hej
My tydzien temu mielismy chrzciny, sama wszystko przygotowalam i narobilam sie. Ale wszystko sie udalo
Mam nadzieje, ze zdjecia beda ladne. Czekamy na nie, fotograf byl. Tzn nie robilismy w studio tylko fotograf robil w czasie mszy i po w kosciele i okolicy.
Kupilam juz kilka sloiczkow i zaczynam za 2 tyg bo jak mala bedzie miala 7,5mca to wracam do pracy i chce zeby do tego czasu nauczyla sie jesc zupke i kaszke.
Pierwszych kilka razy dostanie ze sloiczka bo pewnie skubnie troszeczke i nie oplacaloby mi sie gotowac. A potem zamierzam juz sama jej gotowac. Akurat pojawila sie dynia na rynku a dzieciaki ja uwielbiaja, kupie troche i zamroze
[ Dodano: 2010-09-12, 14:59 ]
Oczywiscie zamierzam karmic piersia jak dlugo sie da (tzn max do roku) ale niestety mam dosc wrazliwa laktacje i wiem ze ograniczenie karmienia + stres zwiazany z praca moze spowodowac ze mleczko sie skonczy. Ale i tak sie ciesze bo chyba najwazniejsze 6 mcy sie uda a co dalej to zobaczymy. Syna karmilam 7 mcy, na 2 tyg mialam jeszcze pomrozone (teraz tez chce troche zamrozic) wiec syn jadl mamine mleczko 7,5mca.