barakuje, szybko ciemno i coraz chłodniej :ico_olaboga: Nie lubie tego okresu bo wiem ze teraz bardzo długo bedzie zimno, nie mogłoby tak być ze jesien i od razu wiosna :ico_oczko: u nas po staremu, Filipek nadal próbuje chodzic, robi kilka kroczków i na koncu bęć :-D Czekamy teraz az złapie równowage. Pozdrawiam,

Margot
Maniak forumowy
Maniak forumowy

05 paź 2007, 14:15

Witam, dość długo mnie tu nie było .Ania wszędzie biega a ja za nią...Powiedzcie mi jakie najlepiej buciki po domu jej kupić? Teraz lata w takich sztruksowych od spodu z ABS -em.Ale słyszałam że mają usztywniać kostkę, a z drugiej strony w telewizji mówili że nie i ja nie wiem co robić :(
Wszystkim zdrówka życzę i gratuluję dzieciom nowych umiejętności i ząbków :D

[ Dodano: 2007-10-08, 11:33 ]
Haaalllooo gdzie jesteście ?? Co porabiacie w tą nie za ciekawą pogodę ??

Awatar użytkownika
szkrab
Dorosłem już do Liceum!
Dorosłem już do Liceum!

08 paź 2007, 14:11

Witam juz jestesmy.Wywczysowane i wypoczete. Duze :ico_brawa_01: :ico_brawa_01: dla wszystkich dzieciakow za ich ogromne postepy.Ale ten czas leci dopiero czekalysmy na ich przyjscie na swiat a one juz pomalutku staja sie samodzielne. I zobaczycie jak to szybko przeleci i nie bedziemy do niczego potrzebne :ico_placzek: No ale na szczescie to jeszcze troche potrwa.
A i u nas duze zmiany mamy drugiego zeba, Wiki nauczyla sie wstawac i pomalutku zaczyna stawiac pierwsze kroczki przy meblach i pewno na urodziny zacznie chodzic :ico_brawa_01: Jak bede miec wiecej czasu wkleje jakies fotki. Pozdrowienia dla mam i dzieciaczkow.

Wróć do „Noworodki i niemowlęta”